Suit Up Logo

design your own
corporate fashion collection

custom made
design

Suit Up is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte bedrijfskleding. We kruipen in de huid van jouw merkidentiteit en personeel en ontwerpen de best passende collectie voor jouw bedrijf. 

SU Exclusive

een unieke collectie, speciaal ontworpen voor jouw bedrijf

geproduceerd door SUIT UP

Gemaakt door onze beste ateliers

vanaf 50 dragers

Wij ontwerpen en produceren de collectie vanaf 50 dragers 

service & nazorg

Inclusief de serive en logistieke nazorg die je van ons gewend bent

Why not design your own
own corporate fashion collection?

S**T
UP

Wil je een op maat gemaakte collectie zoals de Botanic Sanctuary Antwerp? Ons design team gaat aan de slag om jouw bedrijfskledingcollectie volledig te ontwerpen en te laten produceren. 

Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart en werken wij een concept uit. Vervolgens presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Uniek in kleur, materiaal en design, geheel in jouw huisstijl en afgestemd op jouw personeel: de échte dragers. Vanuit daar gaan we produceren en ook het logistiek en voorraad beheer nemen wij jou uit handen.

Ben je dus op zoek naar iets origineels en unieks? Dan is custom made jouw beste optie! Contact ons voor de mogelijkheden.

Ready for the next step in corporate fashion?

Ook op zoek naar een bijzondere bedrijfskledingcollectie? Neem snel contact op met ons team! 

DUTCH
design

Naast dat onze inhouse designer voor je aan de slag kan gaan, kun je ook kiezen voor een (bekende) Nederlandse designer. Wij hebben al collaboration collecties gemaakt voor onder andere Roompot, Nationale Opera & Ballet, Amare, Thermen. Wij zijn trots op de eer om met meerdere designers te hebben samengewerkt en tot prachtige (designer) collecties te zijn gekomen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact ons!

Bedrijfskleding Amare Schetsen werkkleding
Logo Suit up

sales@suitupnow.nl

+31 076 532 87 64