Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Bedrijfskleding
met logo

In Nederland is het verplicht op ieder kledingstuk, een logo van minimaal 70cm2 te hebben. Bedrijfskleding met logo wordt door de belastingdienst verplicht, om te voorkomen dat bedrijfskleding privé gedragen wordt door de medewerkers. Wet- en regelgeving zijn in andere Europese landen over het algemeen soepeler. 

Bedrijfskleding Roompot

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

WELKE TECHNIEK IS VOOR JOUw BEDRIJFSKLEDING MET LOGO GESCHIKT?

Bedrijfskleding Roompot Logo borduren
Bedrijfskleding met logo borduren 

De meest gebruikte techniek voor het creëren van een logo op representatieve bedrijfskleding is borduren. De reden hiervoor is simpel. Het borduren van bedrijfskleding is duurzaam en geeft de rijkst mogelijke uitstraling. Het logo gaat met deze techniek langer mee dan het kledingstuk zelf. Borduren is het over het algemeen niet duurder dan drukken van bedrijfskleding, tenzij het om grote volumes gaat.

Hoe werkt borduren? Bij het borduren wordt het garen met behulp van speciale geautomatiseerde naaimachines op het kledingstuk gestikt. Voordat het borduren van start gaat, wordt eerst een borduurkaart gemaakt. In een borduurkaart wordt je logo omgezet naar steken en worden de juiste kleuren van de garens opgeslagen. Zodra dit gebeurd is, worden de juiste garens in de machine geregen. De kleding wordt met behulp van een ring gespannen en met een onderliggende laag vlieseline onder de naaimachines geplaatst. De vlieseline is een soort voering die de stijfheid van de kleding verbetert en voorkomt dat het logo gaat trekken. Bekijk hieronder hoe we de kleding van Roompot Vakantieparken hebben geborduurd of lees wat Wikipedia verteld over borduren.

Bedrijfskleding bedrukken 

Bedrijfskleding bedrukken kan op een aantal verschillende manieren. Hieronder leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn en welke keuzes je hebt. Bedrukken is bij grotere volumes vaak voordeliger dan borduren. Daarnaast is de uitstraling van deze twee opties totaal verschillend. Deze mix gebruiken we vaak bij casual bedrijfskleding

Bedrijfskleding The Birdhouse Sweater
Transfer druk

Een transfer druk is simpelweg een soort sticker van het logo die op de bedrijfskleding wordt geperst. We doen dit meestal bij werkkleding. De druk en hitte zorgen ervoor dat de inkt die op het transferpapier zit, loslaat en hecht aan het textiel. Voordat het persen plaatsvindt, dient de transfer eerst geproduceerd te worden. Na de productie van de transfers, kan het persen beginnen. Om snelle naleveringen te kunnen garanderen is het belangrijk dat samen met de klant bepaald wordt hoeveel transfers er op voorraad worden gelegd.

  • Vanaf 25 stuks bedrijfskleding met logo
  • Full colour
  • Schaduweffecten mogelijk
  • Gaat langer mee dan het kledingstuk zelf
Bedrijfskleding zeefdrukken 

Hoe werkt het zeefdrukken van bedrijfskleding met logo? Het logo wordt verwerkt in een zeefraam, zodat alleen op die plekken de inkt doordringt op het textiel. De verf wordt over het zeefraam gehaald en daarmee is de bedrijfskleding gedrukt.

  • Interessant bij grote volumes
  • Duurzaam
  • Hogere opstartkosten
Bedrijfskleding Madame Tussauds Jas/vest
Bedrijfskleding sublimeren

Steeds vaker wordt gekozen voor het sublimeren van bedrijfskleding. Het houdt in dat een digitaal geprint logo tussen de polyestervezels wordt gedrukt met een hittepers. Doordat de polyestervezels open gaan staan als ze verhit worden, nemen zij de inkt goed op. Zodra de temperatuur daalt, sluit de vezel zich weer en sluit de print zo op.

  • Haarscherp
  • Goed wasbaar en strijkbaar
  • Enkel geschikt voor 100% polyester doeken

ons portfolio

happy crews we dressed:

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64