Suit Up Logo

Werkwijze

Ga je bedrijfskleding kopen? Wij geloven niet in één en dezelfde oplossing voor al onze klanten. Om die reden zien wij ieder project als een uniek traject.

Ieder bedrijfskleding project start met een kennismaking en een goede kop koffie. Eerst kijken we of we bij elkaar passen en de juiste partner voor elkaar kunnen zijn. Wanneer de klik er is, starten wij met onze inventarisatie en kruipen we in de huid van onze klant.

Ieder bedrijf is anders en dat vertaald zich naar een unieke bedrijfskleding collectie. Afhankelijk van het type medewerkers, de cultuur van het bedrijf, het gevoel dat je wilt geven aan jouw klanten en de praktische eisen aan de kleding brengen wij een advies uit. Dit advies geven we vaak nadat we een kennismaking hebben gehad en wij het creatieve proces in zijn gedoken.

Je kunt van ons een gedegen plan van aanpak verwachten met moodboards, offertes, planning en uitwerking van de service die we gaan verlenen. Daarna start het echte werk. Jullie medewerkers verrassen en laten stralen. Op die manier kun je met een gerust hart bedrijfskleding kopen bij Suit Up.

Nieuwsgierig?

Who said corporate fashion is boring? S**T UP!

Bedrijfskleding Noordbrabants Museum

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

BEDRIJFSKLEDING VAN SUIT UP IS:

1. custom made

Wij leveren bedrijfskleding die voldoet aan de unieke behoefte van elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de kleding functioneel is en aan alle technische en kwalitatieve eisen voldoet. Maar ook de identiteit van het bedrijf versterkt.

2. Ontzorgen

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de gehele levenscyclus van bedrijfskleding, van ontwerp tot productie en beheer. Dit zal je helpen om tijd en moeite te besparen. Mede dankzij ons Kleding Management Systeem, ontzorgen wij van A tot Z.

3. Professionaliteit

Dankzij onze kennis en ervaring begrijpen wij de specifieke eisen van verschillende branches. Wij werken met een groot team aan vakmensen met als grootste passie: passende bedrijfskleding maken.

4. Kwaliteit en duurzaam

Het is belangrijk dat de bedrijfskleding niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook comfortabel en duurzaam voor langdurig gebruik.

5. Samenwerking

Suit Up werkt als jouw partner om je visie en behoeften volledig te begrijpen en te vertalen naar de kledingcollectie.

6. Flexibiliteit

Korte lijnen en snel schakelen: wij doen er alles aan om in te springen aan de veranderende behoeftes van jou en je personeel.

The way we work

Werkwijze

Kennismaking SU & Klant

Persoonlijke afspraak in de showroom of bij jullie op kantoor

Onderzoek naar projectscope

Vaststellen van omvang, behoefte en uitdagingen binnen de opdracht. Onderzoek naar bedrijfsidentiteit, type drager (draagbehoefte) & collectie opbouw

ontwerpfase & Moodboards

Kleurenonderzoek geinspireerd op de corporate identity. Vervolgens maken we moodboards en een ontwerp. ​

Sourcing & ​ Monstering​

We sourcen de juiste stoffen, merken & fabrikanten. Wanneer we nieuwe producten ontwikkelen gaan we ook monsteren. Afhankelijk van de complexiteit is dit 1 to 3 keer.

Draagtest & wastest

Wanneer nieuwe stoffen of modellen worden ingezet of het project omvangrijk is adviseren wij altijd een draag & wastest te doen.

maatbepaling & Doorpas

De maten bepalen we middels doorpas op lichaamsmaat of met passeries of we bestellen door de maten heen op basis van maattabellen.​

Inkoop & Productie​

Artikelen worden ingekocht of geproduceerd en vervolgens voorzien van logo en eventuele vermakingen. Hierna volgt een Q.C.​

Logistiek & beheer

Vanuit hier picken we medewerker orders en wordt de kleding naar de klant verstuurd. Indien gewenst leggen we klantspecifieke voorraad aan.

recycling & re-orders

Mogelijkheid tot recycling​ van je oude collectie en nabestellen van nieuwe collectie.

Onze klanten

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64