Suit Up Logo

bedrijfskleding roompot

Brand New
Roompot

3 jaar na het ontwerpen van de eerste collectie voor Roompot, kregen we al de kans om een mooie nieuwe collectie te ontwerpen (door Bas van Wayenburg) en produceren. 

Bedrijfskleding Roompot Jas en blouse Medewerker in vernieuwde kleding

SU Exclusive

Deze collectie werd speciaal voor Roompot ontworpen door Bas van Wayenburg en geproduceerd door Suit Up 

60 paRKEN

Bij de 60 parken van Roompot lopen alle medewerkers in Suit Up bedrijfskleding

anno 2019 & 2021

De TWEEDE collectie is in 2021 geproduceerd en uitgeleverd. De eerste stamt uit 2018, ook ontworpen en geproduceerd door Suit Up

20 functiegroepen

Van zwembroek tot Managers outfits. Van animatieteam tot housekeeping

“Bij een nieuw logo en huisstijl, hoort ook een nieuwe kledinglijn”

Nicole Stelling van Roompot: “Een nieuwe kledinglijn stond nog niet op de planning. We waren 3 jaar geleden al volledig voorzien van een mooie nieuwe collectie door Suit Up. Nog geen twee jaar na de uitrol werd bekend dat we sneller dan verwacht een rebranding gingen doorvoeren.

Bij een nieuw logo en huisstijl, hoort ook een nieuwe kledinglijn. Aangezien we erg tevreden waren met onze samenwerking met Suit Up, hebben we snel kunnen schakelen om deze collectie te realiseren.

 

 

Bedrijfskleding Roompot Medewerkers in vernieuwde Roompot kleding

Modern
beach

Na het insturen van de brandguide is ontwerper Bas van Wayenburg met het thema ‘Modern Beach’ aan de slag gegaan. We startten met het bepalen van de kleur-cirkels en kwamen tot duingras als uitgangspunt. Deze collectie is echt in samenspraak gegaan van Suit Up en de Roompot werkgroep. Maar ook de stakeholders waren betrokken. Hoe meer mensen betrokken, hoe meer meningen. Daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de gemene deler binnen de meningen en zijn we tot een prachtcollectie gekomen.

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

OUD vs
nieuw

We hebben geen items overgenomen van de oude collectie. De gehele collectie is vernieuwd. We hebben wel gekeken naar welke modellen, stoffen en items van de oude collectie goed werkten. Hierdoor heeft de oude collectie ervoor gezorgd dat nieuwe collectie pasvorm technisch en draagcomfort technisch perfect is.

 
Bedrijfskleding Roompot Schetsen tekening
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64