HET REALISATIEPROCES VAN UW BEDRIJFSKLEDING BEGIN TOT EIND

Is uw interesse inmiddels gewekt door uw bezoek aan onze website? In het onderdeel ‘werkwijze’ beschrijven wij het proces dat aan de basis staat in de totstandkoming van uw nieuwe bedrijfskleding.

Uw organisatie staat bij ons centraal. Samen met u stippelen wij een uniek pad uit dat beschrijft hoe we tot een bevredigend resultaat gaan komen. Ons doel is om op een efficiënte manier te voldoen aan uw wensen en eisen zodat uw medewerkers goed gekleed hun functie uit kunnen voeren. Onderstaand hebben wij dit proces stap voor stap voor u uitgeschreven:

VOORTRAJECT

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Na een korte telefonische intake bent u van harte welkom in onze showroom of maken we een afspraak bij u op locatie.

 • Inventarisatie project

  Inventarisatie project

  Tijdens deze kennismaking maken we een heldere inventarisatie van uw wensen en bepalen we het doel dat de nieuwe kleding moet dienen.

 • Collectie samenstellen

  Collectie samenstellen

  De geschikte kwaliteiten en technische eigenschappen zijn nu bekend. Nu gaan we kiezen uit verschillende modellen en kleuren.

 • Plan van aanpak

  Plan van aanpak

  Onderdeel van de offerte is het plan van aanpak. Middels dit plan van aanpak worden deadlines gesteld waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het plan van aanpak omvat tevens een gedetailleerde projectplanning en een inventarisatie van de specificaties van de verschillende artikelen.

 • Offerte

  Offerte

  Voordat we verder gaan naar de volgende fase wordt een offerte opgemaakt waarbij eventueel een moodboard kan worden ontwikkeld ter visualisatie van de besproken kledingstijl. De offerte omvat onder andere prijzen, verschillende voorwaarden en condities.

REALISATIE

 • Productspecificaties

  Productspecificaties

  Zodra de offerte is geaccordeerd worden alle besproken details vastgelegd en uitgewerkt tot heldere productspecificaties.

 • Patroonontwikkeling

  Patroonontwikkeling

  Wanneer u gekozen heeft voor onze Design collectie worden in deze fase patronen ontwikkeld of aangepast.

 • Sampling

  Sampling

  Bij alle drie de collecties kan worden gesampled. Wij leveren hierbij een voorbeeld aan van de uiteindelijk te leveren kledingstukken. Afhankelijk van de complexiteit van het product adviseren wij wel of niet te samplen.

 • Bestelproces

  Bestelproces

  Afhankelijk van de gelaagdheid in uw organisatie kan het bestelproces complex zijn, bijvoorbeeld wanneer verschillende vestigingen kleding dienen te bestellen. Belangrijk punt tijdens de realisatie is het efficiënt inrichten van het bestelproces. Op deze manier maken we de juiste personen bevoegd om bestellingen te plaatsen en uw orders te controleren.

 • Inventarisatie maten

  Inventarisatie maten

  Het inventariseren van de benodigde maten kan op drie manieren. Wij kunnen pasmodellen ter beschikking stellen zodat u uw medewerkers op uw locatie kleding kan laten passen. U kunt het inventariseren ook uit handen geven en ons de doorpas laten verzorgen. Onze coupeuse komt dan langs om de maten en eventuele vermakingen op te nemen. Optie drie is dat uw medewerkers bij ons in de showroom komen passen.

 • Inkoop

  Inkoop

  Alvorens gestart wordt met productie van uw kleding zorgen wij dat de juiste stoffen zijn ingekocht zodat de productie tijdig kan aanvangen. In deze fase worden ook NOS artikelen ingekocht en productieorders voorbereid.

 • Producties indelen

  Producties indelen

  Er is inmiddels doorgepast en alle maten zijn bij ons bekend. Op basis van deze gegevens gaan we onze producties indelen en de inkooporders naar de productie doorzetten.

 • Vermaken

  Vermaken

  NOS artikelen worden vermaakt in ons atelier in Nederland. Bij productieartikelen gebeurt dit in de productie en wordt het patroon aangepast en de stof op maat gesneden. Vervolgens wordt het kledingstuk vervaardigd.

