Suit Up Logo

Neem contact
met ons op

Veelgestelde vragen

Een vraag? Check hier of het antwoord al te vinden is:

Inhoud accordeon

Suit Up is producent van hoogwaardige bedrijfskleding. Naast onze eigen producties werken wij ook met never out of stock leveranciers van A-merken. Prijzen worden bepaald door kwaliteit, volumes en productielocatie. Afhankelijk van jouw vraag bedenken we de beste oplossing. Wil je weten wat iets kost? Neem dan even contact op; bel ons of mail naar sales@suitupnow.nl. We helpen je graag.

Stockartikelen hebben een andere levertijd dan producten die worden geproduceerd, daarnaast verschilt dit ook weer per type product. Hieronder een overzicht met de richtlijnen:

 

 • Stockartikelen 20 werkdagen (inclusief logo en vermaken)
 • Productie kostuums 6 weken
 • Productie horeca 8 weken
 • Productie woven 6-8 weken
 • Productie knitted 8-12 weken
 • Productie workwear 8-25 weken

Een project starten wij op vanaf 50 dragers

Om onze klanten aan te moedigen bestellingen zoveel te mogelijk te bundelen in het kader van duurzaamheid, werken met een minimale reorder waarde van € 250,- per order. Bij custom producties zijn de minimale ordergroottes afhankelijk van de fabriek waar we produceren. De MOQ kan variëren tussen de 10 en 1000 stuks.

Absoluut. In Nederland heeft het belastingtechnisch grote voordelen als de bedrijfskleding een logo van minimaal 70cm2 heeft. Lees daarover meer in onze blog. Om die reden wordt meer dan 80% van de door ons geleverde bedrijfskleding voorzien van logo’s. Dit kan middels de volgende technieken:

 • Borduren
 • Zeefdruk
 • Transfer druk
 • Digitaal printen
 • Flock print

Om het logo te kunnen vergroten of verkleinen, zonder resolutie te verliezen, hebben we een vector bestand nodig. Een vector bestand is bijvoorbeeld een EPS. Helaas kunnen wij niet werken met een JPG of PNG-bestand.

Afhankelijk van je vraag kun je ons het beste bereiken op de volgende manieren:

Wij garanderen producten te leveren die voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen. Hierop geldt een garantie van 3 maanden. Wanneer een artikel volgens jou niet voldoet aan deze gebruikelijke eisen en normen kun je dit melden via customerservice@suitupnnow.nl. Wij streven ernaar altijd binnen 24 uur te reageren en je klacht in behandeling te nemen. Wanneer het product van een andere producent is, dan bieden wij de kleding bij de desbetreffende leverancier aan voor een kwaliteitsinspectie. Zij beoordeelt de klacht en geeft aan of dit onder de garantie valt. Wij streven ernaar altijd met een gepaste oplossing te komen.

Bedrijfskleding van Suit Up wordt grotendeels in Europa geproduceerd. Dit doen we om snelheid, betrouwbaarheid en een verantwoorde wijze van productie te kunnen garanderen. Alle ateliers waar we mee werken vallen onder de Europese grondwet, waarbij werknemers beschermd worden tegen overmatige werkuren, kinderarbeid en oneerlijke lonen. Wij produceren in Portugal, Macedonië, Polen en Turkije. Grotere producties brengen wij onder in o.a. India & China.

De bedrijfskleding die wij inkopen van derden worden ook buiten Europa geproduceerd. Wil je weten waar je textiel vandaan komt? Vraag het ons gerust zodat wij je hier goed over kunnen informeren.

Hier zijn een aantal methodes voor. Hieronder geven we een overzicht, ieder passend bij een specifieke situatie.

Confectiematen bestellen

Wanneer je enkel confectiematen nodig hebt en wellicht ook wat maten op voorraad wilt houden, kun je eenvoudig zelf een inschatting maken. Vraag de medewerkers hun confectiematen door te geven, zodat je op basis hiervan kunt bestellen.

Inmeten door coupeuse

Op dagelijkse basis zijn onze coupeuses onderweg naar klanten om de maten op te meten. Met name bij kostuums is het aan te raden hier gebruik van te maken, aangezien het de uitstraling van de medewerker ten goede komt. Suit Up neemt in dit geval verantwoordelijkheid voor de maat en zorgt dat de kleding goed zit. Inmeten kan bij jullie op locatie vanaf 10 personen of in onze showroom.

Maattabel

Bij grotere groepen, waarvan op afstand de maten bepaald moeten worden kunnen we een maattabel maken. Door de borstomvang en tailleomvang van een medewerker te vergelijken met de maattabel, zie je eenvoudig welke confectiemaat deze medewerker nodig heeft.

Ja, de maten van medewerkers die wij hebben ingemeten worden in ons kledingmanagement systeem bewaard. Op die manier is het dus eenvoudig een nabestelling te plaatsen. Let op: wanneer een medewerkers is aangekomen of afgevallen moeten de eventuele veranderde maten wel worden doorgegeven.

 

Wij verzenden CO2 neutraal met DPD. Verzendkosten Nederland zijn € 12,95 per pakket. Order picken zit in de prijs inbegrepen.

Grote zendingen met pallet worden los geoffreerd.

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64