BEDRIJFSKLEDING DEN BOSCH

Bedrijfskleding gezocht in omgeving Den Bosch? Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca en duurzame bedrijfskleding. Onze collecties zijn modern en snel leverbaar. Ben je op zoek naar iets exclusiefs? Dan past Suit Up Design perfect bij jou.

 

Mogen we je helpen met gratis advies? Dat kan telefonisch, bij jou op locatie of in onze showroom. Wil je eerst geïnspireerd worden? Download hieronder de brochure.

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

BEDRIJFSKLEDING DEN BOSCH

WERKKLEDING UIT VOORRAAD OF CUSTOM MADE
Formele bedrijfskleding inspiratie
FORMEEL
Horeca kleding inspiratie
HORECA
Nimbus inspiratie
CASUAL
werkkleding inspiratie
WERK

Suit Up is zeer actief in de regio Den Bosch. Wij leveren bedrijfskleding in Den Bosch aan grote merken en bedrijven maar ook aan het MKB. Ons coupeuse team is bijna dagelijks in de regio Den Bosch om onze klanten te voorzien van het beste advies als het gaat om bedrijfskleding. Maar hoe gaan we eigenlijk te werk?

 

Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom. Na deze kennismaking hebben wij de juiste informatie verzameld en gaan we het creatieve proces in om zo tot een voorstel op maat te komen voor jullie werkkleding of bedrijfskleding.

Dit voorstel presenteren we door middel van een moodboard of ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en kunnen we snel met elkaar gaan samenwerken. Lees verder bij ons werkwijze hoe het vervolgtraject eruit ziet.

 

Wij werken met meer dan 50 verschillende leveranciers en ons aanbod bestaat uit meer dan 25.000 artikelen. Wij kiezen bijna uitsluitend voor Europese leveranciers zodat we verzekerd zijn van goede en verantwoorde werkomstandigheden. Onze voorraad collecties leveren wij binnen 15 werkdagen, inclusief logo en vermakingen. Custom made items leveren wij tussen 6-12 weken. Afhankelijk van het productieland. Specifieke werkkleding heeft over het algemeen een wat langere doorlooptijd.

LAAT JE INSPIREREN!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

KLANT CASES BEDRIJFSKLEDING DEN BOSCH

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR
PILLOWS HOTELS
VATTENFALL
CONSERVATORIUM HOTEL
EDEN HOTELS
WIL JE MEER WETEN OVER DEZE COLLECTIES?
BEKIJK ZE IN ONZE SHOWROOM

WAAROM KIES JE VOOR SUIT UP?

JOUW PARTNER VOOR WERKKLEDING IN DEN BOSCH
Showroom Suit Up
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

GEÏNTERESSEERD?

TRENDY BEDRIJFKLEDING DEN BOSCH

 

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl en imago van je bedrijf. Of het nu om werkkleding of bedrijfskleding gaat, zo heb je altijd een collectie die past bij je bedrijf. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. Daarnaast onderscheiden we ons met in huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd bekijk onze klantcases. Wil je de kleding ook in het echt zien en voelen kom dan langs in onze showroom. Voor werkkleding Den Bosch ben je Suit Up aan het juiste adres.

BEDRIJFSKLEDING CUSTOM MADE

 

Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept perfect afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten ontwerpen en maken. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij dan de ontwerpen voor jouw organisatie. Hierbij vertellen we je over het bedrijfskleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering. Ook vertellen we de stoffen die we op dat moment hebben geselecteerd. Het is mogelijk om in onze showroom de verschillende modellen te bekijken en te passen. Mocht er dan iets niet gelijk naar wens zijn, dan is het gemakkelijk je een alternatief aan te bieden.

CUSTOM MADE VANAF 1 STUK

MODIEUZE KLEDING

Corporate Fashion Suit Up Bedrijfskleding

VRIJBLIJVEND DESIGN

EERLIJK ADVIES