 • Plaatsen logo's

  Plaatsen logo's

  De laatste stap in de realisatie is het plaatsen van de logo's. Dit kan zowel in productie als daarna. Afhankelijk van uw wensen kiezen we voor borduren of bedrukken. Bij de laatste optie hebben we de keuze uit transfers, zeefdruk of flex.

IMPLEMENTATIE

 • Kwaliteitscontrole

  Kwaliteitscontrole

  Alvorens de artikelen op transport gaan naar Nederland wordt een kwaliteitsinspectie gehouden. Eventuele productiefouten worden op die manier vroegtijdig gefilterd. Bij ontvangst in Nederland worden de goederen tevens gecontroleerd op correctheid.

 • Pakketten verzendklaar maken

  Pakketten verzendklaar maken

  Indien gewenst zorgen wij voor het op naam/vestiging verpakken van de kleding. Op die manier ontlasten we u van het nodige sorteerwerk.

 • Uitlevering

  Uitlevering

  Kleding die niet doorgepast hoeft te worden vervoeren wij met onze vaste transporteur DPD. Indien gewenst zijn spoedleveringen of verzendingen per koerier mogelijk. Kleding die nog doorgepast dient worden komen onze coupeuses op locatie uitleveren.

 • Vermakingen

  Vermakingen

  Het kan gebeuren dat na de eerste leveringen nog kleine maataanpassingen benodigd zijn. Vermakingen die binnen 10 werkdagen na de eerste levering worden gemeld nemen wij voor onze rekening.

NAZORG

 • Projectevaluatie

  Projectevaluatie

  Wanneer een project is afgerond stopt onze samenwerking niet. Om die reden organiseren we een projectevaluatie waarbij we analyseren op welke gebieden onze samenwerking nog verder geoptimaliseerd kan worden.

 • Toekomstige behoefte

  Toekomstige behoefte

  Wanneer er veranderingen plaats vinden binnen uw organisatie staan wij altijd klaar om met u mee te denken.

 • Service rondes

  Servicerondes

  Onze kleding kent een lange levensduur. Wanneer de kleding al enige tijd gedragen wordt maar nog niet versleten is, kunnen vermakingen of reparaties de levensduur verlengen. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker gewicht is verloren en een broek ingenomen moet worden. Om die reden is het mogelijk eens in de zoveel tijd een serviceronde in te plannen waarbij onze coupeuse vermakingen en reparaties opneemt.

 • Nieuwe medewerkers

  Nieuwe medewerkers

  Wanneer er een nieuwe medewerker in dienst treedt kan kleding worden besteld op basis van reeds geleverde maten of er kan doorgepast worden. De meeste producten zijn vanaf één stuk na te bestellen.

 • Vervanging

  Vervanging

  Wanneer een kledingstuk stuk gaat kunt u vanaf kleine volumes nabestellen. Indien wenselijk kunt u gebruik maken van ons Quick Service programma waarbij wij met spoed kleding voor u kunnen produceren. Uiteraard zijn de maten van uw medewerkers bij ons bekend.

 • Reparatie & reconditionering

  Reparatie & reconditionering

  Wanneer iemand uit dienst treedt betekent dit niet dat zijn of haar kleding niet meer bruikbaar is. U kunt deze kleding naar ons sturen zodat wij de kleding dermate kunnen behandelen waardoor deze weer bruikbaar wordt voor een nieuwe medewerker.

DE SERVICES VAN SUIT UP

Klanten over ons

JANTINEKE EIJKELENKAMP, CONSERVATORIUM HOTEL

JANTINEKE EIJKELENKAMP, CONSERVATORIUM HOTEL

Suit Up did not only create a young, fresh, playful and most of all contemporary design for our new colleague uniforms, they are also well organized and very helpful with the implementation. I can highly recommend them!
SCHIPHOL AIRPORT RETAIL, JOHNNIE WALKER HOUSE

SCHIPHOL AIRPORT RETAIL, JOHNNIE WALKER HOUSE

We zijn enorm blij met Suit Up als leverancier. In verband met de beoogde opening van het Johnnie Walker House waren de deadlines van groot belang. Door de inzet van het gehele team zijn deze deadlines ruimschoots behaald.
WENDY WEEKHOUT, SANDTON HOTELS

WENDY WEEKHOUT, SANDTON HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe outfit gekomen˝
Bedrijfskledij Klanten Suit Up Corporate Fashion bedrijfskleding