Suit Up Logo

bedrijfskleding Chassé theater

Divers &
Breda

Toen het Chassé Theater bij ons kwam met de vraag een nieuw bedrijfskleding concept te ontwerpen, gaven ze aan dat deze collectie een echte Chassé-uitstraling moest krijgen. 

Bedrijfskleding Chassé Theater Blouse en schort

bijzonder concept

Een totaalbeeld maar bestaande uit vele verschillende items

per voorstelling

De collectie is aan te passen naar de voorstelling van die dag

anno 2020

De collectie is in 2020 geproduceerd en uitgeleverd

custome made

De collectie is volledig door Suit Up ontworpen en geproduceerd

“Eigen stijl: afgestemd per voorstelling”

Omdat het Chassé Theater een breed scala aan type voorstellingen en klandizie heeft, hebben wij dit vertaald naar een concept van eigenheid en diversiteit zonder de functie uit het oog te verliezen.

Bijzonder aan dit concept, is dat het echt een collectie is geworden. Het aanbod bestaat uit vele verschillende type kledingstukken. Op deze manier kan de medewerker zelf sets maken binnen de gestelde kaders van het Chassé Theater. Hierdoor kan men hun eigen stijl laten terugkomen én kan de kleding worden afgestemd op het event van die dag. Wat in zo’n artistieke omgeving heel leuk is.

 

de
collectie

Bij de totstandkoming van deze custom made collectie is rekening gehouden met de verschillende functies binnen het Chassé Theater en de gewenste ‘jonge’ uitstraling. Na het formuleren van een projectgroep van het Chassé Theater zijn we aan de slag gegaan. We hebben de wensen geïnventariseerd per afdeling en vanuit daar hebben we een collectieplan gepresenteerd die goed aansluit bij alle wensen en behoeften. We hebben bijvoorbeeld gekozen voor een blouse zonder boord om het geheel vlotter en minder zakelijk te maken. Daarnaast hebben we de kleur donkergroen gekozen voor een speelse uitstraling geeft. Deze warme kleur past ook goed bij het warme karakter van de stad Breda. Het geheel is meer casual geworden, maar wel met de optie tot een zakelijke toevoeging

 

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

Voorraad
beheer

Ook ontzorgen wij het Chassé Theater middels de voorraad die bij ons in het beheer is. De nieuwe medewerker komt langs bij ons op kantoor om ingemeten te worden en neemt zijn of haar kleding direct mee. Ook medewerkers die uit dienst gaan, leveren hier hun kledingsets in. Deze worden door ons gereconditioneerd en hangt weer klaar voor de volgende medewerker.

Op deze manier hebben ze geen issues van levertijd ondanks dat ze een custom made collectie hebben.

CHASSÉ THEATER, BEDANKT!

Chassé Theater Laptop
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64