Suit Up Logo

READY FOR THE NEXT STEP IN CORPORATE FASHION?

Bedrijfskleding
dames

Representatieve bedrijfskleding voor dames is vaak een afgeleide van herenkleding. Dezelfde modellering en details alleen dan in een dames pasvorm. Dat kan toch anders horen we je denken? Absoluut! Suit Up maakt dames bedrijfskleding vrouwelijk, comfortabel en stijlvol. Hoe doen we dat? Lees er alles over in dit artikel.

Bedrijfskleding Noordbrabants Museum

VErantwoorde productie

volledig gecertificeerd

wij kleden iedere maat

voor ieder postuur

gratis recycling

dé duurzame keuze

Bedrijfskleding
DAMES

Op zoek naar een mooie bedrijfskleding collectie voor dames? Een prachtig vrouwelijk silhouette of juist een collectie die mooi matcht bij de heren in bedrijfskleding? Voor alle type collecties van dames bedrijfskleding kun je bij Suit Up terecht. Wij kleden de dame in alle alle maten en elke pasvorm. Geheel passende bij/in jouw huisstijl. 

 

‘BEDRIJFSKLEDING VOOR DAMES IS VAAK EEN AFGELEIDE VAN HEREN. WIJ HEBBEN JUIST EEN UNIEKE COLLECTIE VOOR DAMES ONTWIKKELD ZODAT ZE ZICH OOK ECHT VROUW VOELEN IN HUN BEDRIJFSKLEDING’

ons portfolio

Tevreden klanten

Logo Botanic Sanctuary Antwerpen

Stéphanie Stulens Botanic Sanctuary Antwerp

“Suit Up is een fijne partner. Het is van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen.”

Logo Roompot

Nicole Stelling  Roompot

 

“De nieuwe collectie is een echte upgrade en dat hebben we gezamenlijk bewerkstelligd”

Logo Chassé Theater

Nikky Wittkampff
Chassé Theater

“De samenwerking met Suit Up was erg prettig, betrokken & écht samen.”

Het maakt niet uit of je representatieve bedrijfskleding zoekt voor een beurs, voor achter de receptie, of voor in de horeca. Alles begint bij juist te collectioneren. Doordat wij de product ontwikkeling in huis doen hebben we controle over pasvormen, modellen, maatinhoud, stoffen en afwerking details. Voordat wij nieuwe modellen gaan ontwikkelen, gaan we eerst luisteren naar de wensen en eisen van de dames. Wat zijn de trends in de markt? Ervaringen uit het verleden? Hoe ziet de doelgroep eruit die de dames bedrijfskleding gaat dragen? Dit doen we ook wanneer we onze eigen modellen gaan ontwikkelen. Op basis van deze informatie gaan we modellen uitwerken en patronen tekenen.

Wij geloven erin dat bedrijfskleding voor dames, vrouwelijk mag zijn. Dat kan met een stoere interpretatie of juist elegant. Maar het begint bij andere modellering, specifiek voor dames. In onze collectie vind je tal van bedrijfskleding jurken voor dames, jumpsuits, crêpe blouses, korte blazers en veel meer.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64