Suit Up Logo

bedrijfskleding Rituals - vermaat

restaurant
Rouhi

Al enige tijd werken wij intensief samen met Vermaat, specialist in horeca-concepten op maat. Wij werden in augustus 2020 benaderd voor dit mooie project; namelijk het openen van een nieuw restaurant concept. Het nieuwe project zou onderdeel uit gaan maken van House of Rituals in Amsterdam. 

Bedrijfskleding Vermaat & Rituals Blouse Werknemer die tafel afruimt

SU styling

Deze collectie werd speciaal samengesteld voor ROUHI met custom made details

50 medewerkers

50 medewerkers in alle vormen en maten zijn  gekleed door Suit Up

anno 2020

De collectie is in 2020 geproduceerd en uitgeleverd.

deadline

snel schakelen om de gestelde (korte termijn) deadline te kunnen halen

Zintuigprikkelende
ervaring

Bij restaurant Rouhi draait om passie voor verrassende smaken, texturen en geuren die de zintuigen prikkelen. Er wordt in dit restaurant iets bijzonders geserveerd, namelijk: ‘food for the soul’. Dankzij de gebruikte ingrediënten, vormen deze een voedingsbron voor positieve levensenergie. Doordat spirituele voeding gecombineerd wordt met fysieke voeding, creëert Restaurant Rouhi de juiste balans en komt er energie vrij voor een gelukkig leven.

Project inventarisatie

Tijdens de eerste projectmeeting zijn de wensen vanuit Vermaat en de opdrachtgever – Rituals – besproken en vervolgens in kaart gebracht. Op basis van deze input en eerste randeringen, hebben wij ons eerste voorstel gepresenteerd. Gezien de tijdsdruk en de gestelde deadline van de opening van het restaurant, moest er snel worden geschakeld. Direct zijn aanpassingen op het design doorgevoerd en uitgewerkt. De designs en samples zijn uiteindelijk aan de projectgroep gepresenteerd waarbij uiteraard ook Raymond Cloosterman aanwezig was.

Bedrijfskleding Vermaat & Rituals Werknemers in blouses

Aziatisch
gevoel

Details

Details in de collectie zijn in dit soort projecten de kers op de taart. Zo hebben we de overhemden en blouses voorzien van gestoffeerde knopen en een Mao kraag. Hiermee wordt het Aziatische gevoel onderstreept. De broeken zijn van een linnen blend met turn-ups en een toffe boxpleat. Om het geheel af te maken zijn ze tevens uitgeleverd met een double breasted square belt.

De koks

Het hart van het restaurant, de keuken, kon natuurlijk niet achterblijven. De koks dragen een donkergroene koksbuis van Chaud Devant uit de Bujutsu collectie. Ook in deze modellen komt de Aziatische look and feel  naar voren. Om voor een optimaal comfort te zorgen, is er een chino met lycra ingezet. Daarnaast is de outfit compleet gemaakt door voor de koks een olijfkleurig schort te produceren. Deze is  voorzien van custom details.

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

Uniforme
uitstraling

In overleg met Vermaat is er, na het akkoord op de designs, een projectplanning opgesteld. De uitdagingen waren: Covid-19 en alle restricties die van toepassing waren op het doorpassen van de kledingcollectie. Er is -in goed overleg- besloten om door de maten heen te bestellen. Er wordt dan een algemene schatting gemaakt van de maten en daarna per personeelslid aanpassingen gedaan. Na de uitlevering is er een service doorpas georganiseerd, waarbij alle medewerkers de kleding hebben gepast. Onze coupeuse hebben vervolgens de broeken op maat afgespeld, daar waar nodig.

De afdelingen Keuken & Service werden gekleed in dezelfde kleurtinten als de medewerkers van de spoelkeuken. Om het kledingconcept echt tot een gekleed geheel te krijgen en om tot een uniforme uitstraling te komen, zijn er tevens schoenen toegevoegd aan de collectie.

Onze dank is groot, aan iedereen binnen Vermaat en uiteraard Rituals die meegeholpen heeft aan dit fantastische project.

Vermaat & Rituals Bedrijfskleding design tekening
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64