BAKKERSKLEDING | SUIT UP BEDRIJFSKLEDING

WAAROM SUIT UP BEDRIJFSKLEDING?

Ga je bakkerskleding kopen voor meer dan 20 personen? Dan ben je bij Suit Up aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het stijlen van jouw medewerkers, het bepalen van de maten en het bedrukken of borduren van jouw bedrijfskleding. Suit Up neemt je graag alle zorgen uit handen. Onze collecties bakkerskleding bevatten koksbuizen, koksbroeken, sloven, schorten en alles wat daarbij hoort. Bij ons krijg je een gratis gepersonaliseerde webshop cadeau wanneer je klant wordt. Lees hieronder meer over ons aanbod.

bakkersbuis-heren-suitup
BAKKERSBUIS HEREN
bakkersbuis-dames-suitup
BAKKERSBUIS DAMES
bakkersbuis-denim-suitup
BAKKERSBUIS DENIM
bakkersjas-suitup
BAKKERSJAS
bakkersbroek-unisex-suitup
BAKKERSBROEK
bakkersschoenen-suit-up
BAKKERSSCHOENEN
bakkersmuts-suit-up
BAKKERSMUTS
bakkerspolo-suitup
BAKKERSPOLO
bakkersshort-denim-suit-up
BAKKERSSCHORT DENIM
bakkersshort-leather-suit-up
BAKKERSSCHORT LEATHER
bakkershort-canvas-suitup
BAKKERSSCHORT CANVAS
bakkerssloof-suitup
BAKKERSSLOVEN
Bedrijfskleding vink

GRATIS STYLING ADVIES

Bedrijfskleding vink

WIJ HELPEN JE DE MATEN BEPALEN

Bedrijfskleding vink

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Bedrijfskleding vink

BORDUREN EN BEDRUKKEN

ASSORTIMENT BAKKERSPOLO TOT BAKKERSCHORT

A-MERKEN BAKKERSKLEDING

Suit Up levert bakkerskleding van bekende merken zoals Chaud Devant, Le Nouveau Chef, Greiff en Segers. Deze A-merken leveren enkel de beste kwaliteit bakkerskleding voor echte professionals. Wij leveren de kleding van bovengenoemde merken zonder logo binnen 5 werkdagen. Inclusief logo en eventuele vermakingen binnen maximaal 15 werkdagen. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier onze Instagram pagina.

Heb je de voorkeur voor meer exclusieve bakkerskleding? Lees dan snel verder. Custom made bakkersbuizen en bakkersbroeken kunnen wij voor je maken vanaf 50 stuks per model. Nabestellingen gaan vanaf 6 stuks. Zo is het mogelijk om een unieke bedrijfskleding collectie voor jullie bakkersbrigade te ontwerpen. De levertijd van custom made bedrijfskleding is ongeveer 6 weken.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

TRENDY BAKKERSKLEDING KOPEN?

VRAAG EERST EEN SAMPLE AAN

Voordat je nieuwe bedrijfskleding koopt wil je wel weten hoe het eruit ziet. Dat begrijpen wij als geen ander. Bedrijfskleding voor bakkers moet goed zitten en er goed uitzien. Want je wilt gelukkige medewerkers hebben. Heb je een mooi artikel gezien? Vraag dan een gratis sample aan.

VRAAG GRATIS SAMPLE AAN
bakkerskleding-suit-up-werkkleding
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE BAKKERSKLEDING

EDEN HOTELS
Eden Hotels bedrijfskleding

Gefaseerd over 2017 en 2018 hebben wij de corporate fashion van Eden Hotels mogen leveren. Eden Hotels is een Nederlandse Hotelgroep bestaande uit ongeveer 15 hotels met in totaal 1.200 medewerkers verdeeld over 10 verschillende functies. Doelstelling van het project was om binnen twee kwartalen alle medewerkers in het nieuw te steken waarbij we de identiteit per hotel wilde versterken. Dit hebben we gedaan door voor de functies waarbij klantcontact plaatsvindt in ieder hotel een unieke collectie te bedenken en omwille van efficiƫntie en kostenreductie de achterkant van de organisatie uniform te kleden binnen de gehele groep. Lees er hier alles over in de klantcase.

BENIEUWD NAAR HET HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WIL JE MEER INFORMATIE?

ADRES:

Bezoekadres:
Franse Akker 21
4824AL Breda

KvK: 52881709
BTW: NL850646170B01

Plan je route

T: 076 5328764
M: sales@suitupnow.nl