Suit Up Logo

bedrijfskleding La bUtte aux Bois

HIGH
END

Het bijzondere design hotel La Butte aux Bois, net over de grens in België kenmerkt zichzelf door de spanning van klassiek en design in een natuurrijke omgeving. Een hotel die vraagt om een bijzondere – niet standaard- bedrijfskleding collectie. 

Bedrijfskleding Het Noordbrabants Museum Jas/vestje, blouse en broek Medewerker poseert in de nieuwe bedrijfskleding

SU Exclusive

Deze collectie werd speciaal voor La Butte aux Bois ontworpen en geproduceerd

GEMMY BEAR

Suit Up ontwikkelde een custom made blouse voor Gemmy bear sieraad

anno 2023

De collectie is in 2023 geproduceerd en uitgeleverd

DOorpas

Alle medewerkers werden door Suit Up Liesbeth doorgepast om de juiste maatvoering te hanteren

“de kunst, omgeving en uitstraling waren onderdeel van de inspiratie”

La Butte aux Bois 

La Butte aux Bois klopte bij Suit Up aan omdat ze op zoek waren naar een bijzondere bedrijfskleding collectie die zou complementeren aan de bijzondere en eigentijdse uitstraling van het hotel. Een warme gastvrije collectie passend bij het high end niveau. 

We ontwikkelden de collectie voor Front office, management/sales en F&B. Uiteindelijk zijn we gekomen tot een bedrijfskleding collectie in aardetinten (zand en blauw) om de bosrijke omgeving te omarmen. Door een mix aan materialen te gebruiken creëerden we een spannend geheel met een klassieke uitstraling. Zo dragen de heren geen das maar is er gekozen voor een birdseye pochet om een modernere twist toe te voegen. 

Op elk kleine detail werd gelet en toegevoegd zoals een druppelvormige uitkeping in de halslijn van de damesblouse, speciaal ontwikkeld om het ‘Gemmy Bear’ collier perfect uit te laten komen. 

Bedrijfskleding Het Noordbrabants Museum Jas/vestje, blouse, broek en jurk Medewerkers lopen in de nieuwe bedrijfskleding

Suit UP
doorpas &
Uitlevering

Om onze collecties het beste tot zijn recht te laten komen, leveren wij de service van doorpas en uitlevering. In het geval van La Butte aux Bois, reisde onze coupeuse Liesbeth af naar het Belgisch Limburg om alle medewerkers door te passen.

Daarnaast was zij aanwezig bij de uitlevering van de collectie om te zorgdragen dat alle medewerkers tip top aan het werk konden in hun kledingpakket. En dat de medewerkers de uitstraling zouden hebben zoals Suit Up én La Butte aux Bois voor ogen had. 

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64