DE BELEVING VAN RESTAURANT ROUHI

Vermaat // Rituals

Al enige tijd werken wij intensief samen met Vermaat, specialist in horecaconcepten op maat. Medio augustus werden wij benaderd voor een nieuw te openen restaurant concept. Het nieuwe project zou onderdeel uit gaan maken van House of Rituals in Amsterdam. De naam van het restaurant: Restaurant Rouhi. Restaurant Rouhi draait om passie voor verrassende smaken, texturen en geuren die de zintuigen prikkelen. Er wordt in dit restaurant iets bijzonders geserveerd, namelijk; ‘food for the soul’. De gebruikte ingrediënten vormen de voedingsbron voor positieve levensenergie. Doordat spirituele voeding gecombineerd wordt met fysieke voeding, zorgt Restaurant Rouhi voor de juiste balans en energie voor een gelukkig leven.

Tijdens de eerste projectmeeting zijn de wensen vanuit Vermaat en de opdrachtgever, Rituals besproken. Op basis van deze input en eerste randeringen hebben wij ons eerste voorstel gepresenteerd. Gezien de tijdsdruk en de gestelde deadline van de opening van het restaurant, is er snel geschakeld en zijn de designs aangepast en opnieuw uitgewerkt. De designs en samples zijn uiteindelijk aan de projectgroep gepresenteerd waarbij uiteraard ook Raymond Cloosterman aanwezig was en meer details gaf over de filosofie achter Restaurant Rouhi.

 

Details zijn in dergelijke projecten de kers op de taart. Zo zijn de overhemden en blouses voorzien van gestoffeerde knopen en een Mao kraag. Dit onderstreept het Aziatische gevoel. De broeken zijn van een linnen blend met turn-ups en een toffe boxpleat. Om het geheel af te maken zijn ze tevens uitgeleverd met een double breasted square belt.

 

Het hart van het restaurant, de keuken, kon natuurlijk niet achterblijven. De koks dragen een donkergroene koksbuis van Chaud Devant uit de Bujutsu collectie. Ook in deze modellen komt de Aziatische look and feel  naar voren. Om voor een optimaal comfort te zorgen, tijdens het draaien van de diensten is er een chino met lycra ingezet. Om de outfit compleet te maken is er voor de koks een olijfkleurig schort geproduceerd, voorzien van custom details.

In overleg met Vermaat, is er na het akkoord op de designs, een projectplanning opgesteld. Uitdagingen hierbij waren, Covid-19 en alle restricties die van toepassing waren op het doorpassen van de kledingcollectie. In goed overleg is besloten om bij inkoop van de nieuwe collectie, door de maten heen te bestellen. Na uitlevering hebben we een service doorpas georganiseerd, waarbij alle medewerkers de kleding hebben gepast en onze coupeuse de broeken op maat heeft afgespeld, daar waar nodig.

 

De afdelingen keuken en service werden gekleed in dezelfde kleurtinten evenals de medewerkers van de spoelkeuken. Om het kledingconcept echt tot een gekleed geheel te krijgen en uniform qua uitstraling zijn tevens schoenen toegevoegd aan de collectie.

 

Onze dank is groot, aan iedereen binnen Vermaat en uiteraard Rituals die meegeholpen heeft aan dit fantastische project.

1Davy-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1267

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Restaurant

 

Aantal werknemers

50

 

Periode

1 – 8 – 2020 tot heden

 

Categorie

SU Styling

 

Issue

Opening restaurant Rouhi gevestigd in House of Rituals aan het Spui te Amsterdam. Premium, custom made uitstraling in combinatie met strakke deadline.

 

Geboden oplossing

Kledingconcept op maat ontwikkeld.

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA