Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

bedrijfskleding
Horeca

Bedrijfskleding horeca van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk.  We hebben velen bedrijfskleding collecties voor de horeca ontworpen. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Antwerpen

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Bedrijfskleding
horeca

Bedrijfskleding horeca is in de afgelopen jaren in vogelvlucht hip geworden. Mede dankzij het aanbod van gerenommeerde merken zoals Greiff, Chaud Devant en Segers, die dicht bij het hedendaagse modebeeld liggen. Hierdoor wordt voor hippe horeca kleding bijvoorbeeld denim overhemden en lederen schorten gebruikt. Dit alles om de juiste uitstraling te creëren. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere uitstraling een aansluitend concept te bedenken. Van industrieel tot botanisch, van ’home away from home’ tot high-end. Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze Pinterest pagina.

Suit Up is sterk in het bedenken van een horeca bedrijfskleding concept voor jullie brand. Wij maken horeca bedrijfskleding (concepten) die impact hebben. Wanneer je meer dan 20 medewerkers hebt, dan zijn wij de partner die helpt met het collectioneren van de juiste items. Of het nu snel, uit voorraad geleverd moet worden of exclusief en custom made moet zijn.

Trends & duurzaamheid

Wij volgen de trends op de voet. De meest recente ontwikkeling is de toevoeging – bij een horeca bedrijfskleding collectie- van stoffen gemaakt van biologisch katoen en gerecycled PET. Dit kunnen wij leveren. Zowel uit voorraad als custom made.

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Ben je benieuwd hoe horeca bedrijfskleding er bij Suit Up uitziet? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Allereerst plannen we een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom. Daarna maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan hieronder je kennismaking en laat je door ons verrassen!

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64