TRENDREPORT 2022/2023:

 

4 TRENDS IN BEDRIJFSKLEDING

Bij Suit Up volgen we de ontwikkelingen in de modewereld op de voet en deze vertalen we graag naar custom bedrijfskleding.

Benieuwd naar de trends voor komend jaar?

TREND 1 JEANS UP!

 

Er ooit aan gedacht om als bedrijfskledingcollectie jeans te combineren met een pak? Of nog gewaagder: een pak in jeans uitvoering? Zakelijk met een twist of casual geupgrade.

CONTACT

TREND 2 SAFARI SUIT

 

Dé trend voor 2022/23 is het OverShirt. Goed inzetbaar in een representatieve én casual collectie mits je hem op de juiste manier combineert. Draag hem in combinatie met een geklede pantalon voor een zakelijke look of met een jeans.

CONTACT

TREND 3 GENDER NEURTRAAL

 

Deze androgene trend is -zoals iedere blijvende trend- een gevolg van een maatschappelijke kwestie. Naast dat deze trend mooi is in een corporate fashion uitvoering, is deze trend ook nog eens sustainable en functioneel. Minder voorraad is nodig omdat je geen losse dames, en herencollectie meer hoeft te ontwikkelen. Om het geheel wat opvallender te maken kun je deze trend ook in een (fel)kleurrijk jasje of toffe print te gieten.

CONTACT

TREND 4 TRAVEL

 

Deze trend gaat voornamelijk om draagcomfort. De trend heeft zijn naam te danken aan de van oorsprong behoefte aan een lekker zittende kwaliteit voor tijdens het reizen maar leent zich uitstekend voor bedrijfskleding. Hoog draagcomfort, duurzame oorsprong én een representatieve uitstraling zorgt voor een grote hit in bedrijfskledingland. Deze trend combineert zich goed met alle andere materialen maar ook volledig gehuld in ‘travel kwaliteit’ misstaat niemand.

CONTACT