WAT KOST BEDRIJFSKLEDING?

De kosten voor bedrijfskleding zijn enorm uiteenlopend. Dus een antwoord op de vraag: “Wat kost bedrijfskleding”, is niet zomaar te geven. De prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Denk hierbij aan; type stof, mate van bescherming, type finish, hoeveelheid stof die gebruikt wordt, productieland en aantallen die ingekocht of geproduceerd worden. Je leest het al; er is geen eenduidig antwoord mogelijk. Toch willen we je in dit artikel een indicatie geven van de prijzen per artikel en geven we je uitleg over waar de prijsverschillen in zitten.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

CUSTOM MADE DUURDER DAN BEDRIJFSKLEDING UIT VOORRAAD?

Allereerst willen we een misvatting uit de wereld hebben. De aanname heerst dat custom made kleding duurder is dan kleding uit voorraad. Dit is echter niet het geval. Het grootste verschil tussen costum made kleding en bedrijfskleding uit voorraad is dat de levertijd een stuk langer is. Meer hierover lees je op de pagina levertijden bedrijfskleding.

CONTACT >
w-amsterdam nieuwe bedrijfskleding vrouw

WAT KOST BEDRIJFSKLEDING ONDER 250 STUKS

Hierbij geven we je een indicatie van de productprijs per categorie. De laagste prijs is gebaseerd op een basic model, de hoogste prijs is gebaseerd op een premium prijs. Het verschil tussen basic en premium zit hem in een aantal zaken, namelijk:

  • Stof specificaties; de basic variant is vaak een robuustere en zwaardere stof terwijl een premium stof vaak soepeler en comfortabel draagt. Vaak zit hier dan ook elastan in verwerkt voor extra rek in de stof. Ook kent een premium kwaliteit strijkvrije of vuilafstotende specificaties.
  • Aandacht voor pasvorm; de basic variant kent een meer ‘recht toe, recht aan’ pasvorm. Bij een premium model is er meer aandacht besteed aan het ontwikkelen van de pasvorm. Door bijvoorbeeld de gewrichten zoals knie en elleboog meer voor te vormen in de patronen. 

 

  • Levensduur; let op, deze regel gaat niet altijd op, laat je dus goed adviseren. Een premium kledingstuk gaat in veel gevallen langer mee doordat er meer rekening is gehouden met slijtage plaatsen door kledingstukken te verstevigen met bijvoorbeeld cordura.
  • Duurzaamheid; een belangrijke invloed op de prijs is de productie factor. Waar wordt de kleding vervaardigd en waar komen de doeken vandaan? Lagelonenlanden betekent veelal een lagere prijs. Het is dan ook logisch dat een verantwoord kledingstuk waarschijnlijk niet de laagste prijs zal hebben.

Wat kost bedrijfskleding? Indicatie van prijzen:

Onderstaande prijzen* zijn indicatief voor kledingstukken uit voorraad of productie uit Europa. Bij volumes vanaf 250 stuks gelden andere prijzen en eventueel andere productiebronnen en dus andere prijzen. Deze worden op projectbasis gecalculeerd, afhankelijk van het design.

      Basic Premium / Sustainable choice
Colberts & Blazers  €    99,00               €     189,00  
Overhemden & Blouses  €    25,00               €       59,00  
Cardigans, Truien & Sweaters  €    29,00               €       59,00  
Jeans, Chino & Pantalons  €   45,00              €       89,00  
Polo’s  €      9,00              €       29,00  
Mantel (formele jas)  €  199,00              €     299,00  
Werkjas  €    69,00                €     149,00  
Worker  €    29,00              €       99,00  
Sloven & Schorten  €      9,00               €       29,00  
Schoenen  €    49,00              €     129,00  
DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

 

Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

TEVREDEN KLANTEN

EEN KORTE INTRODUCTIE
Bedrijfskleding-kopen-voorbeeld-Madame-Tussauds
 
MADAME TUSSAUDS

“Suit Up heeft, onder begeleiding van Evert, de collectie gehele collectie invulling gegeven. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte communicatielijnen, snelle levertijden en het bedenken van oplossing voor zaken waar we in de praktijk tegenaanlopen. Ik kan Suit Up van harte aanbevelen”.

Casual-bedrijfskleding-kopen-kledinglijn-Vattenfall
 
VATTENFALL

“Vanwege de rebranding van Nuon naar Vattenfall moesten wij nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Suit Up heeft perfect onze kernwaarden weten te vertalen naar een nieuwe bedrijfskleding collectie. De implementatie stond vanwege de rebranding behoorlijk onder druk maar is vlekkeloos verlopen”. 

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
 
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?

INLOGGEN KMS>