SHOWROOM – SUIT UP

VAN IDEE NAAR BEDRIJFSKLEDING
vink #f9f9f9
vink #f9f9f9
vink #f9f9f9

Raak geïnspireerd door de showroom

De volledige collectie bekijken

Persoonlijk advies

vink #f9f9f9
vink #f9f9f9
vink #f9f9f9

Alle expertises op één locatie

Advies van de in-house designer

Stoffen aanraken en voelen

vink #f9f9f9
vink #f9f9f9
vink #f9f9f9

Verschillende pasvormen uitproberen

Opties logoverwerking bekijken

Heerlijke verse koffie

BEZOEK DE SHOWROOM

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM

Ben je op zoek naar modieuze bedrijfskleding? Dan ben je in onze showroom aan het juiste adres. De showroom biedt een compleet beeld van ons aanbod. Hier krijg je de kans alle materialen, kleuren, het comfort en de pasvormen persoonlijk te ervaren en vragen die op komen zetten meteen beantwoord te krijgen.

 

De high-end uitstraling van de showroom is onderdeel van de hele beleving van Suit Up. Alle collecties en modellen kunnen worden getoond, het comfort van de verschillende stoffen kunt u direct ervaren en eventuele onduidelijkheden kunnen ter plekke worden verholpen. Onze showroom hangt vol met uiteenlopende collecties, van representatieve kleding tot werkkleding en van horecakleding tot sportkleding. 

 

Bij het kennismakingsgesprek, worden al uw wensen in kaart gebracht. Uw huisstijl en wensen vertalen wij naar een naadloos aansluitende bedrijfskleding collectie. Afhankelijk van de voorkeuren, wordt een keuze gemaakt uit onze twee concepten. Gaat het om een kleinere collectie (vanaf 20 personen) waar levertijden en budget een grote rol spelen, dan wordt gekozen voor Suit Up Styling. Betreft het een grote collectie (vanaf 200 personen) die exclusief voor uw bedrijf ontworpen wordt door onze inhouse-designer, dan wordt het Suit Up Design concept verder uitgewerkt. 

KOM LANGS EN BELEEF HET ZELF