HORECA KLEDIJ SUIT UP

HIPPE BEDRIJFSKLEDIJ VOOR DE HORECA

Horeca kledij specialist Suit Up is 10 jaar geleden gestart om bedrijfskledij hip in de markt te zetten en haar klanten gelukkig te maken op de werkvloer. Suit Up is specialist in moderne bedrijfskledij voor de horeca en we lopen voorop op het gebied van productontwikkeling. Onze medewerkers zijn fashionistas in hart en nieren en hebben maar één doel. Jou en je medewerkers verrassen met hippe bedrijfskledij. Om die reden ontwerpen wij, in huis onze eigen collecties en stoffen. Verder zijn wij expert in het ontwerpen, inmeten, borduren en bedrukken van horeca kleding. Om onze service compleet te maken krijg je, zodra je klant wordt, een kosteloze webshop omgeving waarin je digitaal kunt bestellen en dag en nacht toegang hebt tot je orderstatus en orderhistorie. Hieronder vind je de verschillende collecties die wij leveren. Zit er nog niet tussen wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

Horecakleding-bedrijfskleding--W-hotel

HORECA KLEDIJ

FASHIONABLE EN COMFORTABEL

Onze horeca kledij collecties kennen een enorme diversiteit. Ons assortiment telt meer dan 50.000 artikelen waaruit we samen met jou een selectie maken die past bij de uitstraling en branding van jouw organisatie. Suit Up werkt met een veelvoud aan kleding en stoffen leveranciers in verschillende segmenten. Never out of stock artikelen of juist custom made. Ons team geeft je graag stijladvies en onze designer bedenkt met veel plezier een collectie die past bij jouw corporate identity. Of je nu het ‘home away, from home’ gevoel wilt verwezenlijken in jouw zaak, of juist meer ‘botanical’ of ‘hip en trendy’ wilt.

MEER HORECAKLEDING >

KOKSKLEDING

STOER EN COMFORTABEL

Kokskleding niet hip and happening? Suit Up bewijst je het tegendeel. Hippe kokskleding, van alle gebruiksgemakken voorzien. Wie wil dat nu niet? Wij kleden sterren chefs zoals Joris Bijdendijk en maken kokskleding voor beroemde keukens zoals Chateau Neercanne, Landgoed Lauswolt, Blue by KLM. Suit Up kiest voor A-merken zoals Chaud Devant, Segers, Le Nouveau Chef en Greiff.

MEER KOKSKLEDING >
Kokskleding-van-Suit-Up-voor-dames-en-heren
Bakkerskleding-en-verswinkel-kleding-van-Suit-Up

BAKKERSKLEDING EN VERSWINKEL

COMFORTABEL EN VERNIEUWEND

Suit Up’s collectie bakkerskleding en verswinkel bedrijfskledij bestaat uit bakkersbuizen, bakkersjassen, bakkersbroeken, sloven, schorten en accessoires. Dezelfde artikelen gebruiken we ook voor diverse slagers, verswinkels en supermarkten. Deze collecties zijn strijkvrij of easy-iron, heet wasbaar en eenvoudig te reinigen. Praktisch en modern, de ideale combinatie.

MEER BAKKERSKLEDING >

ONS HORECA KLEDIJ ASSORTIMENT

DE OPBOUW VAN DE COLLECTIE

Horeca kledij van Suit Up heeft als resultaat dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Dat realiseren we door jouw medewerkers goed te kleden en stijlen. Ons doel is om jouw medewerkers meer geluk te brengen op de werkvloer. Hieronder laten we je zien welke horeca kledij artikelen we allemaal in onze collectie voeren. We hebben er bewust voor gekozen niet alle collecties te presenteren, omdat Suit Up je helpt met het stijlen van de collectie. Onze fashion professionals geven je advies over de collectie die het beste past bij jouw organisatie. We presenteren onze ideeën middels een moodboard of in onze showroom. Klik hier voor onze Kokskleding pagina of voor onze Bakkerskleding pagina. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

Denim schort horecakleding hotelkleding Suit Up
SCHORTEN
Suit-Up-lederen-sloof-witloft
SLOVEN
Suit-Up-bedrijfskleding-overhemd
SHIRTS
Suit-Up-bedrijfskleding-overhemd-casual
DENIM SHIRTS
Suit-Up-bedrijfskleding-koksbuis-le-nouveau-chef
KOKSBUIZEN
Bedrijfskledij horeca sailor shirt Suit Up
LONG SLEEVE’S
Suit-Up-bedrijfskleding-polo
POLO’S
Suit-Up-bedrijfskleding-gilet-brook-taverner-ruit-grijs
GILETS
Suit-Up-bedrijfskleding-stropdas-navy
STROPDASSEN
Bedrijfskledij bretels en strik Suit Up
BRETELS
Suit-Up-bedrijfskleding-sneakers
SCHOENEN
Suit-Up-bedrijfskleding-chinos
CHINO’S

Onze missie is onze klanten en dragers van onze horeca kledij gelukkig te maken. Wij doen dit door onze klanten en dragers te verrassen met originele bedrijfskleding concepten en de service van onze diensten te leveren op het niveau van een sterrenzaak. Werkende mensen in de BeNeLux mooier maken. Dat is wat wij willen. Wij geloven dat wanneer je goed gekleed bent je jezelf gelukkiger voelt en daardoor je maximale potentie kunt benutten. Geluk is wat ons persoonlijk verbind en geluk vinden wij in onze passie voor fashion.

