Werken bij Suit Up

Wil jij werken bij Suit Up? Bekijk snel onze Suit Up vacatures!

Suit Up geeft je de ruimte voor zelfontplooiing en biedt je een prettige en informele werksfeer, waarin je je snel thuis voelt.

Als dit jou aanspreekt en deze waarden ook belangrijk voor je zijn, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwelkomen je graag in onze organisatie.

Bekijk snel of er een vacature tussenzit die bij jou past! 

Houdt ook onze socials in de gaten, daar worden nieuwe vacatures geplaatst 

Suit Up Vacatures

VACATURE Suit up

Vacature: Teamlead Inkoop

 

We zoeken iemand die echte partnerships kan bouwen om samen onze groei te bewerkstelligen. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid om onze leveranciers optimaal te laten presteren conform onze visie op levertijd, marge, kwaliteit, duurzaamheid en samenwerking.

VACATURE Suit up

Vacature:  Sales Support Medewerker 28u – fulltime

 

Onze afdeling Sales Support is het kloppende hart van ons bedrijf. Zonder hen is er geen inkoop, uitlevering en service mogelijk. Zonder hen geen tevreden klanten.
Durf jij het aan om dit dynamische team te komen versterken? Ben jij inlevend, gepassioneerd in oplossingen zoeken en de mentale duizendpoot die we zoeken?

 

VACATURE Suit up

Vacature: Medewerk(st)er magazijn 32-40hr

 

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving met hardwerkende en gezellige collega’s? Ben je een aanpakker en een logistiek talent die graag achter de schermen werkzaam is?

 

VACATURE Suit up

Vacature: Coupeuse/Coupeur

 

Wij zijn op zoek naar iemand die net zoveel passie heeft voor het vak als wij. Jij weet als geen ander hoe belangrijk goed-zittende, mooie kleding is en gaat niet weg totdat iemand blij wordt van de kleding die hij aanheeft.

VACATURE Suit up

Open sollicitatie

 

Ben jij enthousiast over Suit Up? Maak ons dan enthousiast over jou! Staat er geen vacature voor je bij maar weet je zeker dat Suit Up jouw competenties zoekt?

Solliciteren? 

op een vacature van Suit Up?

Stuur je reactie naar:

Onze Kernwaarden

100% Klanttevredenheid

Wij staan voor minimaal 100% klanttevredenheid, omdat wij begrijpen dat er zonder klanten geen bestaansrecht is voor onze organisatie. Al onze activiteiten staan in het teken van klanttevredenheid.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor het beste resultaat in onze werkzaamheden, het continu werken aan verbetering. Elke dag een beetje beter. Het gaat om verantwoordelijkheid nemen voor je functie. Het is goed als klantverwachtingen overtroffen worden, pas dan is er sprake van 100% klanttevredenheid.

 

Ontwikkeling

Door de ontwikkeling van onszelf, zorgen wij ook voor ontwikkeling van de organisatie. Dat biedt weer garantie op het resultaat. Met ontwikkeling bedoelen we niet perse doorgroeien naar een andere of hogere functie. Juist ook ontwikkeling binnen een functie is hierop van toepassing. Dat je leuk vindt wat je doet en daar dan uitzonderlijk goed in bent.

 

Werkplezier

Werkplezier staat voor een fijne werksfeer, voor lol in het werk en met collega’s. Het gaat om gelukkige medewerkers die genieten om aan het werk te gaan en hier voldoening uithalen. Maar ook om buiten werktijd samen lol te hebben tijdens een borrel, een uitje of gewoon in de pauzes. Gelukkige medewerkers zijn productiever.

 

Ontwikkeling en opleiding

Onze missie: Wij ontwikkelen. Onszelf, en daarmee de organisatie, is belangrijk om onze ambities te realiseren.
Deze ontwikkeling is vooral gericht op de ontwikkeling van waarden, gewenst gedrag, competenties, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.
Wij vinden het leuk je te begeleiden en een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en toekomst. Dit heeft bij ons een hoge prioriteit, op welk niveau dan ook. Of je nu in de breedte wilt ontwikkelen binnen je functie of liever in de hoogte, onze directie en HR-afdeling denken met je mee. Maar je loopbaan ligt niet op een briefje klaar, hierin verwachten wij ook jouw eigen bijdrage.

 

Werk en privé

Een goede balans tussen jouw professionele en je persoonlijke ambities vinden wij belangrijk – in alle situaties. We vinden het werk bij Suit Up belangrijk, maar wij hechten ook een grote waarde aan een juiste werk- privé balans.
Of het nu gaat om (tijdelijke) flexibele werktijden, (tijdelijk) thuiswerken, samen vinden wij de best werkbare manier.

 

Stages/afstudeermogelijkheden

Soms zijn er mogelijkheden voor meeloopstages en/of afstudeeropdrachten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.