Onze collectie uitvaartkleding:

Een passend afscheid verzorgen, dat dient in passende kleding te gebeuren. Suit Up Corporate Fashion biedt u daarom een collectie met artikelen specifiek voor de uitvaartbranche. Comfortabel, representatief en eigentijds. Uit voorraad leveren wij een ruime collectie uitvaartkleding in de kleuren, antraciet, marine en zwart. Indien u opzoek bent naar iets bijzonders dan is het mogelijk om te kiezen uit ons custom made programma. Het custom made programma is er voor organisaties die zich willen  onderscheiden en meer de nadruk leggen op de hospitality en de huisstijl.  Hieronder vindt u een overzicht van alle type kledingstukken voor de uitvaart, deze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ziet u uitvaartkleding waar uw interesse naar uit gaat, neem dan contact met ons op.

Suit-Up-Uitvaartkleding-overjas
Suit-Up-uitvaartkleding-herenschoenen
Suit Up uitvaartkleding gilet
Suit-Up-Bedrijfskleding-uitvaart-handschoen
Suit Up Uitvaartkleding jurk
Suit-Up-Uitvaartkleding-riem
Suit Up uitvaartkleding pantalon
Suit-Up-Uitvaartkleding-jacquet
Suit-Up-Uitvaartkleding-overhemd-wit
Suit-Up-Uitvaartkleding-dames-blazer
Suit-Up-Uitvaartkleding-dames-schoen
Suit-Up-Uitvaartkleding-shawl-blue
Suit Up Uitvaartkleding colbert heren
Suit-Up-Uitvaartkleding-hoge-hoed
Suit Up uitvaartkleding rok

KLEDING VOOR

Suit Up uitvaartkleding Uitvaartleider

UITVAARTLEIDERS

De uitvaartleiders kunnen door Suit Up van top tot teen worden gekleed. Kostuums, overjassen, schoenen en hoofddeksels zijn zowel uit voorraad als custom made leverbaar.

Suit Up uitvaartkleding Gastheervrouw

GASTVROUWEN EN HEREN

Voor de gastvrouwen en -heren leveren wij naast onze kostuums ook jurkjes, mantelpakjes en bijvoorbeeld custom made stropdassen en shawls.

Uitvaartkleding uitvaartverzorger Zuylen Suit Up

DRAGERS

De dragers kunnen uiteraard worden gekleed in een 3-delig kostuum, met overhemd en een overjas, maar ook een custom made hoed behoort bij Suit Up tot de mogelijkheden als uitvaartkleding.

Uitvaartkleding uitvaartverzorger Zuylen Suit Up

CHAUFFEURS

Speciaal voor de chauffeurs leveren wij naast kostuums en overjassen bijvoorbeeld lederen handschoenen en custom made petten.

OPBOUW VAN DE COLLECTIE

Suit Up Corporate Fashion is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van drie kledingstijlen. Naast onze formele en casual kledinglijnen zijn wij turn-key leverancier voor de horeca en hotelbranche. Wij kunnen alle functies binnen een hotel kleden.

 

Voor elk van onze kledinglijnen geldt dat deze direct uit voorraad leverbaar is of, indien gewenst, speciaal voor u geproduceerd kan worden.

Het resultaat voor u:

Bedrijfskledij Corporate fashion marketing en branding Suit Up

MARKETING & BRANDING

Samen het klantvertrouwen in uw organisatie verbeteren.

Bedrijfskledij Corporate Fashion met 100% tevredenheid Suit Up

TEVREDEN MEDEWERKERS

Samen de medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie verbeteren.

Suit Up Duurzame bedrijfskleding

DUURZAME KLEDING

Samen geld besparen en het gebruik van textiel verduurzamen.

Bedrijfskledij ontzorgen Suit Up

ONTZORGEN

Samen tijd besparen met een efficiënte implementatie en processen.

Bedrijfskledij Corporate Fashion Suit Up

Corporate Fashion met impact

In de Benelux voeren dagelijks zo’n 20 miljoen mensen hun beroep uit. Een groot deel hiervan is herkenbaar aan bedrijfskleding. Suit Up Corporate Fashion is dé partner om uw boodschap nog beter zichtbaar te maken. De impact van onze kleding is te merken in alle lagen van de organisatie. Wij streven naar tevreden dragers, onbezorgde managers en uiteraard klanten die vertrouwen hebben in uw organisatie en personeel.

 

Daarnaast geloven wij in een productieve samenwerking, waarin efficiëntie centraal staat. Hiermee bespaart u kosten en kan ons team doelgericht aan het werk. De conceptuele uitvoering, implementatie en distributie van uw kleding nemen wij dan ook graag voor onze rekening. Op deze manier kunt u zich blijven focussen op andere delen van uw bedrijfsvoering. Wel zo efficiënt vinden wij.

KLANTEN OVER ONS

Iris Spronk, Zuylen Uitvaartverzorging
Iris Spronk, Zuylen Uitvaartverzorging
In samenwerking met Suit Up hebben wij ons geheel unieke Zuylen kostuum samen kunnen stellen. Het resultaat is een prachtig two-tone blauw kostuum met subtiele rode accenten. Ook hebben we in samenwerking met Suit Up een custom made jurk, stropdas en shawls aan ons kledingpakket mogen toevoegen
Marcel Nijhof, Crematoria Twente
Marcel Nijhof, Crematoria Twente
“Voor mij is de flexibiliteit van Suit Up enorm belangrijk; ze denken altijd met onze organisatie mee, op ieder tijdstip van de dag, ongeacht de uitdaging”.
Miranda Schildermans, Pontes Crematoria Belgie
Miranda Schildermans, Pontes Crematoria Belgie
Inmiddels wordt de kleding die wij in samenwerking met Suit Up hebben ontworpen met veel plezier gedragen door onze medewerkers in Turnhout en Antwerpen. We zijn dan ook erg benieuwd naar de kleding die moment wordt geproduceerd voor onze horeca-dames.
Bedrijfskledij Klanten Suit Up Corporate Fashion bedrijfskleding