BEDRIJFSKLEDING ONTWERPEN

Bedrijfskleding ontwerpen door Suit Up. Wij begeleiden je door het gehele proces. We helpen je de identiteit van jouw organisatie te vertalen naar een moodboard. Daarna volgen de designs, technische tekeningen, patronen, maattabellen zodat we vervolgens kunnen samplen. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat of wil je voorbeelden zien? Lees dan snel verder op deze pagina.

 

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

 

BEDRIJFSKLEDING ONTWERPEN CASE

PROCES VAN IDEE TOT UITVOERING

Ben je benieuwd hoe wij bedrijfskleding ontwerpen? Bekijk hiernaast de samenvatting van de case van Roompot Vakantieparken of lees de Roompot klantcase.  In dit traject hebben we samengewerkt met bedrijfskleding ontwerper Bas van Wayenburg. We starten met een kennismakingsgesprek. Dit kunnen meerdere gesprekken worden, afhankelijk van de complexiteit. We definiëren de projectscope en gaan in gesprek met management en dragers. Onze in-house designer is hier ook intensief bij betrokken. Op basis van de scope gaan wij het creatieve proces in en presenteren vervolgens onze ideeën middels een moodboard en enkele eerste ontwerpschetsen. Op basis van de feedback die hierop volgt, gaan we verder het proces in. Heb je zelf al een goed beeld wat je wel wilt, of niet wilt? Dan nemen we dat graag mee in onze bedrijfskleding ontwerpen. Meer weten over het proces? Lees dan verder bij werkwijze. Over andere tevreden klanten lees je bij klantcases.

NEEM CONTACT OP

CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDING

ORIGINEEL ONTWORPEN VOOR JOUW ORGANISATIE

Bedrijfskleding ontwerpen doen wij het liefste bij Suit Up. Wij leven ervoor om onze klanten te verrassen met originele designs en unieke details. Een in-house designer of een bedrijfskleding ontwerper zoals, Bas van Wayenburg ontwerpt de collectie. Wij maken custom made bedrijfskleding collecties voor de branches hospitality, retail, uitvaart, facilitair, airports en leisure. Je kunt bij ons terecht voor de volgende collecties; representatieve bedrijfskleding, horeca kleding, werkkleding en casual bedrijfskleding. Omdat wij erin geloven dat het ontwerpen van bedrijfskleding voor bijna iedereen toegankelijk moet zijn, werken wij met twee concepten. Hieronder lichten wij ze toe.

Vanaf 20 personen

Re-orders vanaf 1 stuks

Combinatie tussen custom made en stock mogelijk

Levertijd 2-8 weken

Vanaf 200 personen

Re-orders vanaf 1-50 stuks

Volledig custom made

Levertijd 8-12 weken

Ontwerp door bekende ontwerper mogelijk

WAT JE MOET WETEN OVER HET INKOPEN VAN BEDRIJFSKLEDING 

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

NEEM CONTACT OP

 

TROTSE AMBASSADEURS

VAN REPRESENTATIEVE BEDRIJFSKLEDING TOT WERKKLEDING

Al meer dan 10 jaar leveren wij bedrijfskleding aan grote en middel grote bedrijven in West-Europa. Onder onze ambassadeurs scharen zich Roompot VakantieparkenSlagerij Dierendonck en premium hotels zoals W-Hotels,  Hotel de Blanke Top en Conservatorium Hotel. Verder werken wij voor vele sectoren waaronder; retail, uitvaart, opleidingen, facilitair, leisure en luchtvaart. Daarnaast werken wij veel voor D’Ieteren en PSA, bekend uit de automotive. 

 

MAATWERK DOOR HET HELE PROCES

DE SERVICE VAN EEN STERRENZAAK
Suit Up ontwerpen

Custom made bedrijfskleding vraagt een uitstekende service gedurende het hele proces. Die leveren wij onder andere door je te helpen met het inventariseren van de maten van de medewerkers. Dit kan middels een doorpas, of door een maattabel waar de juiste maten van de medewerkers af te lezen zijn. Links zie je hiervan een voorbeeld.

 

Daarnaast richten wij een persoonlijke webshop in in ons KMS (kledingmanagementsysteem). Hier kunnen medewerkers zelfstandig kleding bestellen op basis van een afgesproken budget. Indien je dit niet wenst richten we het uiteraard anders in.

 

Andere services waarbij wij je met veel plezier helpen is de bedrijfskleding te voorzien van logo’s, voorraadbeheer en onze reinigingsservice.

NEEM CONTACT OP

 

WAAR PRODUCEREN WIJ?

WEET WAT JE KOOPT

Je wilt zeker weten dat de kleding die je koopt op een eerlijke manier is gemaakt. Wij produceren onze bedrijfskleding in Macedonië, Portugal, Polen en Turkije. Al deze ateliers dienen te voldoen aan de Europese grondwet die medewerkers arbeidsrechtelijk beschermd. Het inkopen van stoffen en fournituren doen wij veelal bij Europese producenten. We garanderen hiermee betrouwbaarheid, snelheid en dat alle bedrijfskleding verantwoord wordt gemaakt. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

DE BEDRIJFSKLEDING ONTWERPER

WIE ONTWERPT NU MIJN COLLECTIE?

Ben je erin geïnteresseerd dat wij jullie nieuwe collectie gaan ontwerpen? Dan wil je vast en zeker weten wie de collectie gaat ontwerpen. In het geval van Suit Up Styling zijn onze accountmanagers die de collectie, in samenspraak met design, voor je stylen. Kies je voor een volledig custom made bedrijfskleding collectie met Suit Up Design? Dan is het onze in-house designer die de ontwerpen voor je tekent. Het is ook mogelijk om samen te werken met een bedrijfskleding ontwerper. Wij werken onder andere graag samen met Bas van Wayenburg.

BasvWayenburg2-bedrijfskleding ontwerpen

 

CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDING COLLECTIES

WAT ZIJN DE OPTIES?
Formele bedrijfskleding inspiratie
FORMEEL
Horeca kleding inspiratie
HORECA
Nimbus inspiratie
CASUAL
werkkleding inspiratie
WERK