MODIEUZE BEDRIJFSKLEDING

DE EERSTE INDRUK MAAK JE MAAR ÉÉN KEER

Suit Up maakt bedrijfskleding collecties voor bedrijven die modieus voor de dag willen komen. Dit kan zowel uit voorraad als custom made. Het is onze missie bedrijfskleding ‘fashionable’ te maken waarbij jouw vraag bij ons centraal staat. Wij kruipen in de huid van jouw organisatie zodat we je kunnen voorzien van ons beste advies.

Moderne horeca bedrijfskleding
HORECA
Casual-suit-up-bedrijfskleding
CASUAL
Formeel-hotel-werkkleding-bedrijfskleding
FORMEEL
Moderne werkkleding bedrijfskleding
WERK
Duurzame bedrijfskleding
DUURZAAM
vink

Wij stylen jouw collectie

vink

Snel leverbaar

vink

Kleding managementsysteem

vink

Hipste bedrijfskleding collecties van de BeNeLux

vink

Eerlijke en directe communicatie

Advies binnen 1 minuut

KLANTCASES

DE EINDRESULTATEN

Ben jij de volgende?

Advies binnen 1 minuut
Suit Up showroom bedrijfskleding

SHOWROOM

EXPERTISE EN ALLE MATERIALEN OP ÉÉN PLEK

Bedrijfskleding moet je zien, bedrijfskleding moet je voelen. Bovenal, bedrijfskleding moet je ook passen. Door een bezoek te brengen aan onze showroom kunnen we je garanderen dat je de beste keuze maakt. Hier hebben we alle materialen tot onze beschikking en kun je een beroep doen op al onze in house kennis. Van ontwerp tot inkoop. Van patronen tot duurzaamheid. 

 

De klanten die ons bezoeken trekken de tijd uit voor een complete fashion experience. Zij zien het als een uitje met collega’s. En mochten jullie het leuk vinden, verzorgen wij een heerlijke lunch voor je. 

 

Nieuwsgierig naar de showroom? Bekijk de video of plan een bezoek in.

vink

Direct de tofste items doorpassen

vink

Ontvang advies van onze in-house designer

vink

Hipste bedrijfskleding van de BeNeLux

vink

Hipste bedrijfskleding van de BeNeLux

vink

Alle stoffen en modellen binnen handbereik

vink

Een toffe fashion experience met collega’s

WAT BIEDEN WIJ?

SERVICE VAN A TOT Z
Marketing & Branding

MARKETING & BRANDING

Samen het imago van uw organisatie een boost geven.

Tevreden medewerkers

TEVREDEN MEDEWERKERS

Een goed geklede medewerker, is een gelukkige medewerker.

Duurzame kleding

DUURZAME KLEDING

Wij bieden cradle2cradle oplossingen, duurzame collecties en een oplossing voor de afvalstroom.

Ontzorgen

ONTZORGEN

Wij bieden service op maat, afhankelijk van uw wensen.

LEES MEER

DUURZAME BEDRIJFSKLEDING

VERANTWOORD, BETROUWBAAR EN SNEL GELEVERD

Hecht je waarde aan je medemens en onze planeet? Mooi, wij ook. Wij helpen je graag met het beste advies op het gebied van duurzame kleding. Of het nu gaat om een nieuwe, circulaire collectie of de afvoer van je oude bedrijfskleding. Lees hier verder over de mogelijkheden.

Neutral Certified tag

Waar wij kunnen, gaan wij voor de meest duurzame oplossingen. Bij de verbouwing van het pand is gekozen voor goede isolatie en isolerende raampartijen, daarnaast wordt alles verlicht door energiezuinige LED-lampen en vind je onder andere gerecyclede materialen terug in de vloertegels en geluiddempende panelen. De komende jaren zullen wij hier nog veel stappen in gaan maken en de duurzame mogelijkheden uit gaan breiden.

 

Naast onze eigen input, vinden wij het ook belangrijk dat er een ruim aanbod is van duurzame bedrijfskleding. Om dat voor Suit Up te realiseren, werken wij samen met onze partners Neutral® en Tailor. Neutral is een Deens merk en voorloper in de productie van duurzame casual kleding en accessoires voor de B2B-markt. Tailor vindt zijn oorsprong in Zweden en zij verzorgen onze duurzame corporate fashion, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, biologisch wol en Spandex voor extra comfort.    

Global Organic Textile Standard logo
Global Recycled Standard logo
Organic Blended content standard logo

BLOG

BEDRIJFSKLEDING INKOPEN

Bij Suit Up houden wij ons dagelijks bezig met duurzaamheid van kleding. Zo volgen wij de nieuwste trends en ideeën op de voet en proberen wij altijd vooruitstrevend werk te leveren. Waarom zouden andere bedrijven hier ook de meerwaarde van moeten inzien? Hieronder leest u de 5 belangrijkste redenen om te investeren in duurzame bedrijfskleding.

