Horecakleding bediening Suit Up

Horecakleding van Suit Up

Ben je voor een hotel, restaurant, cateringbedrijf of evenementenlocatie opzoek naar eigentijdse en kwalitatieve horecakleding? Dan ben je bij Suit Up corporate fashion aan het juiste adres. Suit Up heeft namelijk allerlei verschillende type horecakleding, specifiek ontwikkeld en geproduceerd voor de horecabranche, uit voorraad leveren of speciaal voor jouw bedrijf produceren. Wij adviseren je graag over de juiste kwaliteiten en modellen passend bij het gebruiksdoel.

 

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar modieuze horeca bedrijfskleding. Los van onze eigen collectie bedrijfskleding werkt Suit Up intensief samen met toonaangevende leveranciers zoals Chaud Devant, Greiff, Segers en Nimbus. Deze bedrijven vertalen stuk voor stuk de laatste modetrends te naar uit voorraad te leveren kledingstukken. Denk hierbij aan lederen sloven en schorten, chino’s in verschillende kleuren of denim artikelen en moderne pakken.

 

Afhankelijk van je wensen wat betreft de levertijd van de kleding, verwijzen wij je vanaf deze pagina graag door naar de pagina collecties. Op deze pagina worden uitvoerig de verschillen tussen onze NOS & productie horeca collecties uitgelegd.

 

Graag willen wij ook nog vertellen dat het grootste gedeelte van onze horecakleding na bestelling jaren later nog steeds leverbaar blijft. Deze zogenaamde NOS artikelen gaan namelijk, zoals de naam zegt, bijna nooit uit de collectie.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Bedrijfskledij corporate fashion horecakledij

BARTENDER

Bediening horecakleding Suit Up

BEDIENING

Horecakleding Hostess Suit Up

HOSTESS

Suit Up Corporate Fashion is gespecialiseerd in het samenstellen en produceren van drie kledingstijlen. Naast onze formele en casual bedrijfskleding lijnen zijn wij turn-key leverancier voor de horeca- en hotel-branche. Wij kleden alle functies binnen een hotel. Voor elk van onze kledinglijnen geldt dat deze direct uit voorraad leverbaar is of, indien gewenst, speciaal geproduceerd kan worden.

Personeelskleding voor horeca medewerkers moet vaak hufterproof zijn. Wij werken met kwaliteiten die strijkvrij zijn of zelfs tot 85 graden gewassen kunnen worden. Daarnaast geloven wij dat horecakleding voor dames, vrouwelijker mag zijn, onderscheidend mag zijn van de horecakleding voor heren. Om die reden ontwikkelen en sourcen wij speciale modellen en stoffen die bij deze visie aansluiten. Bedrijfskleding voor de horeca wordt op deze manier origineel en onderscheidend.

WAAR MOGEN WIJ U MEE HELPEN?

Bedrijfskledij Corporate fashion marketing en branding Suit Up

MARKETING & BRANDING

Samen het klantvertrouwen in uw organisatie verbeteren.

Bedrijfskledij Corporate Fashion met 100% tevredenheid Suit Up

TEVREDEN MEDEWERKERS

Samen de medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie verbeteren.

Suit Up Duurzame bedrijfskleding

DUURZAME KLEDING

Samen geld besparen en het gebruik van textiel verduurzamen.

Bedrijfskledij ontzorgen Suit Up

ONTZORGEN

Samen tijd besparen met een efficiënte implementatie en processen.

KLANTEN OVER ONS

Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
Suit Up did not only create a young, fresh, playful and most of all contemporary design for our new colleague uniforms, they are also well organized and very helpful with the implementation. I can highly recommend them!
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
We zijn enorm blij met Suit Up als leverancier. In verband met de beoogde opening van het Johnnie Walker House waren de deadlines van groot belang. Door de inzet van het gehele team zijn deze deadlines ruimschoots behaald.
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
˝Samen met Suit Up Corporate Fashion zijn wij tot een verrassende nieuwe outfit gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons.˝
Bedrijfskledij Klanten Suit Up Corporate Fashion bedrijfskleding