REPRESENTATIEVE BEDRIJFSKLEDING

DE OPBOUW VAN HET ASSORTIMENT

Representatieve bedrijfskleding van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Hieronder laten we je zien welke representatieve bedrijfskleding categorieën we allemaal in onze collectie voeren. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

Formele bedrijfskleding kostuum Suit Up
COLBERTS
Suit-Up-bedrijfskleding-blazer-greiff-modern
BLAZERS
Suit-Up-bedrijfskleding-pantalon-navy
PANTALONS
Suit-Up-bedrijfskleding-gilet-brook-taverner-ruit-navy
GILETS
Suit-Up-bedrijfskleding-jurk-brook-taverner-neptune-navy
JURKJES
Suit-Up-bedrijfskleding-blouse-brook-taverner-creme-boothals
BLOUSES
Suit-Up-Corporate-Fashion-LeDub-Shirt
OVERHEMDEN
Suit-Up-bedrijfskleding-winterjas
JASSEN
Suit-Up-bedrijfskleding-stropdas-navy
STROPDASSEN
Suit-Up-bedrijfskleding-riem-bruin
RIEMEN
Suit-Up-Corporate-Fashion-Loake-Schoenen
SCHOENEN
Suit-Up-uitvaartkleding-shawl-blue-2
SHAWLS

Suit Up is specialist in representatieve bedrijfskleding. Wij zijn sterk in het bedenken van kledingconcepten voor groepen vanaf 20 medewerkers. Vanaf het moment dat Suit Up is opgericht is het ons doel om formele bedrijfskleding fashionable in de markt te zetten. Hippe bedrijfskleding uit voorraad of custom made geproduceerd. Wij werken voor veel organisaties uit de hospitality, leisure, corporate en retail sector. Een trend die we op dit moment in de markt zien is dat representatieve bedrijfskleding steeds meer casual wordt. Dit vertaalt zich naar two-tone combinaties, originele dessins en spannende materialen zoals wol, linnen, katoen.

Belangrijk voor het gebruiksdoel is, dat de kleding gemaakt is van een blend kwaliteit om enerzijds het draagcomfort zo hoog mogelijk te krijgen, en de duurzaamheid te vergroten. Een formele outfit stylen we vervolgens af met unieke accessoires. Ook maken we representatieve bedrijfskleding, op maat voor jouw medewerkers. Onze vaste team van coupeuses staan klaar om de medewerkers het beste advies te geven. Uiteraard is alle bedrijfskleding te voorzien van logo, zodat de collectie ook voldoet aan de eisen van de belastingdienst. De meest recente ontwikkeling is het toevoegen van een duurzame bedrijfskleding collectie met stoffen gemaakt van biologisch wol of katoen en gerecycled PET.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

DAAG ONS UIT

WIJ VERRASSEN JE MET ONS DESIGN

Ben je benieuwd hoe een representatieve bedrijfskleding collectie eruit ziet, die wij voor je ontwerpen? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Na een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Plan hieronder je kennismaking in en laat je door ons verrassen.

JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND DESIGN
Moodboard-casual-bedrijfskleding
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE REPRESENTATIEF

CONSERVATORIUM HOTEL
Conservatorium hotel bedrijfskleding logo

Het verhaal achter de collectie is bijzonder. Het thema ‘contemporary hip’ vertaalt zich naar luxe en verfijnde materialen, aardse tonen en natuurlijk: a touch of orange. Unieke details zoals een één-knoops colbert gecombineerd met een slanke revers voor de formele functies. Alle shirts hebben een korte kraag en manchet. De bow-tie, das en strik zijn vervaardigd uit een faux leather welke ook als tape terugkomt op de rok van Front Office en Management. Het gebruik van deze natuurlijke en authentieke materialen is ook doorgetrokken naar de schorten van de Brasserie. De eye-catcher van de collectie is de chino van de lugagge porters welke in de unieke Conservatorium terracotta kleur is ingeverfd. Ook de driver cap die in samenwerking met De Hoedenmaker is gemaakt voor alle doormen moet natuurlijk worden benoemd. Kortom, een zeer unieke representatieve bedrijfskleding collectie. Lees er hier alles over in de klantcase.

BENIEUWD NAAR HETE HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WAAR SUIT UP VOOR STAAT:

NEEM CONTACT OP
VERANTWOORDE PRODUCTIE

GELUKKIGE DRAGERS

SNELLE LEVERING