PERSOONLIJK & UNLIMITED

T-Mobile

Voor T-Mobile kregen we de opdracht om een mooie collectie te ontwikkelen voor de plusstores. Deze plusstores mochten een andere uitstraling krijgen dan de reguliere shops. Het is een representatieve collectie geworden met vrouwelijke items zoals een lederlook rok, een flatterende blouse en een comfortabel jersey jurk.

 

Voor de heren is een stijlvol zwart kostuum ontworpen en geproduceerd. Hierin heeft de werknemer de optie om een gilet te dragen met een fil a fil overhemd met korte boord of een rollneck voor tijdens de koudere dagen.

Om de collectie één geheel te maken is aan iedere item een magenta (de bekende T-Mobile kleur) tape geappliqueerd.

 

Naast de plus stores zijn er ook een 2tal items ontwikkeld voor de reguliere shops. Deze items hebben een meer casual uitstraling. Het bestaat uit een sweatvest en een pullover met een sportieve twist dankzij een quarter zip.

1Evert-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1577kopie

Accountmanager

Evert van Bergen

Kenmerken

Leisure

 

Periode

Mid 2021 tot heden

 

Categorie

SU Exclusive

Dankzij ons KMS systeem (Kleding Management Systeem) bestellen de shopmanagers eenvoudig hun kledingpakket online. Het systeem is zo ingericht dat ze snel en overzichtelijk hun kleding kunnen bestellen op het moment dat er nieuwe medewerkers zijn of dat hun kleding toe is aan vervanging.

 

In het kader van duurzaamheid wordt de oude kleding ingezameld en geldt er een levenslange gratis reparatie op de items. Op deze manier wordt de levensduur per item verlengd door de aanmoediging niet direct nieuwe items te bestellen maar allereerst te kijken of een item gerepareerd kan worden.

Ook op zoek naar een statement collectie die precies aansluit bij jouw bedrijfsuitstraling?

Contact ons!

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA