Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Custom made
bedrijfskleding

Op zoek naar custom made Bedrijfskleding?   Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca maar ook duurzame bedrijfskleding geheel custom made. Dus ben je op zoek naar écht exclusieve bedrijfskleding? Dan past Suit Up Custom Made bedrijfskleding perfect bij jou!

Bedrijfskleding Noordbrabants Museum

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Custome made
Bedrijfskleding

Suit Up ontwerpt en produceert custom made bedrijfskleding aan grote merken en bedrijven maar ook aan MKB. We starten met ontwerpen en produceren van custom made bedrijfskleding bij een bedrijfsgrootte vanaf 50 medewerkers. Ons sales team kan je voorzien van het beste advies als het gaat om custom made bedrijfskleding. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

We komen graag langs voor een kennismaking, waarbij we jullie wensen en eisen inventariseren. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom. Na deze kennismaking gaat ons creatieve design team aan de slag op basis van jullie input. Vervolgens komen we tot een voorstel op maat, voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen in de tussentijd? Bekijk dan onze Pinterest pagina.

Jullie bedrijfskledingvoorstel presenteren we aan de hand van een moodboard of (indien gekozen voor custom made) ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en dan kan de samenwerking starten. Lees meer over onze werkwijze over hoe het vervolgtraject eruit ziet.

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

De custom made bedrijfskleding concepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl en imago van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding betreft.  We hebben de ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in-huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor custom made bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Maak een afspraak in de showroom!

Wil je een op maat gemaakte collectie? Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept volledig afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij dus custom made bedrijfskleding aan. Ons design team gaat aan de slag om jouw bedrijfskleding collectie volledig te ontwerpen en te laten produceren. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart en werken wij een concept uit. Vervolgens presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen. Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is  custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64