BEDRIJFSKLEDING DAMES

HIPPE BEDRIJFSKLEDING

Representatieve bedrijfskleding voor dames is vaak een afgeleide van herenkleding. Dezelfde modellering en details alleen dan in een dames pasvorm. Dat kan toch anders horen we je denken? Absoluut! Suit Up maakt dames bedrijfskleding vrouwelijk, comfortabel en stijlvol. Hoe doen we dat? Lees er alles over in dit artikel.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

REPRESENTATIEVE DAMES BEDRIJFSKLEDING

UNIFORMITEIT EN GELIJKHEID

Het doel van representatieve bedrijfskleding voor dames is niet meer alleen om herkend te worden als medewerker. Zeker in een tijd waarin ongelijkheid en discriminatie zeer actueel zijn is het belangrijk om te benadrukken dat bedrijfskleding zorgt voor uniformiteit en gelijkheid in een team. Uiteindelijk zijn deze elementen essentieel voor een team om te floreren. Dan nu over naar de kleding.

BEKIJK ONZE CASES >

‘Bedrijfskleding voor dames is vaak een afgeleide van heren. Wij hebben juist een unieke collectie voor dames ontwikkeld zodat ze zich ook echt vrouw voelen in hun bedrijfskleding’.

Evert van Bergen

VROUWELIJKE MODELLEN

IS DE BASIS

Het maakt niet uit of je representatieve bedrijfskleding zoekt voor een beurs, voor achter de receptie, of voor in de horeca. Alles begint bij juist te collectioneren. Doordat wij de product ontwikkeling in huis doen hebben we controle over pasvormen, modellen, maatinhoud, stoffen en afwerking details. Voordat wij nieuwe modellen gaan ontwikkelen, gaan we eerst luisteren naar de wensen en eisen van de dames. Wat zijn de trends in de markt? Ervaringen uit het verleden? Hoe ziet de doelgroep eruit die de dames bedrijfskleding gaat dragen? Dit doen we ook wanneer we onze eigen modellen gaan ontwikkelen. Op basis van deze informatie gaan we modellen uitwerken en patronen tekenen.

 

Wij geloven erin dat bedrijfskleding voor dames, vrouwelijk mag zijn. Dat kan met een stoere interpretatie of juist elegant. Maar het begint bij andere modellering, specifiek voor dames. In onze collectie vind je tal van bedrijfskleding jurken voor dames, jumpsuits, crêpe blouses, korte blazers en veel meer.

MEER WETEN? >
DAMES-BEDRIJFSKLEDING-SUIT-UP

DOORPASSEN

DE SUCCESFACTOR

Eén van de succesfactoren voor het goed zitten van de representatieve bedrijfskleding dames is het passen en inmeten van de bedrijfskleding. Goed zittende kleding is essentieel om je beroep goed uit te kunnen voeren. Wij adviseren bij de representatieve bedrijfskleding altijd om een doorpas sessie in te plannen. Op die manier krijgen alle medewerkers de gelegenheid de kleding te passen en aan te geven waar eventueel vermakingen moeten plaatsvinden. Doorpassen kan bij de klant op locatie of in onze showroom in Breda.

MEER WETEN OVER DOORPASSEN? >
TREND

BEDRIJFSKLEDING JURKEN

Dé trend voor representatieve bedrijfskleding voor dames is, de moderne jurk! De jurk is lange tijd niet populair meer geweest maar is nu terug van weggeweest. In veel bedrijfskleding collecties tref je enkel jurken in geweven doeken, die strak om het lijf zitten maar dat kan anders. Suit Up heeft de grootste collectie damesjurken zowel uit voorraad als custom made. We hebben tal van modellen in onze standaard collectie. Je kiest het model, de stof en eventuele afwerking details en op die manier bouw je je eigen collectie op. We hebben keuze uit prachtige jersey, crêpe, woven, dry-fit en duurzame stoffen, speciaal om jurken uit te maken.

design-vrouwen-bedrijfskleding3

LAAT JE INSPIREREN!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

Al meer dan 10 jaar leveren wij representatieve bedrijfskleding voor dames. Daarom zijn wij trotse partner van Roompot VakantieparkenSlagerij Dierendonck en hotels zoals W-Hotels,  Hotel de Blanke Top en Conservatorium Hotel. Verder werken wij voor de volgende sectoren; facilitair, retail, uitvaart, opleidingen, luchtvaart en leisure. Daarnaast werken wij veel voor D’Ieteren en PSA, bekend uit de automotive.

 

Door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is per branche. Daarnaast zijn er per bedrijfskleding project persoonlijke wensen op gebied van service, die wij in kaart brengen tijdens een project inventarisatie. Ieder project kent unieke specificaties en is daarom nooit hetzelfde. Hieronder brengen we onze belangrijkste services voor je in kaart. Wil je meer weten klik dan verder, of neem even contact met ons op.

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding Suit Up
LOGO’S
Bedrijfskleding doorpassen op locatie Suit Up
WEBSHOP
Bedrijfskleding op maat Suit Up
DOORPAS
Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

TEVREDEN KLANTEN

EEN KORTE INTRODUCTIE
Horeca-kleding-dames-jurk-voor-W-Hotel-by-Suit-Up
W HOTEL

Suit Up heeft niet alleen een jong, fris, speels en modern uniform ontworpen voor onze collega’s, zij zijn ook goed georganiseerd en erg behulpzaam tijdens de implementatie. Ik beveel ze van harte aan!

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

Verswinkel-kleding-voor-slager-Dierendonck-van-Suit-Up
SLAGERIJ DIERENDONCK

˝Suit Up en Slagerij Dierendonck hebben de handen ineen geslagen voor duurzame samenwerking voor de bedrijfskleding voor de slagerij en winkels˝

KOM SHOPPEN IN ONZE SHOWROOM

KLEDING MOET JE ZIEN, KLEDING MOET JE VOELEN
Showroom Suit Up
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?

HORECA KLEDING DAMES

 

Representatieve bedrijfskleding voor dames in de horeca krijgt bij ons de aandacht die het verdiend. Omdat dames bedrijfskleding vaak is afgeleid van heren kleding. Bij Suit Up ontwikkelen we speciale modellen en stoffen die de vrouwelijkheid accentueren en er voor zorgt dat dames zich vrouwelijk voelen. Suit Up heeft daarom een unieke horeca kleding collectie voor dames bestaande uit; jurken, flatterende blouses, treggings en unieke vrouwelijke stoffen. Ben je benieuwd naar de collectie? Dan kun je het beste even contact opnemen en langskomen in onze showroom. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden.

HORECA KLEDING CUSTOM MADE

 

Ben je opzoek naar een exclusief horeca kleding concept perfect afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten maken. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je over het kleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. In onze showroom kun je ook de verschillende modellen passen. Mocht iets niet gelijk naar wens zijn is het gemakkelijk je een alternatief aan te bieden. Ben je op zoek naar inspiratie kijk dan op onze Instagram pagina.

DOWNLOAD HIER ONZE CHECKLIST INKOPEN BEDRIJFSKLEDING
DOWNLOAD CHECKLIST