BEDRIJFSKLEDING EINDHOVEN

NOS levering binnen 15 werkdagen

Minimaal 3 jaar naleverbaar

Custom made vanaf 6 stuks

Kosteloos kledingmanagementsysteem

DOWNLOAD ONZE CORPORATE FASHION BROCHURE:

BEDRIJFSKLEDING EINDHOVEN

Bedrijfskleding gezocht in omgeving Eindhoven? Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca en duurzame bedrijfskleding. Onze collecties zijn modern en snel leverbaar. Ben je op zoek naar iets exclusiefs? Dan past Suit Up Design perfect bij jou.

 

Mogen we je helpen met gratis advies? Dat kan telefonisch, bij jou op locatie of in onze showroom. Wil je eerst geïnspireerd worden? Download hieronder de brochure.

Formele bedrijfskleding inspiratie
FORMEEL
Horeca kleding inspiratie
HORECA
Nimbus inspiratie
CASUAL
werkkleding inspiratie
WERK

Wij werken met meer dan 50 verschillende leveranciers en ons aanbod bestaat uit meer dan 25.000 artikelen. Wij kiezen bijna uitsluitend voor Europese leveranciers zodat we verzekerd zijn van goede en verantwoorde werkomstandigheden. Onze voorraad collecties leveren wij binnen 15 werkdagen, inclusief logo en vermakingen. Custom made items leveren wij tussen 6-12 weken. Afhankelijk van het productieland. 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR
NEEM CONTACT OP VOOR BEDRIJFSKLEDING IN EINDHOVEN
NEEM CONTACT OP

BEDRIJFSKLEDING IN HUISSTIJL

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL
Lookbook inspiratie
Inspiratie
Lookbook inspiratie
Lookbook inspiratie formeel
Lookbook inspiratie

TRENDY BEDRIJFKLEDING EINDHOVEN

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding betreft. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit.

Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases. Wil je de kleding in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom. Bekijk hier onze Instagram pagina.

CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDING EINDHOVEN

Ben je werkzaam in Eindhoven en opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept perfect afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf? Dan is Suit Up design met custom made bedrijfskleding perfect voor jou. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele collectie custom made te laten maken. 

Aan de hand van een kennismaking brengen we uw wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen  voor jouw organisatie. We vertellen u over het bedrijfskleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. 

De levertijd bedraagt 6-8 weken voor deze speciale bedrijfskleding.