 

1. EERLIJKE PRODUCTIE

Voor ons is het van belang dat de productie van de kleding op een eerlijke manier verloopt. Wij werken nauw samen met ateliers waar onder de juiste omstandigheden gewerkt wordt en waar de werknemers marktconforme salarissen ontvangen. Een mooie stap in de strijd tegen kinderarbeid

 

 

2. KLEINERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Op het gebied van kleding is veel winst te behalen qua duurzaamheid. Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding, verklein je de ecologische voetafdruk die achter blijft. Voor het produceren van reguliere kleding wordt extreem veel water gebruikt. Voor de productie van één spijkerbroek is alleen al ruim 7.000 liter water nodig. Diezelfde 7.000 liter staat gelijk aan genoeg 9,5 jaar drinkwater voor 1 persoon. Door met duurzame grondstoffen te werken zal de hoeveelheid water bij de productie sterk verminderen. Hierdoor draagt duurzame kleding bij aan een beter milieu. 

 

Suit Up vindt het dan ook belangrijk dat er een ruim aanbod is van duurzame bedrijfskleding. Wij werken samen met onze partners Tailor en Neutral®. Tailor vindt zijn oorsprong in Zweden en zij verzorgen onze duurzame corporate fashion, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wol en Spandex voor extra comfort. Met hun werkwijze produceren zij met maar liefst 94% minder water, 32% minder CO2 uitstoot en 60% minder energie. Neutral is een Deens merk en voorloper in de productie van duurzame casual kleding en accessoires voor de B2B-markt.    

 

Het is van belang dat we samen rekening houden met het milieu en dat begint bij het kiezen voor duurzame bedrijfskleding. Hierdoor leveren wij beide onze bijdrage en voorkomen wij uitputting van de aarde. 

 

 

3. PRIJZEN WIJKEN NIET AF VAN REGULIERE BEDRIJFSKLEDING

Veel mensen denken dat duurzame bedrijfskleding automatisch hogere prijzen met zich mee brengt, maar tegenwoordig gaat die vlieger niet meer op. Inmiddels wordt duurzame bedrijfskleding op grote schaal geproduceerd, waardoor de kosten helemaal niet hoger uit hoeven te vallen.

 

 

4. WEES VOORUITSTREVEND

Door vooruitstrevende keuzes te maken, zorg je ervoor dat je als bedrijf gezien wordt en het imago sterker wordt. Door je kwetsbaar op te stellen en gewaagde nieuwe keuzes te maken, onderscheid je je als bedrijf. Het naleven van de duurzame visie, zorgt er ook meteen voor dat je een nieuwe doelgroep aanspreekt. De groep die kiest voor duurzame bedrijven is groot en groeit dagelijks enorm. Duurzame bedrijfskleding biedt daarnaast veel transparantie in vergelijking met andere textielproducties. Bij duurzame kleding is namelijk meer bekend over de herkomst van de producten, de verwerking van de producten en de samenstelling daarvan. Hierdoor groeit het vertrouwen in je bedrijf vanuit de consument.

 

 

5. KWALITEIT VAN DUURZAME BEDRIJFSKLEDING

Het is niet vanzelfsprekend dat je inlevert op kwaliteit bij het overstappen naar duurzame bedrijfskleding, terwijl dit vaak wel de aanname is. Bij de ontwikkeling van de duurzame collecties, is extra veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het draagcomfort. Zo voegt onze corporate fashion leverancier Tailor bijvoorbeeld Spandex toe aan de kleding, zodat bewegingsvrijheid gewaarborgd blijft. Dit draagcomfort maakt de dragers gelukkiger en dit zullen zij weer uitstralen. De drager dient ten slotte tevreden te zijn met de kleding.

 

 

6. GOED VOOR REPUTATIE

Dit moet uiteraard niet de belangrijkste reden zijn, maar het speelt zeker mee. Momenteel is er geen ontkomen aan de duurzaamheidstrend. Om ons heen stapt het ene na het andere bedrijf over op duurzamere oplossingen. Een mooie beweging die wij als Suit Up zijnde alleen maar kunnen stimuleren. Naast het verkleinen van de ecologische voetafdrukken, wordt het enorm gewaardeerd als een bedrijf hier rekening mee houdt. Zoals eerder ook benoemd, wordt de groep die bewust met duurzaamheid bezig is alleen maar groter. Het is dan ook niet de vraag of duurzaamheid ook jouw bedrijf gaat bereiken, maar eerder wanneer. Wees de kartrekker, de innovator en durf je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Het komt de reputatie van je bedrijf alleen maar ten goede.

 

Kortom, geen redenen meer om niet in duurzame bedrijfskleding te investeren. 

Succesvol bedrijfskleding inkopen

SUCCESVOL BEDRIJFKLEDING INKOPEN

Belang van bedrijfskleding blog

BELANG VAN BEDRIJFSKLEDING

Stof kiezen

WELKE STOF MOET IK KIEZEN?

Corporate fashion en de belastingdienst

CORPORATE FASHION EN DE BELASTINGDIENST

LEES MEER