Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Beurskleding

Op zoek naar comfortabele en unieke beurskleding voor jouw medewerkers? Suit Up helpt je graag! Tijdens beurzen en evenementen zijn een professionele, verzorgde en bovendien uniforme uitstraling erg belangrijk. Voor bezoekers en deelnemers zijn jouw medewerkers de ambassadeurs van jouw organisatie. Daarnaast willen wij er met onze beurskleding voor zorgen dat jouw organisatie opvalt tussen de rest van de exposanten. 

 

Bedrijfskleding hotel W-Amsterdam

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Beurskleding
bedrijfskleding

Suit Up stelt je in staat om stand medewerkers op verschillende manieren te kleden. Van never out of stock artikelen die snel leverbaar zijn, tot compleet custom made kostuums en accessoires. Een trend in de markt is dat beurskleding steeds meer casual wordt. De pakken worden informeler en er wordt vaker gekozen voor een mooie chino, overhemd en pullover combinatie dan een kostuum. Beurskleding, mits goed uitgevoerd, is dan ook de perfecte manier om de kernwaarden van jouw organisatie te vertalen naar de stand medewerkers.

 

We ontzorgen je graag in het bepalen van de juiste maten. Op die manier weet je zeker dat alle beurskleding goed zit. Lees hierover meer in onze werkwijze.

We starten met ontwerpen en produceren van bedrijfskleding bij een bedrijfsgrootte vanaf 50 medewerkers. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

 

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

We komen graag langs voor een kennismaking, waarbij we jullie wensen en eisen inventariseren. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom. Na deze kennismaking gaat ons creatieve design team aan de slag op basis van jullie input. Vervolgens komen we tot een voorstel op maat, voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen in de tussentijd? Bekijk dan onze Pinterest pagina.

Jullie bedrijfskledingvoorstel presenteren we aan de hand van een moodboard. Op basis hiervan maken we een offerte en dan kan de samenwerking starten. Lees meer over onze werkwijze over hoe het vervolgtraject eruit ziet.

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl en imago van je bedrijf. Of het nu beurskleding of bedrijfskleding betreft. We hebben een groot assortiment van relatief snel leverbare bedrijfskleding vanuit voorraad. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben de ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in-huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Maak een afspraak in de showroom!

Jouw beurskleding: uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen. Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is  custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64