Suit Up Logo

vacatures bij suit up

Maatspecialist(e) COUPEUSE/
COUPEUR

Parttime / 8 – 24 uur

Heb jij passie voor mode en werk je graag met klanten? Dan zoeken wij jou! Suit Up is dé trendzetter in de markt van de modieuze bedrijfskleding. Wij werken elke dag met passie voor ons vak en product waarbij het draait om design, service en kwaliteit. Hippe hotels en toonaangevende retailers vragen ons om hun nieuwe bedrijfskleding te ontwerpen en te produceren. Ons werkgebied heeft een duidelijke focus op de Benelux.  

DE FUNCTIE 🪡

Wij zijn op zoek naar iemand die net zoveel passie heeft voor het vak als wij. Jij weet als geen ander hoe belangrijk goed-zittende, mooie kleding is en gaat niet weg totdat iemand blij wordt van de kleding die hij aanheeft. Je bent verantwoordelijk voor het inmeten van klanten en het correct invoeren van alle orderspecificaties. Daarvoor reis je door heel Nederland en België en met uitzondering Duitsland en zie je de mooiste locaties. Of je doet de doorpas op ons hoofdkantoor van Suit Up, gevestigd in Breda. Je bent representatief en klantgericht en werkt graag op individueel niveau. Jij bent hét gezicht van Suit Up en draagt dit trots uit.  

Niet te vergeten ben je een expert op het gebied van mode & confectie en je hebt het vermogen ons te inspireren. Je denkt proactief mee om ons doorpasproces te optimaliseren. Het betreft een parttimefunctie van gemiddeld 8 – 24 uur per week.   

de kandidaat 🧵

  • Verstand van patronen, maten en pasvormen 
  • Vakkundig en passie voor mode 
  • Communicatief sterk 
  • Ervaring met doorpassen van zowel confectie als maatwerk dames & heren 
  • Commerciële ervaring, verkregen uit een soortgelijke functie 
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd  
  • Professionele ervaring met programma’s als Word, Excel  
  • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels 
  • Rijbewijs B en je beschikt over een auto 

ONS AANBOD 🚀

Suit Up bied je een informele, uitdagende en inspirerende bedrijfscultuur waar flexibiliteit, initiatief en pro-activiteit wordt gewaardeerd. Je komt terecht in een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je salaris is marktconform.

Reageren 📣

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Je kunt je CV en overtuigende motivatie sturen naar info@suitupnow.nl onder vermelding van “Vacature: Maatspecialist(e)”.  

 

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Roel Mangnus, tel. 076-5328764. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64