Mensen mooier maken draait niet enkel om kleding. Het omvat veel meer dan dat. Mensen gelukkiger maken draait om minder zorgen, weten dat de kleding die je draagt verantwoord is gemaakt en de manier waarop je met ons zaken doet leuk is. De komende jaren zetten wij vol in op het optimaliseren van alle processen om onze betrouwbaarheid te maximaliseren. Wij zorgen ervoor dat je bij ons met een gerust hart kleding kunt kopen in de wetenschap dat deze zorgvuldig en op verantwoorde wijze is geproduceerd. Zaken doen met Suit Up is bovenal leuk. Onze persoonlijke en originele wijze van werken resulteert in een partnership waar we beide veel plezier aan beleven.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

LAAT JE INSPIREREN!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

Vanaf 2011 leveren wij bedrijf en horeca kledij aan grote en MKB bedrijven in West-Europa. Daarom zijn wij trotse partner van hotels zoals W-Hotels,  Hotel de Blanke Top en Conservatorium Hotel.  We leveren onze kleding verder aan ISS Facility services, Roompot Vakantieparken en het Belgische  Dierendonck. Daarnaast werken wij veel voor D’Ieteren en PSA, bekend uit de automotive. Sectoren die wij beleveren zijn onder andere hospitality, leisure, uitvaart, retail, logistiek en facilitair.

 

Inmiddels hebben we meer dan 1000 bedrijven beleverd van met originele bedrijfskledij. Door onze ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor jouw medewerkers. Daarnaast zijn er per bedrijfskleding project persoonlijke wensen op gebied van service, die wij in kaart brengen tijdens een project inventarisatie. Ieder project kent unieke specificaties en is daarom nooit hetzelfde. Onze services kun je hieronder bekijken. Wil je meer weten klik dan verder, of neem even contact met ons op.

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding Suit Up
LOGO’S
Bedrijfskleding doorpassen op locatie Suit Up
WEBSHOP
Bedrijfskleding op maat Suit Up
DOORPAS
Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

ONZE TROTS

ONZE AMBASSADEURS
Horeca-kleding-dames-jurk-voor-W-Hotel-by-Suit-Up
W HOTEL

Suit Up heeft niet alleen een jong, fris, speels en modern uniform ontworpen voor onze collega’s, zij zijn ook goed georganiseerd en erg behulpzaam tijdens de implementatie. Ik beveel ze van harte aan!

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

Verswinkel-kleding-voor-slager-Dierendonck-van-Suit-Up
SLAGERIJ DIERENDONCK

˝Suit Up en Slagerij Dierendonck hebben de handen ineen geslagen voor duurzame samenwerking voor de bedrijfskledij voor de slagerij en winkels˝

HORECA KLEDIJ SHOWROOM

BELEEF DE SUIT UP EXPERIENCE
Showroom Suit Up
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?

HORECA KLEDIJ DAMES

 

Horeca kledij voor dames krijgt bij ons de aandacht die het verdiend. Omdat dames bedrijfskledij vaak is afgeleid van heren kleding. Bij Suit Up ontwikkelen we speciale modellen en stoffen die de vrouwelijkheid accentueren en er voor zorgt dat dames zich vrouwelijk voelen. Suit Up heeft daarom een unieke horeca kleding collectie voor dames bestaande uit; jurken, flatterende blouses, treggings en unieke vrouwelijke stoffen. Ben je benieuwd naar de collectie? Dan kun je het beste even contact opnemen en langskomen in onze showroom. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden.

HORECA KLEDIJ CUSTOM MADE

 

Exclusieve horeca kledij vanaf lage volumes. Dat is waar Suit Up je bij helpt. Een unieke en originele uitstraling voor jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit tal van modellen overhemden, blouses, sloven, schorten en accessoires. Na het kiezen van het model gaan we op zoek naar de juiste stof. Je kunt kiezen uit basic stoffen of premium doeken van easy-iron of strijkvrije kwaliteiten. Na het kiezen van de stoffen is het tijd om de fournituren of wel afwerking details te bepalen. Afsluitend borduren of bedrukken we, indien wenselijk, het bedrijfslogo. Ben je op zoek naar inspiratie kijk dan op onze Instagram pagina.

DOWNLOAD HIER ONZE CHECKLIST INKOPEN BEDRIJFSKLEDING
DOWNLOAD CHECKLIST