ZORGKLEDING | SUIT UP CORPORATE FASHION

WAAROM SUIT UP ZORGKLEDING?

Ga je zorgkleding kopen voor meer dan 20 personen? Dan ben je bij Suit Up aan het juiste adres. Wij werken op projectbasis en zijn specialist in het stylen van jouw zorgpersoneel, het bepalen van de maten en het bedrukken of borduren van de kleding. Wij nemen je graag de zorgen uit handen. Wij bieden zorgtunieken, doktersjassen en alles wat daarbij hoort. Ga je zorgkleding kopen? Lees hieronder meer over ons aanbod.

zorgtuniek-heren-suitup
ZORGTUNIEK HEREN
zorgtuniek-dames-suitup
ZORGTUNIEK DAMES
doktersjassen-suitup
DOKTERSJASSEN
zwangersschapkleding-suitup
ZWANGERSCHAPS- KLEDING
zorgjurk-suitup
ZORGJURK
zorgbroek-suitup
ZORGBROEKEN
receptiejassen-suitup
RECEPTIEJASSEN
receptieblouses-suitup
RECEPTIEBLOUSES
zorgklompen-suit-up
ZORGKLOMPEN
zorgschoenen-suit-up
ZORGSCHOENEN
Bedrijfskleding vink

GRATIS STYLING ADVIES

Bedrijfskleding vink

WIJ HELPEN JE DE MATEN BEPALEN

Bedrijfskleding vink

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Bedrijfskleding vink

BORDUREN EN BEDRUKKEN

ASSORTIMENT TUNIEK TOT SCHORT

A-MERKEN ZORGKLEDING

Suit Up levert zorgkleding van bekende merken zoals Haen, Simon & Jersey en Segers. Deze gerenommeerde A-merken leveren enkel topkwaliteit zorgkleding voor professionals. De levertijd van de zorgkleding van bovengenoemde merken, leveren wij zonder logo binnen 5 werkdagen. Inclusief logo en eventuele vermakingen in maximaal 15 werkdagen.

Ben je op zoek naar meer exclusieve zorgkleding, speciaal voor jou gemaakt? Lees dan snel verder. Custom made zorgkleding kunnen wij voor je maken vanaf 50 stuks per model. Nabestellingen gaan vanaf 6 stuks. Zo is het mogelijk om een unieke bedrijfskleding collectie voor jullie zorgcollega’s te ontwerpen. De levertijd van custom made zorgkleding is ongeveer 6 weken.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

TRENDY ZORGKLEDING KOPEN?

VRAAG EERST EEN SAMPLE AAN

Voordat je zorgkleding koopt, wil je wel weten hoe het eruit ziet. Dat begrijpen wij als geen ander. Bedrijfskleding voor de zorg moet goed zitten en er goed uitzien, want je wilt gelukkige medewerkers hebben. Heb je een mooi artikel gezien? Vraag dan een gratis sample aan.

VRAAG GRATIS SAMPLE AAN
bedrijskleding-zorg-suit-up
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE

EDEN HOTELS
Eden Hotels bedrijfskleding

Gefaseerd over 2017 en 2018 hebben wij de corporate fashion van Eden Hotels mogen leveren. Eden Hotels is een Nederlandse Hotelgroep bestaande uit ongeveer 15 hotels met in totaal 1.200 medewerkers verdeeld over 10 verschillende functies. Doelstelling van het project was om binnen twee kwartalen alle medewerkers in het nieuw te steken waarbij we de identiteit per hotel wilde versterken. Dit hebben we gedaan door voor de functies waarbij klantcontact plaatsvindt in ieder hotel een unieke collectie te bedenken en omwille van efficiëntie en kostenreductie de achterkant van de organisatie uniform te kleden binnen de gehele groep. Lees er hier alles over in de klantcase.

BENIEUWD NAAR HET HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WILT U MEER INFORMATIE?

ADRES:

Bezoekadres:
Franse Akker 21
4824AL Breda

KvK: 52881709
BTW: NL850646170B01

Plan je route

T: 076 5328764
M: sales@suitupnow.nl

Minimaal 50 werknemers.