Over ons

NEEM EEN KIJKJE IN DE SUIT UP KEUKEN
Evert van Bergen en Roel Mangnus

In 2011 hebben wij, Evert van Bergen (l) & Roel Mangnus (r), Suit Up opgericht om bedrijfskleding modisch in de markt te zetten. Evert: “Door mijn ervaring als vakkenvuller bij de Dirk van den Broek, weet ik als geen ander hoe het is om je niet gelukkig te voelen in je bedrijfskleding. Dat moet anders kunnen!

 

Roel heeft zijn sporen verdiend in de automotive industrie. Na een carrière als projectmanager in de IT, was hij opzoek naar een kans om zijn passie voor kleding en een fysiek product te uitten. Roel: “We hebben onze ideeën gebundeld en Suit Up was geboren. Tot op de dag van vandaag, is het onze missie jou te verrassen met creativiteit en passie, zowel in onze kledingconcepten als services.”

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Hartelijke groet,

 
Evert van Bergen & Roel Mangnus
MAIL >

Suit Up bestaat 10 jaar!

Onze missie startte 10 jaar geleden met het mooier en modieuzer maken van bedrijfskleding. Een totaalconcept neerzetten dat inspireert, ontzorgt en impact maakt. Onze missie is geslaagd wanneer onze bedrijfskleding de werktevredenheid van jou en je medewerker verhoogt.

Alles onder het motto: A Happy Crew!

 

De afgelopen jaren hebben we vele mooie bedrijfskledingcollecties neer mogen zetten: ingetogen, kleurrijk, opvallend of commercieel. Iedere collectie was uniek en met een eigen uitstraling. Zo komen we tot een collectie die 100% bij jouw organisatie past.

 

Twee jaar geleden zijn we een nieuw kantoor met showroom betreden in Breda, waar we met ons fijne team, vol passie, werken aan de mooiste bedrijfskledingcollecties.  De komende jaren willen wij nog meer impact maken. In 2025 willen wij de benchmark zijn in de corporate fashion. Om deze reden hebben we begin dit jaar het bekende en gerenommeerde bedrijf: Kroll & de Vries overgenomen. Daarnaast werken wij er hard aan om de kennisexpert te zijn in de markt. Op het gebied van duurzaamheid zorgen wij voor enkel de beste kwaliteiten, hebben wij een oplossing bedacht voor het verwerken van jouw oude bedrijfskleding en zullen we altijd duurzame stoffen en gecertificeerde fabrieken inzetten. Deze stappen maken ons klaar voor de toekomst.

 

EEN TOEKOMST MET DE JUISTE, DUURZAME EN MOOIE BEDRIJFSKLEDING OP IEDERE WERKVLOER!

Suit Up in 10 jaar

Ons team

Jouw organisatie maakt graag IMPACT? Goed zo, dat doen wij ook!

We kunnen een mooie pitch houden over hoe wij impact maken door uniek en innovatief te zijn, maar dat laten we liever zien met onze producten. Over dat we een betrouwbare en flexibele partner zijn? Dat laten we jou liever zelf ervaren.  Onszelf voorstellen en jou uitleggen waarom we een passie hebben voor mooie bedrijfskleding?

Aangenaam: Wij zijn Suit Up: makers van comfortabele en unieke bedrijfskleding.

 

Neem contact op & Let’s Suit Up! 

Waar wij al IMPACT gemaakt hebben:

Mandy van Oosterhout
Mandy van Oosterhout
11/08/2021
Suit Up maakt hele mooie bedrijfskleding van een kwalitatief hoog niveau. De creativiteit van de organisatie vertaalt zich door in de kleding die zij produceren. Het heeft altijd net die extra touch die je bij reguliere bedrijfskleding niet hebt. Dit gevoel krijg je al als je hun prachtige bedrijfslocatie binnen stapt, wat een warmte en creativiteit komt je dan tegemoet!
Milou van beek
Milou van beek
17/11/2020
Great collaboration and stock variety!
martijn burgers
martijn burgers
24/09/2020
Afgelopen maanden een hele prettige samenwerking met Suit Up mogen hebben. Ondanks door Corona is er alles aan gedaan om ons van goede service te voorzien. Ze hebben zowel de kleding voor onze Facilitaire dienst, Promotie en Horeca-afdeling mogen maken. Vooral het meedenken en andere suggesties aandragen heeft ons erg geholpen. Al met al een TOP bedrijf, een echte aanrader.
Maastricht Aachen Airport
Maastricht Aachen Airport
09/09/2020
Zeer professioneel. Ze denken echt met je mee en komen met oplossingen die niet voor de hand liggen. Wil je niet de 13 in dozijn maar iets dat bij jouw merk hoort? Leg dan zeker je vraag hier neer.
Matthijs Hut
Matthijs Hut
22/06/2020
Een toegewijd en inspirerend team met kennis van zaken en oog voor detail. Een bezoek aan het Suit Up hq in Breda is een echte beleving.
Fanny Stoppelenburg
Fanny Stoppelenburg
18/06/2020
Great experience working with Suit Up. Our introduction meeting were full of ideas and enthusiasm, this was appreciated, as they were listening to our needs and wants. They were very professional and willing to help and give advice. The training we got during the launch event was a great addition as well as having professional photos taken. As always there were some changes we needed to make after the final fitting. This all made the process take a bit longer and resulted in us wearing our new clothes later than expected. Overall we are happy with the end result and feel that we have a uniform that fits our style and company brand.
Kristiaan Dijkstra
Kristiaan Dijkstra
26/05/2020
In november 2017 hebben we ons hotel geopend en via een collega hotel ben ik in contact gekomen met Suit UP Corporate Fashion! Ik ben vanaf het begin af super vriendelijk en vooral eerlijk geholpen! Door regelmatig in contact te blijven over de wensen en behoeften vanuit ons hotel concept en visies hebben we een aantal gave, stoere ideeën ontvangen en ze zijn niet te beroerd om naar heinde en ver te reizen en de ideeën d.m.v. een mode show te presenteren. Dat geheel vrijblijvend! Prijs / kwaliteit super tevreden en van allerlei soorten 'fashion' voorzien! Ik kan het iedereen absoluut aanbevelen!!