Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Kroll & de Vries -
SUIt Up

Afgelopen Februari (2021) kwam er een handtekening onder de overname van Kroll & de Vries Bedrijfskleding door Suit Up Corporate Fashion. Kroll & de Vries is een mooie toevoeging aan het brede portfolio van Suit Up, die dit jaar 10 jaar bestaat.

Suit Up overname Kroll & de Vries Eigenaren foto

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Kroll & de Vries bedrijfskleding

Kroll & de Vries heeft in de afgelopen jaren diverse bedrijfskledingcollecties ontwikkelt met modeontwerpers zoals Mart Visser, Claes Iversen en Jan Taminiau voor onder andere Jaarbeurs, Quality Welness Resort en het Nationaal Opera & Ballet. Daarnaast werkte Kroll & de Vries samen met bekende bedrijfskledingontwerpers, waar Suit Up ook al jaren mee samenwerkt.

Met deze strategische overname bindt Suit Up meer bekende namen aan zich, waardoor zij hun design propositie kunnen versterken. Met als eerste samenwerking dit jaar een mooie collectie voor de grootste culturele instelling van Nederland; Amare, ontworpen door Michael Barnaart van Bergen.

ons portfolio

designer collection for:

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Evert van Bergen over de overname: “Deze mooie kans deed zich voor en is de perfecte aanvullingen op onze ambitie om meer custom made collecties te ontwikkelen. Met deze overname trekken we een gigantisch netwerk aan van nieuwe klanten, ontwerpers en producenten. Door dit netwerk te verbinden met onze innovatieve bedrijfsvoering, zijn wij direct in staat de premium bedrijven in de BeNeLux te voorzien van een custom made bedrijfskleding collectie.”

Voor Kroll & de Vries waren de snelle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en automatisering de grootste pijlers voor de overname. Bij het moderne Suit Up zitten deze kerncompetenties in hun bedrijfs-DNA.

Annet Kroll: “MVO en duurzaamheid is de toekomst en met deze overname zijn we op een rijdende trein gesprongen, in plaats van het wiel zelf uit te gaan vinden. Hiermee kunnen we onze klanten een automatiseringsslag bieden maar zonder verlies van de kwalitatieve relatie. Dit doet Suit Up al jaren fantastisch. In Suit Up hebben wij een partner gevonden met dezelfde normen en waarden en kunnen wij onze klanten het warme bad en de oprechte aandacht bieden die ze gewend zijn. Daarnaast hebben zij net zo’n passie voor kleding en voor het ambacht als wij.”

Bedrijfskleding Amare Schetsen werkkleding
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64