Suit Up Logo

bedrijfskleding botanic sanctuary antwerp

oase van botanische rust

Wie binnenstapt bij de Botanic Sanctuary, dompelt zich direct in rust en luxe. Het is een one of a kind locatie, die imponeert.

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Antwerpen Medewerker in nieuwe outfit: groen pak, witte blouse en oranje stropdas

5+ Sterren collectie

Wij hadden de eer om voor dit unieke 5+ sterren hotel de collectie te ontwerpen en produceren

4000 artikelen

De collectie bestaat uit diverse tops,  onderstukken, sloven en extra voorraad. Van housekeeping tot front office en tuinmannen

anno 2021

De collectie is in 2021 uitgeleverd binnen deadline, voor opening van dit bijzondere hotel. 

Rust & Luxe

Dát was onze eerste briefing. De botanische invloeden terug laten komen in een statement collectie

“Een statement collectie die rust uitstraalt en blend met de omgeving.”

Toen Botanic bij ons aanklopte om samen met hen de bedrijfskleding te ontwerpen was de vraag om deze uitstraling door te vertalen naar de kleding.

Stéphanie Nulens: “We hebben 3 leveranciers van bedrijfskleding gevraagd te pitchen en met Suit Up hadden we direct de beste click. Suit Up kwam als beste uit de bus op het gebied van presenteren, details en ontwerpmodellen. De presentatie mondde eigenlijk direct uit in de creatieve sessie van beide kanten. Suit Up is echt een partner op het gebied van bedrijfskleding, de naam ‘leverancier’ zou hen te kort doen.

Uiteindelijk is het een collectie geworden waarbij alle details kloppen. Er een samenhang is ontstaan terwijl de collectie uit vele verschillende items bestaat. Het straalt elegantie uit zonder functie te verliezen. De toevoeging van de ‘roos’ van ontwerper Nathan, verfijnd en geproduceerd door Suit Up, maakt dat het een designer uitstraling heeft maar toegankelijk blijft.

Wij krijgen waanzinnig veel positieve reacties van gasten, maar ook van de pers. Daarnaast is het personeel zelf ook erg blij met wat ze aan moeten. Zodra je bij de ingang binnenkomt klopt de gehele uitstraling.

 

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Medewerkers in nieuwe outfit: groene jack, broek en jurk

project van
grote omvang

Het was een hele klus van concept tot de uiteindelijke handtekening. Dit proces hebben we echt samen gedaan, zonder Suit Up zouden we er nooit gekomen zijn. We hadden onze eigen visie en ideeën en dat is door Suit Up in een fantastisch eindresultaat gegoten. Nadat we akkoord op de offerte hadden, werden er doorpasdagen georganiseerd. Een megaklus voor de coupeuses om alle medewerkers in te meten. Dit proces is terug te zien in de tv serie die gemaakt is over de opening van ons hotel.

Maar na de uitlevering ben je er nog niet. Dan is het finetunen, evalueren, bijsturen en bijbestellen. Ook hierin is Suit Up een fijne partner. Ik vind het van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen. En die vertrouwensband hebben we zeker!”

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

OPen en
eerlijk

Suit Up Account Manager Davy: “Het was een mooi en omvangrijk project. De grootste uitdaging zat in het uitleveren van de juiste maten nog voor de opening. Net als veel hotels startte dit project nog voordat de Botanic personeel had aangenomen, waardoor we inschatting moesten maken van de maten. We hebben dit opgelost door ‘door de maten heen’ te bestellen en hiermee een voorraad aan te leggen nog voor de medewerkers bekend waren.

Vanuit de bestaande voorraad, werden de nieuwe medewerkers -zodra bekend- ingemeten. Daarna werd de kleding vermaakt. Een goede oplossing maar dit vraagt wel om nauw contact en snel schakelen om je voorraad op peil te houden. 

Er zijn dan ook veel overleg geweest en we reviewen nog regelmatig. Het was een super fijne samenwerking met Stéphanie gebaseerd open en eerlijk contact. We luisteren naar elkaars uitdagingen en kijken hoe wij gezamenlijk daar op kunnen anticiperen.”

Bedrijfskleding Botanic Sanctuary Antwerpen Schetsen tekening nieuwe bedrijfskleding
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64