Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Bedrijfskleding
Overijssel

Bedrijfskleding gezocht in omgeving Overijssel? Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca maar ook duurzame bedrijfskleding. Kies voor een snelle leverbare collectie die trendy en modieus is. Of ben je op zoek naar iets exclusievers? Dan past Suit Up Custom Made Design perfect bij jou!

Bedrijfskleding Noordbrabants Museum

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Bedrijfskleding
in Overijssel

Suit Up is zeer actief in de regio Overijssel. Wij leveren bedrijfskleding aan grote merken en bedrijven in Overijssel maar ook aan MKB. We starten met ontwerpen en produceren van bedrijfskleding bij een bedrijfsgrootte vanaf 50 medewerkers. Ons sales team is bijna dagelijks in de regio Overijssel aan het werk om onze klanten te voorzien van het beste advies als het gaat om bedrijfskleding. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

We komen graag langs voor een kennismaking, waarbij we jullie wensen en eisen inventariseren. Hierdoor kunnen we het juiste advies geven in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Dit kan bij jou op locatie in Overijssel of in onze showroom. Na deze kennismaking gaat ons creatieve design team aan de slag op basis van jullie input. Vervolgens komen we tot een voorstel op maat, voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen in de tussentijd? Bekijk dan onze Pinterest pagina.

Jullie bedrijfskledingvoorstel presenteren we aan de hand van een moodboard of (indien gekozen voor custom made) ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en dan kan de samenwerking starten. Lees meer over onze werkwijze over hoe het vervolgtraject eruit ziet.

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl en imago van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding betreft. We hebben een groot assortiment van relatief snel leverbare bedrijfskleding vanuit voorraad. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben de ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in-huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Maak een afspraak in de showroom!

Wil je een op maat gemaakte collectie? Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept volledig afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Ons design team gaat aan de slag om jouw bedrijfskledingcollectie volledig te ontwerpen en te laten produceren. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart en werken wij een concept uit. Vervolgens presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen. Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is  custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden en laat ons langskomen in Overijssel.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64