Suit Up Logo

bedrijfskleding Theater Amare

Haags
Design

Amare was het eerste project dat Suit Up samen met Haagse designer Michael Barnaart van Bergen heeft gedaan sinds de overname van Kroll & de Vries

Bedrijfskleding Amare Jas, blouse en broek blauw Medewerker poseert in de nieuwe bedrijfskleding

120 Medewerkers

Suit up produceerde een totale collectie voor 120 medewerkers voor Amare

Designer collectie

Voor deze bijzondere (kleurrijke) collectie is ontwerper Michael Barnaart in de arm genomen. De productie werd gedaan door Suit Up

anno 2022

De collectie is in 2022 uitgeleverd, direct na de heropening van het bijzondere pand

Den Haag

Elementen van Den Haag moesten terugkomen in de collectie

"Dankzij Suit Up konden al mijn ideeën werkelijkheid worden"

NIEUW CULTUURGEBOUW

Michael Barnaart van Bergen: “Ik werd door Amare benaderd of ik mijn hoofd wilde buigen over een nieuwe collectie. Amare zou gaan verhuizen naar een gloednieuwe locatie en wilden een daarbij passende collectie. Dit werd direct de grootste opgave omdat het cultuurgebouw nog niet af was. Toch heb ik vele elementen van zowel interieur als exterieur kunnen gebruiken als inspiratie.

Bedrijfskleding Amare Medewerkers poseren in nieuwe bedrijfskleding Kleding in zwart, blauw, rood en oranje

Een schot
in de roos

Een mooi voorbeeld hiervan is de bleekgroene kleur die ik koos voor het frans-aanvoelende restaurant. Later bleek het restaurant geheel vegan te worden, dus dat was een schot in de roos.

Daarnaast wilden Amare graag dat er ‘Haagse verwijzingen’ zouden worden toegevoegd aan de collectie. Dit heb ik gedaan door het logo (een a) te verwerken in de designs en toe te voegen als broche. De a staat voor a-klasse en het koninklijk huis, maar het is ook een kleine a (ipv een hoofdletter) wat minder hautain aanvoelt.

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

Van ontwerp
naar bedrijfskleding

Maar een ontwerper kan natuurlijk de mooiste ontwerpen maken, we moeten altijd zorgen dat het uitvoerbaar is. Daarnaast vraagt ‘bedrijfskleding’ een andere kwaliteit en eigenschappen dan confectiekleding. Dat is iets waar ik -dankzij Suit Up- rekening mee moet houden. Gelukkig konden al mijn ideeën werkelijkheid worden en geproduceerd worden. Naast het meedenken over de collectie lag de overige zorg en productie expertise bij Suit Up. Naast een goede sparringspartner, kwam Suit Up met goede alternatieven. Zij hebben de collectie werkelijkheid gemaakt. Én verzorgen de nabestellingen en nazorg.

Wil je de collectie voor Amare zelf bekijken? Kom langs in onze showroom!

Bedrijfskleding Amare Schetsen tekeningen
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64