KOKSKLEDING | SUIT UP BEDRIJFSKLEDING

KLEDING VOOR DE MODERNE KOK EN BRIGADE

Ga je kokskleding kopen voor meer dan 20 personen? Dan ben je bij Suit Up aan het juiste adres. Wij werken op projectbasis en zijn specialist in het stylen van jouw keukenbrigade, het bepalen van de maten en het bedrukken of borduren van de bedrijfskleding. Wij nemen je graag de zorgen uit handen. Wij bieden alle type horeca kleding,  koksbuizen, koksbroeken en alles wat daarbij hoort. Ga je keukenkleding kopen? Lees hieronder meer over ons aanbod.

koksbuis-heren-suitup
KOKSBUIS HEREN
koksbuis-dames-suitup
KOKSBUIS DAMES
koksbuis-denim-suit-up
KOKSBUIS DENIM
koksbroek-suitup
KOKSBROEK
kokshemd-suit-up
KOKSHEMD
koksschoenen-suit-up
KOKSSCHOENEN
koksmuts-suit-up
KOKSMUTS
kokshemd-suit-upkopie
KOKSSHIRT
koksshort-denim-suit-up
SCHORT DENIM
koksshort-leer-suit-up
SCHORT LEATHER
koksshort-canvas-suit-up
SCHORT CANVAS
afwasshort-suit-up
AFWASSCHORT
Bedrijfskleding vink

GRATIS STYLING ADVIES

Bedrijfskleding vink

WIJ HELPEN JE DE MATEN BEPALEN

Bedrijfskleding vink

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Bedrijfskleding vink

BORDUREN EN BEDRUKKEN

ASSORTIMENT KOKSBUIS TOT KOKSBROEK

A-MERKEN KOKSKLEDING

Suit Up levert kokskleding van bekende merken zoals Chaud Devant, Le Nouveau Chef, Greiff en Segers. Deze gerenommeerde A-merken leveren enkel topkwaliteit keukenkleding voor professionals. De levertijd van de kokskleding van bovengenoemde merken, leveren wij zonder logo binnen 5 werkdagen. Inclusief logo en eventuele vermakingen in maximaal 15 werkdagen. Ben je op zoek naar meer exclusieve

kokskleding, speciaal voor jou gemaakt? Lees dan snel verder.

Custom made kokskleding kunnen wij voor je maken vanaf 50 stuks per model. Nabestellingen gaan vanaf 6 stuks. Zo is het mogelijk om een unieke bedrijfskleding collectie voor jullie keukenbrigade te ontwerpen. De levertijd van custom made kokskleding is ongeveer 6 weken.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

TRENDY KOKSKLEDING KOPEN?

VRAAG EERST EEN SAMPLE AAN

Voordat je keukenkleding koopt wil je wel weten hoe het eruit ziet. Dat begrijpen wij als geen ander. Kokskleding moet goed zitten en er goed uitzien, want je wilt gelukkige medewerkers hebben. Heb je een mooi artikel gezien? Vraag dan een gratis sample aan.

VRAAG GRATIS SAMPLE AAN
Horecakleding-kokskleding-Suit-Up-bedrijfskleding
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE KEUKENKLEDING

EDEN HOTELS
Eden Hotels bedrijfskleding

Gefaseerd over 2017 en 2018 hebben wij de corporate fashion van Eden Hotels mogen leveren. Eden Hotels is een Nederlandse Hotelgroep bestaande uit ongeveer 15 hotels met in totaal 1.200 medewerkers verdeeld over 10 verschillende functies. Doelstelling van het project was om binnen twee kwartalen alle medewerkers in het nieuw te steken waarbij we de identiteit per hotel wilde versterken. Dit hebben we gedaan door voor de functies waarbij klantcontact plaatsvindt in ieder hotel een unieke collectie te bedenken en omwille van efficiëntie en kostenreductie de achterkant van de organisatie uniform te kleden binnen de gehele groep. Lees er hier alles over in de klantcase.

BENIEUWD NAAR HET HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WILT U MEER INFORMATIE?

ADRES:

Bezoekadres:
Franse Akker 21
4824AL Breda

KvK: 52881709
BTW: NL850646170B01

Plan je route

T: 076 5328764
M: sales@suitupnow.nl

Minimaal 50 werknemers.

KOKSKLEDING DAMES

Het aanbod voor dames is recentelijk explosief gegroeid. Steeds meer aanbieders kiezen ervoor vrouwelijke modellen op te nemen in hun collectie. Grote merken als Chaud Devant hebben verschillende vrouwelijk koksbuizen en koksbroeken in hun collectie. De modellen zijn vrouwelijk gesneden en geven een hoog draagcomfort. Juist in de keuken is het belangrijk om jezelf goed te voelen en comfortabel gekleed te zijn.

KEUKEN KLEDING, ZWART, WIT OF MODERN

Keuken kleding was vroeger altijd zwart wit. Een klassieke en tijdloze combinatie die zeker in deze nog goed past. Er is tegenwoordig echter wel veel meer keus. Denk dan aan mooie canvas stoffen in een modische zand tint of navy kleur. Er wordt steeds vaker gekozen voor luxe ton sur ton combinaties waarbij de kleur van de koksbuis is afgestemd op de sloven en schorten. Modisch en een tikje eigenwijs. Daar houden we bij Suit Up wel van. Ben je op zoek naar inspiratie kijk dan op onze Instagram pagina.