Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Uitvaart
Bedrijfskleding

Een passend afscheid verzorgen, dat dient in passende kleding te gebeuren. Suit Up Corporate Fashion biedt u daarom een collectie met artikelen specifiek voor de uitvaartbranche. 

Bedrijfskleding Noordbrabants Museum

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Bedrijfskleding
voor uitvaart

Comfortabel, representatief en eigentijds. Uit voorraad leveren wij een ruime collectie bedrijfskleding voor de uitvaart branche in de kleuren, antraciet, marine en zwart. Indien je opzoek bent naar iets bijzonders dan is het mogelijk om te kiezen uit ons custom made programma. Het custom made programma is er voor organisaties die zich willen onderscheiden en meer de nadruk leggen op de hospitality en de huisstijl.  Hieronder vindt u een overzicht van alle type kledingstukken voor de uitvaart, deze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ziet u uitvaartkleding waar uw interesse naar uit gaat, neem dan contact met ons op.

 

We starten met ontwerpen en produceren van bedrijfskleding bij een bedrijfsgrootte vanaf 50 medewerkers. Ons sales team is er om onze klanten te voorzien van het beste advies als het gaat om bedrijfskleding. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

We komen graag langs voor een kennismaking, waarbij we jullie wensen en eisen inventariseren. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie in Amsterdam of in onze showroom. Na deze kennismaking gaat ons creatieve design team aan de slag op basis van jullie input. Vervolgens komen we tot een voorstel op maat, voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen in de tussentijd? Bekijk dan onze Pinterest pagina.

Jullie bedrijfskledingvoorstel presenteren we aan de hand van een moodboard of (indien gekozen voor custom made) ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en dan kan de samenwerking starten. Lees meer over onze werkwijze over hoe het vervolgtraject eruit ziet.

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl en imago van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding voor de uitvaart betreft. We hebben een groot assortiment van relatief snel leverbare bedrijfskleding vanuit voorraad. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben de ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in-huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Maak een afspraak in de showroom!

Wil je een op maat gemaakte collectie? Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept volledig afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Ons design team gaat aan de slag om jouw bedrijfskleding collectie voor de uitvaart branche volledig te ontwerpen en te laten produceren. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart en werken wij een concept uit. Vervolgens presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen. Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is  custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64