BEDRIJFSKLEDIJ SUIT UP

TOTAALLEVERANCIER IN MODERNE BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskledij specialist Suit Up is opgericht om jou te verrassen, te ontzorgen en jouw medewerkers gelukkiger te maken op de werkvloer. Wij zijn totaalleverancier in moderne werkkleding en alle denkbare services. Verder zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, inmeten, borduren en bedrukken van bedrijfskledij. Om onze service compleet te maken krijg je, zodra je klant wordt, een kosteloze webshop omgeving waarin je digitaal kunt bestellen en ten alle tijden inzage hebt in de status van je order en historie van je bestellingen. Hieronder tref je de verschillende collecties die wij voeren. Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Bel ons gelijk even,

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

Representatieve bedrijfskledij Suit Up

REPRESENTATIEVE BEDRIJFSKLEDIJ

PROFESSIONEEL EN COMFORTABEL

Onze representatieve bedrijfskledij kenmerkt zich door hun modische uitstraling, moderne snit en onderhoudsvriendelijke stoffen. Onze pakken zijn veelal kreukvrij, vuil en waterafstotend en in de meeste gevallen thuis wasbaar in de wasmachine. Daarmee bespaar je een hoop op stomerij kosten. Verder adviseren we je graag onze strijkvrije overhemden en leveren we luxe mantels, gilets en eigentijds knitwear. Deze collecties leveren wij veel aan facilitair, hotellerie, hospitality, uitvaart, retail en airports.

BEKIJK COLLECTIE >

CASUAL BEDRIJFSKLEDIJ

ACTIEF EN STIJLVOL

Het is een trend gebleken dat bedrijfskleding steeds meer casual wordt. Medewerkers moeten benaderbaar en open zijn voor klanten en gasten. Daar sluit casual bedrijfskleding goed bij aan. Onze collecties zijn voorzien van alle praktische gemakken zoals voldoende zakken, wind en waterdichte of afstotende stoffen en een groot maatbereik. Alle items zijn te voorzien van bedrukking of borduring. Casual bedrijfskledij zetten wij veel in, in de volgende branches; events & beurzen, leisure, events & beurzen, sales, retail en merchandise.

MEER CASUAL BEDRIJFSKLEDING >
Casual bedrijfskledij Vattenfall door Suit Up
Horecakledij W Hotel van Suit Up Mao kraag overhemd

HORECAKLEDIJ EN KOKSKLEDIJ

HIP EN ONDERSCHEIDEND

Onze uiteenlopende collecties aan horeca kledij en kokskledij heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. We werken met een verscheidenheid aan leveranciers in verschillende segmenten en stijlen. Het is onze kracht je stijladvies te geven en te en bedenken welke collectie past bij jouw huisstijl. Of je nu het ‘botanical’ gevoel wilt verwezenlijken in jouw bedrijf of juist meer ‘home away, from home’ of ‘hip en trendy’ wilt. Welke huisstijl jouw bedrijf ook heeft, wij staan klaar om je te adviseren.

MEER HORECAKLEDING >

WERKKLEDIJ

STOER, ROBUUST EN COMFORTABEL

Wie zegt dat werkkledij niet hip en comfortabel kan zijn heeft het mis. Dat is precies wat ons onderscheid. Moderne werkkleding collecties, voorzien van alle praktische eisen en nog eens duurzaam en comfortabel ook. Wie wil dat nu niet? Wij leveren werkkleding voor service monteurs, technische dienst, bouwbedrijven, airports, hoveniers, facilitair, logistiek en cargo. Benieuwd welke merken wij allemaal aan bieden? Lees snel verder op de pagina over werkkledij.

MEER WERKKLEDING >
Werkkledij Tricorp technische dienst

CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDIJ

OMDAT JOUW MERK DAT VERDIENT

Ben je op zoek naar een bedrijfskleding leverancier die jouw nieuwe collectie ontwerpt? Of wil je graag een originele collectie die niemand heeft? In dat geval is custom made voor jou uitermate geschikt. Wij zijn ervan overtuigd dat custom made naast origineel, ook praktisch moet zijn. Daarom onderscheiden we ons door lage minimale volumes te hanteren en leveren we super snel. Onze productie faciliteiten verspreiden zich over Europa en het Midden-Oosten. Meeste zaken doen wij met Portugal, Macedonië, India en Turkije. Wij bieden je de garantie dat onze werkkledij verantwoord is gemaakt. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

MEER CUSTOM MADE
KLANTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

VIND HIER JE INSPIRATIE

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

 

Reeds 10 jaar leveren wij bedrijfskledij grote en MKB bedrijven in West-Europa. Van bekende namen zoals D’Ieteren en PSA, bekend uit de automotive. Daarnaast zijn wij trotse partner van Roompot Vakantieparken, Slagerij Dierendonck en hotels zoals W-Hotels,  Hotel de Blanke Top en Conservatorium Hotel. Verder werken wij voor de volgende sectoren; facilitair, retail, uitvaart, opleidingen, luchtvaart en leisure.

 

Door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijke eisen zijn in iedere branche. Daarnaast zijn er per bedrijfskledij project persoonlijke wensen op gebied van service, die wij in kaart brengen tijdens een project inventarisatie. Ieder project kent unieke specificaties en is daarom nooit hetzelfde. Hieronder brengen we onze belangrijkste services voor je in kaart. Wil je meer weten klik dan verder, of neem even contact met ons op.

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding Suit Up
LOGO’S
Bedrijfskleding doorpassen op locatie Suit Up
WEBSHOP
Bedrijfskleding op maat Suit Up
DOORPAS
Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

HAPPY CUSTOMERS

ONZE AMBASSADEURS
Bedrijfskledij Madame Tussauds regenjas Suit Up
 
MADAME TUSSAUDS

“Suit Up heeft, onder begeleiding van Evert, de collectie gehele collectie invulling gegeven. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte communicatielijnen, snelle levertijden en het bedenken van oplossing voor zaken waar we in de praktijk tegenaanlopen. Ik kan Suit Up van harte aanbevelen”.

Casual bedrijfskledij bodywarmer Nimbus Vattenfall door Suit Up
 
VATTENFALL

“Vanwege de rebranding van Nuon naar Vattenfall moesten wij nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Suit Up heeft perfect onze kernwaarden weten te vertalen naar een nieuwe bedrijfskleding collectie. De implementatie stond vanwege de rebranding behoorlijk onder druk maar is vlekkeloos verlopen”. 

Herenoverhemd en groen schort Pillows Hotels
 
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe bedrijfskleding collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

DE SUIT UP BELEVING

KLEDING MOET JE PASSEN, KLEDING MOET JE VOELEN
Bedrijfskledij showroom Suit Up Breda
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

INTERESSE GEWEKT?

TRENDY BEDRIJFKLEDIJ

 

De concepten die wij bedenken worden afgestemd op de huisstijl van je bedrijf. Of het nu gaat om werkkledij of bedrijfskledij. We hebben een groot en divers assortiment van ‘never out of stock’ bedrijfskledij. Dit assortiment bestaat uit o.a. representatieve bedrijfskleding, casual bedrijfskleding, horeca kledij en werkkledij. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn goed in het bedenken van oplossingen op maat. We onderscheiden ons met in huis ontwerp, goede service en een kleding managementsysteem. Ben je nieuwsgierig naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Wil je de kleding in het echt zien dan ben je van harte welkom in onze showroom.

BEDRIJFSKLEDIJ CUSTOM MADE

 

Opzoek naar een exclusief bedrijfskledij concept perfect afgestemd op de corporate huisstijl van jouw organisatie, dan past custom made perfect bij jou. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten maken. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je over het kleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. In onze showroom kun je ook de verschillende modellen passen. Mocht iets niet gelijk naar wens zijn is het gemakkelijk je een alternatief aan te bieden. Ben je op zoek naar inspiratie kijk dan op onze Instagram pagina.

Checklist inkopen bedrijfskleding

Exclusieve bedrijfskledij

We schreven al eerder dat zo’n 20 miljoen mensen dagelijks hun beroep uitoefenen en dat een groot deel hiervan herkenbaar is aan zijn of haar werkkleding. Graag vertellen wij u op deze pagina meer over onze visie op werkkleding.

 

Wij van Suit Up zijn namelijk van mening dat deze bedrijfskleding niet alleen praktisch moet zijn, maar bovendien ook nog mooi en modieus moet zijn. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid om naast artikelen uit voorraad, uw eigen collectie kleding samen te stellen. Op deze manier heeft u vanaf de ontwerpfase, tot het eindelijke kledingstuk, invloed op de uitstraling van de kleding. U kunt dus naadloos uw huisstijl, logo of concept verwerken in bijvoorbeeld de kleuren en materialen van uw kleding.

 

Passen artikelen uit voorraad beter bij uw wensen? Graag vertellen wij u dat Suit Up uitsluitend samenwerkt met gerenommeerde leveranciers zoals: Greiff, Chaud Devant, Olymp en Le Dub. Uiteraard zijn deze artikelen ook op diverse manieren te personaliseren. Denk hierbij aan het voorzien van een borduring of bedrukking.

 

Graag sturen wij proactief iedere fase van het bestellen of ontwerpen van uw kleding aan. Op deze manier kost deze, belangrijke maar vaak tijdrovende klus, u zo min mogelijk tijd. Tijd die u kunt besteden aan andere bedrijfsactiviteiten, of nog belangrijker, uw gasten en klanten.

DOWNLOAD HIER ONZE CHECKLIST INKOPEN BEDRIJFSKLEDING
DOWNLOAD CHECKLIST