Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

zorgkleding

Ga je bedrijfskleding kopen voor meer dan 50 personen voor de zorg? Dan ben je bij Suit Up aan het juiste adres. Wij werken op projectbasis en zijn specialist in het stylen van jouw zorgpersoneel, het bepalen van de maten en het bedrukken of borduren van de kleding. Wij nemen je graag de zorgen uit handen. Wij bieden zorgkleding: tunieken, doktersjassen en alles wat daarbij hoort. Ga je zorgkleding kopen? Lees hieronder meer over ons aanbod.

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Antwerpen

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Bedrijfskleding
voor de zorg

Suit Up levert zorgkleding als bedrijfskleding van bekende merken zoals Haen, Simon & Jersey en Segers. Deze gerenommeerde A-merken leveren enkel topkwaliteit bedrijfskleding in de zorg voor professionals. De levertijd van de zorgkleding van bovengenoemde merken, leveren wij zonder logo binnen 5 werkdagen. Inclusief logo en eventuele vermakingen in maximaal 15 werkdagen. 

Ben je op zoek naar meer exclusieve bedrijfskleding voor de zorg, speciaal voor jou gemaakt? Ook specifieke bedrijfskleding voor dames is mogelijk! Lees dan snel verder. Custom made zorgkleding kunnen wij voor je maken vanaf 50 stuks per model. Nabestellingen gaan vanaf 6 stuks. Zo is het mogelijk om een unieke bedrijfskleding collectie voor jullie zorgcollega’s te ontwerpen. De levertijd van custom made bedrijfskleding in de zorgh is ongeveer 6 weken.

We komen graag langs voor een kennismaking, waarbij we jullie wensen en eisen inventariseren. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Voordat je zorgkleding koopt, wil je wel weten hoe het eruit ziet. Dat begrijpen wij als geen ander. Bedrijfskleding voor de zorg moet goed zitten en er goed uitzien, want je wilt gelukkige medewerkers hebben. Heb je een mooi artikel gezien? Maak een afspraak in de showroom!

Wil je een op maat gemaakte collectie? Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept volledig afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Ons design team gaat aan de slag om jouw bedrijfskleding collectie voor de zorg volledig te ontwerpen en te laten produceren. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart en werken wij een concept uit. Vervolgens presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen. Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is  custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden.

Ook voor bedrijfskleding van een kinderdagverblijf kun je contact met ons opnemen.

contact ONS

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64