ZOEK JE BEDRIJFSKLEDING IN ROTTERDAM?

Moderne collecties

Gratis ontwerp na kennismaking

Persoonlijke maatopname

Duurzame bedrijfskleding

DOWNLOAD DE BROCHURE:

BEDRIJFSKLEDING ROTTERDAM

Bedrijfskleding gezocht in de omgeving van Rotterdam? Bij Suit Up kun je terecht voor zowel representatieve, casual, werk, horeca, als duurzame bedrijfskleding. Onze collecties zijn modieus, van perfecte kwaliteit en snel leverbaar. Ben je op zoek naar iets exclusievers? Dan past Suit Up Custom Made Design perfect bij jou.

 

De eerste afspraak staat in het teken van inventariseren. Wat jullie wensen zijn, de omvang van het project en gewenste levertijd. Dit kan bij jou op locatie in Rotterdam of in onze showroom. Na deze kennismaking hebben wij de juiste informatie om aan de slag te gaan met het creatieve proces. Hierna komen we met  een voorstel op maat. Dit voorstel presenteren we aan de hand van een moodboard of ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en kunnen we snel overgaan tot samenwerken. Lees verder bij ons werkwijze hoe de stappen erna eruit zien.

Formele bedrijfskleding inspiratie
FORMEEL
Horeca kleding inspiratie
HORECA
Nimbus inspiratie
CASUAL
werkkleding inspiratie
WERK

Suit Up is zeer actief in de regio Rotterdam. Wij leveren bedrijfskleding in Rotterdam aan grote merken en bedrijven maar ook aan MKB. Ons coupeuse team is bijna dagelijks in de regio Rotterdam om onze klanten te voorzien van het beste advies als het gaat om bedrijfskleding. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

 

We starten altijd met een kennismaking, waarbij we een inventarisatie maken van de wensen en eisen. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie in Rotterdam of in onze showroom. Na deze kennismaking hebben wij de juiste informatie verzameld en gaan we het creatieve proces in om zo tot een voorstel op maat te komen voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen? Bekijk hier onze Instagram pagina.

 

 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JULLIE VOOR

WAAR SUIT UP VOOR STAAT:

NEEM CONTACT OP
VERANTWOORDE PRODUCTIE

GELUKKIGE DRAGERS

SNELLE LEVERING

BEDRIJFSKLEDING OMGEVING ROTTERDAM GEHEEL IN HUISSTIJL

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL
Lookbook inspiratie
Inspiratie
Lookbook inspiratie
Lookbook inspiratie formeel
Lookbook inspiratie

TRENDY BEDRIJFKLEDING ROTTERDAM

 

Wil je bedrijfskleding kopen in de buurt van Rotterdam? Lees dan snel verder. Alle kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl van je bedrijf. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom op nog geen 30 minuten van Rotterdam om een deel van de mogelijkheden te bekijken. 

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in werkkleding Rotterdam. Neem dan contact met ons op. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in-huis-ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd bekijk onze klantcases. Wil je de kleding in het echt zien en voelen kom dan langs in onze showroom.

CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDING ROTTERDAM

 

Werkzaam in Rotterdam en ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept perfect afgestemd op de huisstijl? Speciaal voor jouw organisatie bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele collectie te laten maken. 

 

Aan de hand van een kennismaking brengen we uw wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je over het bedrijfskleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. 

 

De levertijd bedraagt 6-8 weken voor deze speciale bedrijfskleding.