LEVERTIJDEN BEDRIJFSKLEDING

Bekijk onze levertijden.

Wil je exact weten hoe snel jouw bedrijfskleding geleverd wordt? Je leest het allemaal op deze pagina.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

LEVERTIJD STANDAARD BEDRIJFSKLEDING

NEVER OUT OF STOCK

Standaard bedrijfskleding wordt ook vaak ‘never out of stock’ bedrijfskleding genoemd. De levertijd voor deze kleding is zonder logo 1 week. Inclusief logo 2 weken. Inclusief logo & vermaken ongeveer 3 weken. Sneller is soms mogelijk maar alleen in goed overleg

BEKIJK COLLECTIE >
Corporate Fashion Suit Up Bedrijfskleding

LEVERTIJD GESTANDAARDISEERD MAATWERK

SUIT UP STYLING, LEVERTIJDEN BEDRIJFSKLEDING

De kracht van Suit Up is onder andere het snel leveren van een bijzonder kledingconcept. De levertijd van ons gestandaardiseerde maatwerk ligt tussen de 6 – 8 weken. Bij gestandaardiseerd maatwerk werken we met standaard modellen en patronen. Deze liggen al klaar in ons atelier. Het enige dat je hoeft te doen is de stof en details uit te kiezen. Doordat er geen productontwikkeling meer nodig is wordt jouw bedrijfskleding snel geleverd.

BEKIJK COLLECTIE >

Wanneer gaat de levertijd in?

De levertijden van bedrijfskleding start vanaf het moment dat je de orderbevestiging van ons ontvangt. De voorwaarde hiervoor is wel dat de stof aanwezig is in het atelier. Mocht dit niet het geval zijn, dan laten we dat uiteraard op voorhand weten.

 

Heb je een deadline die je moet halen? Neem dan even contact met ons op voor een goed advies. Wij helpen je de deadline te halen.

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

 

Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

TEVREDEN KLANTEN

EEN KORTE INTRODUCTIE
Bedrijfskleding-kopen-voorbeeld-Madame-Tussauds
 
MADAME TUSSAUDS

“Suit Up heeft, onder begeleiding van Evert, de collectie gehele collectie invulling gegeven. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte communicatielijnen, snelle levertijden en het bedenken van oplossing voor zaken waar we in de praktijk tegenaanlopen. Ik kan Suit Up van harte aanbevelen”.

Casual-bedrijfskleding-kopen-kledinglijn-Vattenfall
 
VATTENFALL

“Vanwege de rebranding van Nuon naar Vattenfall moesten wij nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Suit Up heeft perfect onze kernwaarden weten te vertalen naar een nieuwe bedrijfskleding collectie. De implementatie stond vanwege de rebranding behoorlijk onder druk maar is vlekkeloos verlopen”. 

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
 
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?

INLOGGEN KMS>