HOTELKLEDING VAN SUIT UP

HIP, VERANTWOORD EN INNOVATIEF

Ben je op zoek naar hotelkleding? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding voor de hotellerie en leveren bedrijfskleding aan diverse ‘stand alone hotels’ en ketens. Met meer dan 250 hotels in ons klantenbestand kunnen met recht zeggen dat we een van de grootste bedrijfskleding specialisten zijn voor de hotel branche.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIPPE HOTELKLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

ORIGINELE HOTELKLEDING COLLECTIES

HIP EN ONDERSCHEIDEND

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van de identiteit van het hotel naar een bedrijfskleding collectie. Of de stijl van het hotel nu urban, landelijk, retro of high-end is. Wij ontwerpen een collectie die perfect aansluit bij de kernwaarden van het hotel. Naast onze representatieve bedrijfskleding collecties voor bijvoorbeeld de front office of het management, leveren wij ook horeca kleding voor de afdeling F&B en housekeeping kleding. Ook de technische dienst kleden we met moderne werkkleding.

NEEM CONTACT OP >

‘Hotelkleding wordt door ons met de grootste zorg gemaakt. De bedrijfskleding voor hotel medewerkers moet goed zitten en mag er hip uit zien’.

 

EVERT VAN BERGEN

 

Chat met Evert >

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VOOR HOTELKLEDING

In een hotel wordt hard gewerkt. Of het nu gaat om de front office, de housekeeping of technische dienst. Iedere functie heeft zijn eigen specificaties wanneer het neerkomt op praktische bedrijfskleding. Het gemeengoed is dat de kleding tegen een stootje moet kunnen. Zo werken wij speciaal met kreukvrije stoffen of zelfs strijkvrije kwaliteiten. Bepaalde collecties zijn vervaardigd uit een stof met de shape memory techniek waarbij de stof terugkomt in zijn oorspronkelijke vorm. Ook werken wij met two way stretch kwaliteiten of stoffen die voorzien van een anti bacteriële finish. Speciaal voor doormen’s maken we unieke mantels die vuil en waterafstotend zijn. Voor locaties waar het altijd warm is adviseren we vaak de 37.5 collectie van Greiff. De vezels van dit doek gaan openstaan wanneer het warm is, zodat je lichaam beter lichaamswarmte kan afvoeren. Wanneer het kouder is, sluiten de vezels waardoor de lichaamswarmte beter wordt bewaard. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers de juiste maten krijgen, komen we de bedrijfskleding doorpassen op locatie.

CUSTOM MADE HOTELKLEDING

Speciaal voor hotelketens of hotels met unieke wensen ontwerpen wij exclusieve bedrijfskleding collecties. Wij hebben eerder al de bedrijfskleding ontworpen voor het Conservatorium Hotel en het gerenommeerde W-Hotel Amsterdam. Het is mogelijk vanaf scratch een collectie te bedenken. Suit Up ontwerpt de collectie, ontwikkeld de samples en begeleid de productie. Uiteraard helpen we je met de doorpassen en zorgen we ervoor dat je digitaal kunt bestellen in ons kleding management systeem. Benieuwd hoe een collectie voor jouw hotel eruit gaat zien? Neem dan even contact met ons op voor een kennismaking.

KLANTCASES

TEVREDEN PARTNERS IN HOTELKLEDING

Hotelkleding van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Hieronder laten we je zien welke horeca kleding categorieën we in onze collectie voeren. Klik hier voor onze Kokskleding, Horecakleding of voor onze Bakkerskleding pagina. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

SNEL LEVERBARE HOTEL KLEDING

Speciaal wanneer de bedrijfskleding snel geleverd moet worden en vanaf 1 stuks na te bestellen moet zijn, leveren wij bedrijfskleding uit voorraad. Ook in dit geval helpen we je met het stijlen van een collectie die perfect past bij de uitstraling van het hotel en het type medewerkers. Wij kopen de bedrijfskleding in uit een voorraad programma. Na inkoop wordt de kleding vermaakt waar nodig. Vervolgens wordt de kleding in ons magazijn, op medewerker gesorteerd en wordt de kleding voorzien van logo. We werken op deze manier voor onder andere E Lauswolt. Lees de volgende blog als je wilt weten hoe het zit met bedrijfskleding en de belastingdienst?

LEES MEER OVER ONZE LEVERTIJDEN >

DUURZAME HOTELKLEDING

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

 

Niet alleen in de hotellerie is de vraag naar duurzame bedrijfskleding groeiende.

Duurzame bedrijfskleding wordt steeds meer de standaard. Suit Up kiest uitsluitend voor partners die verantwoord omgaan met mens en milieu. Onze ateliers bevinden zich binnen de EU of zijn minimaal BCSI of gelijkwaardig gecertificeerd. Wanneer een productiefaciliteit zich in de EU bevindt moet het zich conformeren aan de Europese grondwet, die stelt dat er eerlijke lonen betaald moeten worden en geen kinderarbeid mag plaatsvinden. We gaan graag een stap verder door te werken met stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen of die een biologische oorsprong hebben. Daarnaast helpen wij je met het verantwoord afvoeren van je oude collectie zodat deze kostbare grondstoffen niet de verbrandingsoven in hoeven. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Neem dan even contact met ons op.

DUURZAME BEDRIJFSKLEDING >

DE TREND IN BEDRIJFSKLEDING VOOR HOTELS: JURKEN

Dé trend voor hotelkleding is de jurk. De jurk is lange tijd niet populair meer geweest maar is nu terug van weggeweest. Bij Suit Up heb je keuze uit jurken direct uit voorraad leverbaar of custom made. Bij custom made kies je het model, de stof en eventuele afwerking details. We hebben keuze uit prachtige jersey, crêpe, woven, dry-fit en duurzame stoffen, speciaal om jurken uit te maken. In veel bedrijfskleding collecties tref je enkel jurken met strakke modellen in geweven doeken. Dat kan gelukkig anders. Kom langs in onze showroom om alle modellen te bekijken of bekijk op dit pinterest bord inspiratie voor klassieke hotelkleding.

EEN GRATIS WEBSHOP VOOR JOUW HOTEL

Bestel jij bedrijfskleding nog via de e-mail of via excel bestanden? Dan weet je hoe foutgevoelig dit is en dat dit je veel tijd kost. Wil je het anders? Dan nodigen we je uit om gebruik te maken ons kleding management systeem. Waarom werken wij met een kledingmanagementsysteem? Omdat we het bestellen van jouw nieuwe bedrijfskleding eenvoudiger, sneller en foutloos willen maken. Hieronder de voordelen:

 

  • Gepersonaliseerde webshop met enkel jullie producten, je bestelt bij ons binnen enkele klikken. C’est ça!
  • Bestellingen verlopen digitaal en worden direct ingekocht.
  • 24/7 Digitaal inzage in orderstatus, pakbonnen, facturen en complete orderhistorie.

 

Wanneer je klant wordt bij ons, ontvang je van ons het kledingmanagementsysteem helemaal gratis. Waarom? Omdat een van onze kernwaardes is om het leven van ons beide makkelijker te maken.

Zodra je samen met onze accountmanager de collectie hebt bepaald, wordt de collectie aangemaakt in het systeem. Benieuwd hoe het werkt? Neem contact op voor een vrijblijvende demo

KOM SHOPPEN IN ONZE SHOWROOM

KLEDING MOET JE ZIEN, KLEDING MOET JE VOELEN
Showroom Suit Up
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

DOWNLOAD HIER ONZE CHECKLIST INKOPEN HOTEL KLEDING
DOWNLOAD CHECKLIST >