Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Hotel
kleding

Ben je op zoek naar hotelkleding? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding voor de hotellerie en leveren bedrijfskleding aan diverse ‘stand alone hotels’ en ketens. Met meer dan 250 hotels in ons klantenbestand kunnen met recht zeggen dat we een van de grootste bedrijfskleding specialisten zijn voor de hotel branche.

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Antwerpen

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van de identiteit van het hotel naar een bedrijfskleding collectie. Of de stijl van het hotel nu urban, landelijk, retro of high-end is. Wij ontwerpen een collectie die perfect aansluit bij de kernwaarden van het hotel. Naast onze representatieve bedrijfskleding collecties voor bijvoorbeeld de front office of het management, leveren wij ook horeca kleding voor de afdeling F&B en housekeeping kleding. Ook de technische dienst kleden we met moderne werkkleding.

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VOOR HOTELKLEDING

In een hotel wordt hard gewerkt. Of het nu gaat om de front office, de housekeeping of technische dienst. Iedere functie heeft zijn eigen specificaties wanneer het neerkomt op praktische bedrijfskleding. Het gemeengoed is dat de kleding tegen een stootje moet kunnen. Zo werken wij speciaal met kreukvrije stoffen of zelfs strijkvrije kwaliteiten. Bepaalde collecties zijn vervaardigd uit een stof met de shape memory techniek waarbij de stof terugkomt in zijn oorspronkelijke vorm. Ook werken wij met two way stretch kwaliteiten of stoffen die voorzien van een anti bacteriële finish. Speciaal voor doormen’s maken we unieke mantels die vuil en waterafstotend zijn. Voor locaties waar het altijd warm is adviseren we vaak de 37.5 collectie van Greiff. De vezels van dit doek gaan openstaan wanneer het warm is, zodat je lichaam beter lichaamswarmte kan afvoeren. Wanneer het kouder is, sluiten de vezels waardoor de lichaamswarmte beter wordt bewaard. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers de juiste maten krijgen, komen we de bedrijfskleding doorpassen op locatie.

 
Bedrijfskleding W-Hotel Jurk W-Amsterdam
CUSTOM MADE HOTELKLEDING

Speciaal voor hotelketens of hotels met unieke wensen ontwerpen wij exclusieve bedrijfskleding collecties. Wij hebben eerder al de bedrijfskleding ontworpen voor het Conservatorium Hotel en het gerenommeerde W-Hotel Amsterdam. Het is mogelijk vanaf scratch een collectie te bedenken. Suit Up ontwerpt de collectie, ontwikkeld de samples en begeleid de productie. Uiteraard helpen we je met de doorpassen en zorgen we ervoor dat je digitaal kunt bestellen in ons kleding management systeem. Benieuwd hoe een collectie voor jouw hotel eruit gaat zien? Neem dan even contact met ons op voor een kennismaking.

 

Duurzame Hotelkleding

Niet alleen in de hotellerie is de vraag naar duurzame bedrijfskleding groeiende.

Duurzame bedrijfskleding wordt steeds meer de standaard. Suit Up kiest uitsluitend voor partners die verantwoord omgaan met mens en milieu. Onze ateliers bevinden zich binnen de EU of zijn minimaal BCSI of gelijkwaardig gecertificeerd. Wanneer een productiefaciliteit zich in de EU bevindt moet het zich conformeren aan de Europese grondwet, die stelt dat er eerlijke lonen betaald moeten worden en geen kinderarbeid mag plaatsvinden. We gaan graag een stap verder door te werken met stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen of die een biologische oorsprong hebben. Daarnaast helpen wij je met het verantwoord afvoeren van je oude collectie zodat deze kostbare grondstoffen niet de verbrandingsoven in hoeven. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Neem dan even contact met ons op.

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Medewerker in complete outfit: groen pak, witte blouse en oranje stropdas

Tevreden Klanten

Hotelkleding van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Hieronder laten we je zien welke horeca kleding categorieën we in onze collectie voeren. Klik hier voor onze Kokskleding, Horecakleding of voor onze Bakkerskleding pagina. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

ons portfolio

happy crews we dressed:

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64