Suit Up Logo

bedrijfskleding Vattenfall

NIeuwe
identiteit

Vattenfall heeft in een aanzienlijk korte tijd voeten in de aarde gekregen in Nederland. Nieuwe identiteit en naam vraagt om een nieuwe collectie

Bodywarmer Vattenfall

Duurzaam

Kernwaarden ‘duurzaam’ was de rode draad in deze collectie 

klimaat

Weer en windbestendige collectie

anno 2020

De collectie is in 2020 geproduceerd en uitgeleverd.

betrouwbaar

De juiste uitstraling is van groot belang

van deur
naar deur

vol vertrouwen

Voor de gemiddelde Nederlander tot voor kort een geheel onbekende naam van het moederbedrijf van wat voorheen onder de naam Nuon opereerde. Inmiddels is Vattenfall al niet meer weg te denken en kom je het merk dagelijks tegen.

Om nieuwe leden te werven maakt Vattenfall gebruik van hun Vattenfall Salesforce. Zij reizen stad en land af om mensen kennis te laten maken met hun producten en diensten. De eerste indruk is hier wederom enorm belangrijk, dus het is zaak dat het volledige Vattenfall Salesforce team goed en herkenbaar gekleed aan de deuren verschijnt.

De vorige collectie paste qua stijl niet bij Vattenfall, bevatte uiteraard nog het logo van Nuon en moesten zij zelf een enorme voorraad beheren, waardoor het overzicht verloren raakte. Ons doel was om een collectie te ontwikkelen die qua professionaliteit gelijk staat aan de professionaliteit van Vattenfall zelf. Dat wekt vertrouwen bij de consument en komt het uitvoerende werk van het Vattenfall Salesforce team ten goede.

Groep bedrijfskleding Vattenfall

kern
waardes &
Duurzaam

Aan de start van dit project zijn de kernwaardes van Vattenfall goed bestudeerd. Deze termen zijn omgezet naar synoniemen die te linken zijn aan bedrijfskleding en vanuit die keywords is de collectie opgebouwd.

OPEN – CASUAL, ACTIEF – SPORTIEF, POSITIEF – NIET SOBER, 

VEILIG – BLAUW, PROFESSIONEEL      

Gezien het feit dat Vattenfall duurzaamheid nastreeft, is ook hier op ingespeeld. De oude kleding van Nuon is verzameld en op een duurzame manier gerecycled en/of vernietigd. Speciaal voor Vattenfall is een shirt ontworpen gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede petflessen. Verder dient de kleding snel na geleverd te kunnen worden, dus om die reden is ervoor gekozen de rest van de collectie op te bouwen uit NOS artikelen. Iedere medewerker heeft een polo, overhemd, pull-over, zomerjas, winterjas, sjaal en handschoenen met touchscreen tip. Naast het herkenbare logo, is op de jassen gebruik gemaakt van  reflecterende gedeeltes om de herkenbaarheid en veiligheid van de medewerkers te waarborgen.
 

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

KLEDING MANAGEMENT
SYSTEEM

Vanuit service oogpunt is voor Vattenfall een compleet kleding management systeem (KMS) ontwikkelt. Middels dit programma kan Vattenfall de voorraden inzien en bestellen. Suit Up beheert de voorraad en picked en levert de producten zodra deze via dit systeem besteld worden.

Na de uitlevering van de collecties heeft er een evaluatie plaats gevonden, waarbij al verschillende punten naar boven kwamen die wij samen aan kunnen gaan scherpen, om de collectie verder te optimaliseren.

Maastricht Aachen Airport Laptop Gegevens invullen
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64