HORECAKLEDIJ MET IMPACT

SUIT UP CORPORATE FASHION ONTWERP EN PRODUCEERT UNIEKE
KLEDINGCOLLECTIES VOOR BEDRIJVEN.

Horecakleding bediening Suit Up

Horecakledij van Suit Up

U zoekt voor uw hotel, restaurant, cateringfirma of event-locatie actuele en duurzame horecakledij?  Suit Up Corporate fashion biedt u zeer uiteenlopende horecakledij die kenmerkend ontworpen en gecreëerd is voor de horecasector, leverbaar uit voorraad of speciaal geproduceerd voor uw firma.  Wij geven graag advies over de juiste kwaliteiten en modellering voor uw specifieke doeleinden.

 

Door de jaren heen is er meer en meer vraag naar elegante bedrijfskledij.  Naast onze eigen lijn van bedrijfskledij werkt Suit Up zeer nauw samen met leveranciers die gekend zijn voor hun kwaliteit en service zoals Chaud Devant, Segers en Nimbus.  Deze firma’s hebben de laatste mode-tendensen vertaalt naar hun eigen collecties die uit stock te leveren zijn.  Hierbij denken we aan lederen sloven en schorten, chino-broeken in allerlei kleuren of jeans-items en moderne kostuums.

 

Naar gelang wat u nastreeft in verband met levertijden van de kledij, kan u surfen naar de bladzijde collecties.  Op deze bladzijde wordt uitgebreid het verschil tussen de NEVER OUT OF STOCK en productie-collecties toegelicht.

 

Een belangrijk punt dat het gros van uw kledij-collectie na het order, nog jaren kan geleverd worden in dezelfde kwaliteit.  Deze genaamde NOS-collecties gaan, zoals de naam het zegt, nooit uit het assortiment.

Wij leveren hotel- en horecakledij voor:

Bedrijfskleding retail Suit Up

SERVICE-KLEDING

De meest totale collecties van schort tot hemd verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen.  Strijkvrij of wasbaar tot 90 graden? Denim of leder? Wij begeleiden u in de juiste keuze.  Take your pick.

Suit Up Horecakleding kokskleding

KOKSKLEDIJ

Het keuken-team is niet langer de achteruitgestoken ploeg in de horeca.  Moderne kokskleding met uitstekende snit, zowel uit voorraad als custom-made. Beschikbaar in tal van verschillende kleuren en kwaliteiten.

Suit Up spakleding

WELNESS-KLEDING

Met name voor de wellness hebben wij een breed aanbod in lichtgewicht stoffen. Gemaakt van luxe mix-stoffen of juist natuurlijke materialen.  Neem contact met ons op voor de digitale catalogus.

Suit Up horecakleding management-1

MANAGEMENT

Voor management functies hebben wij een zeer uitgebreide collectie representatieve bedrijfskleding. Bestaande uit zowel mooie basics als eigentijdse modellen met een uniek karakter.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Bedrijfskledij corporate fashion horecakledij

BARTENDER

Bediening horecakleding Suit Up

BEDIENING

Horecakleding Hostess Suit Up

HOSTESS

Suit Up Corporate Fashion is gespecialiseerd in het samenstellen en produceren van drie kledingstijlen. Naast onze formele en casual bedrijfskledinglijnen zijn wij turn-key leverancier voor de horeca- en hotel-branche. Wij kunnen alle functies binnen een hotel te kleden.

 

Voor elk van onze kledinglijnen geldt dat deze direct uit voorraad leverbaar is of, indien gewenst, speciaal voor u geproduceerd kan worden.

WAAR MOGEN WIJ U MEE HELPEN?

Bedrijfskledij Corporate fashion marketing en branding Suit Up

MARKETING & BRANDING

Samen het klantvertrouwen in uw organisatie verbeteren.

Bedrijfskledij Corporate Fashion met 100% tevredenheid Suit Up

TEVREDEN MEDEWERKERS

Samen de medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie verbeteren.

Suit Up Duurzame bedrijfskleding

DUURZAME KLEDING

Samen geld besparen en het gebruik van textiel verduurzamen.

Bedrijfskledij ontzorgen Suit Up

ONTZORGEN

Samen tijd besparen met een efficiënte implementatie en processen.

KLANTEN OVER ONS

Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
Suit Up did not only create a young, fresh, playful and most of all contemporary design for our new colleague uniforms, they are also well organized and very helpful with the implementation. I can highly recommend them!
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
We zijn enorm blij met Suit Up als leverancier. In verband met de beoogde opening van het Johnnie Walker House waren de deadlines van groot belang. Door de inzet van het gehele team zijn deze deadlines ruimschoots behaald.
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
˝Samen met Suit Up Corporate Fashion zijn wij tot een verrassende nieuwe outfit gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons.˝
Bedrijfskledij Klanten Suit Up Corporate Fashion bedrijfskleding