VERRASSEND, FUNCTIONEEL & BREDA

Chassé Theater

Toen het Chassé Theater bij ons kwam met de vraag een nieuw bedrijfskleding concept te ontwerpen, gaven ze aan dat deze collectie een echte Chassé-uitstraling moest krijgen. Waar hun vorige collectie wat zwaar en sober overkwam, wilden ze nu de creatieve uitstraling die dit Bredase theater verdient. Een opdracht waar wij -als Suit Up- heel blij van worden. Met trots presenteren wij de collectie van Chassé Theater in onze eigen ‘hometown’ Breda.

Omdat het Chassé Theater een breed scala aan type voorstellingen en klandizie heeft, hebben wij dit vertaald naar een concept van eigenheid en diversiteit zonder de functie uit het oog te verliezen.

 

Bijzonder aan dit concept, is dat het echt een collectie is geworden. Het aanbod bestaat uit vele verschillende type kledingstukken. Op deze manier kan de medewerker zelf sets maken binnen de gestelde kaders van het Chassé Theater. Hierdoor kan men hun eigen stijl laten terugkomen én kan de kleding worden afgestemd op het event van die dag. Wat in zo’n artistieke omgeving heel leuk is.

De collectie

Bij de totstandkoming van deze custom made collectie is rekening gehouden met de verschillende functies binnen het Chassé Theater en de gewenste ‘jonge’ uitstraling. Na het formuleren van een projectgroep van het Chassé Theater zijn we aan de slag gegaan. We hebben de wensen geïnventariseerd per afdeling en vanuit daar hebben we een collectieplan gepresenteerd die goed aansluit bij alle wensen en behoeften. We hebben bijvoorbeeld gekozen voor een blouse zonder boord om het geheel vlotter en minder zakelijk te maken. Daarnaast hebben we de kleur donkergroen gekozen voor een speelse uitstraling geeft. Deze warme kleur past ook goed bij het warme karakter van de stad Breda. Het geheel is meer casual geworden, maar wel met de optie tot een zakelijke toevoeging

Op maat gemaakte kledij
moderne werkkleding

Uniek voorraadbeheer

Ook ontzorgen wij het Chassé Theater middels de voorraad die bij ons in het beheer is. De nieuwe medewerker komt langs bij ons op kantoor om ingemeten te worden en neemt zijn of haar kleding direct mee. Ook medewerkers die uit dienst gaan, leveren hier hun kledingsets in. Deze worden door ons gereconditioneerd en hangt weer klaar voor de volgende medewerker.

Op deze manier hebben ze geen issues van levertijd ondanks dat ze een custom made collectie hebben.

 

Bedankt Chassé Theater voor de fijne samenwerking en (daardoor) prachtige eindresultaat!

Op maat gemeten
Op maat gemaakte bedrijfskleding
1Davy-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1267

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Theater

 

Aantal werknemers

100

 

Periode

1 – 8 – 2020 tot heden

 

Categorie

SU Custom made

 

Issue

Een volledig nieuwe collectie bedrijfskleding voor het Chassé Theater in Breda, waarin dynamiek en creativiteit centraal staat. Met een andere opbouw en indeling van functiegroep.

 

Geboden oplossing

Custom made collectie met een diversiteit aan items zodat de werknemer zelf kan combineren met in acht neming van de voorstelling van de dag.

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA