BEDRIJFSKLEDIJ

FOR YOU, FOR HIM, FOR HER

Suit Up creëert originele corporate fashion concepten voor merken en bedrijven die het beste uit hun merk en medewerkers willen halen. Met ons gepassioneerde team van 19 ondernemende fashionistas helpen we onze klanten om gestyled voor de dag te komen. De persoonlijke aandacht in onze relaties en kleding zorgen voor een gelukkige samenwerking, betrouwbaarheid en inspirerende kleding concepten waar we allen trots op zijn.

HOW WE WORK

TWO CONCEPTS, TWO CHOICES

EXCLUSIEVE BEDRIJFSKLEDIJ

NEVER SEEN BEFORE

Wist u dat er per dag toch enkele miljoenen mensen hun beroep uitoefenen en de meeste worden herkend aan hun beroepskledij? Daarom hebben wij op deze pagina onze kijk op exclusieve bedrijfskledij uitgelicht.

 

Bij Suit Up zijn we ervan overtuigd dat de bedrijfskledij niet alleen functioneel moet zijn, maar ook elegant en modieus.  Naast de items uit de vaste collectie, is het mogelijk uw eigen bedrijfskledij samen te stellen.  Zo heeft u van begin tot het eind invloed op bijvoorbeeld de branding. De logo’s en huisstijl verwerkt u naar eigen keuze in de kleuren en stoffen van uw kledij.

 

Toch liever producten uit de vaste collectie? Dat is uiteraard ook mogelijk. Suit Up werkt alleen samen met leveranciers die bekend staan om hun kwaliteit en service. Denk hierbij aan Greiff, Chaud Devant, Olymp en Le Dub. Deze artikelen zijn natuurlijk ook op allerlei manieren te personaliseren aan de hand van het borduren of bedrukken.

 

Tijdens het hele project zijn wij pro-actief betrokken. Zowel bij het ontwerp van de kledij, als het samenstellen van de stoffen en kleuren. 

REPRESENTATIEVE BEDRIJFSKLEDING

FIRST IMPRESSIONS COUNT
Corporate Fashion Suit Up Bedrijfskleding

MARKETING & BRANDING

Samen het imago van uw organisatie een boost geven.

Tevreden medewerkers

TEVREDEN MEDEWERKERS

Een goed geklede medewerker, is een gelukkige medewerker.

Corporate Fashion Suit Up Bedrijfskleding

DUURZAME KLEDING

Wie bieden cradle2cradle oplossingen, duurzame collecties en een oplossing voor de afvalstroom.

Ontzorgen

ONTZORGEN

Wij bieden service op maat, afhankelijk van uw wensen.

KLANTEN

HAPPY, HAPPIER, HAPPIEST
Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
Jantineke Eijkelenkamp, Conservatorium Hotel
˝Suit Up did not only create a young, fresh, playful and most of all contemporary design for our new colleague uniforms, they are also well organized and very helpful with the implementation. I can highly recommend them!˝
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
Schiphol Airport Retail, Johnnie Walker House
˝We zijn enorm blij met Suit Up als leverancier. In verband met de beoogde opening van het Johnnie Walker House waren de deadlines van groot belang. Door de inzet van het gehele team zijn deze deadlines ruimschoots behaald.˝
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
Wendy Weekhout, Sandton Hotels
˝Samen met Suit Up  zijn wij tot een verrassende nieuwe bedrijfskleding gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons.˝

OTHER HAPPY CUSTOMERS

LET US INTRODUCE THEM