HORECAKLEDING

DE OPBOUW VAN HET ASSORTIMENT
Denim schort horecakleding hotelkleding Suit Up
SCHORTEN
Suit-Up-lederen-sloof-witloft
SLOVEN
SHIRTS
DENIM SHIRTS
KOKSBUIZEN
Bedrijfskledij horeca sailor shirt Suit Up
LONG SLEEVE’S
POLO’S
GILETS
STROPDASSEN
Bedrijfskledij bretels en strik Suit Up
BRETELS
SCHOENEN
CHINO’S

Horecakleding is in de afgelopen jaren in vogelvlucht hip geworden. Het aanbod van gerenommeerde merken zoals Greiff, Chaud Devant en Segers ligt dicht bij het hedendaagse modebeeld. Hippe horecakleding zoals denim overhemden en lederen schorten worden gebruikt om de juiste uitstraling te creëren. Het is mogelijk om voor iedere uitstraling een aansluitend concept te bedenken. Van industrieel tot botanisch, van ’home away from home’ tot high-end.

Suit Up is sterk in het bedenken van een horecakleding concept voor jullie brand. Wanneer je meer dan 20 medewerkers hebt zijn wij de partner die helpt met het collectioneren van de juiste items. Of het nu snel, uit voorraad geleverd moet worden of exclusief en custom made moet zijn. De meest recente ontwikkeling is de toevoeging van een duurzame bedrijfskleding collectie met stoffen gemaakt van biologisch katoen en gerecycled PET. Zowel uit voorraad als custom made.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

DAAG ONS UIT

WIJ VERRASSEN JE MET ONS DESIGN

Ben je benieuwd hoe een horecakleding collectie eruit ziet, die wij voor je ontwerpen? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Na een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Plan hieronder je kennismaking in en laat je door ons verrassen.

JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND DESIGN
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE HORECAKLEDING

CONSERVATORIUM HOTEL
Conservatorium hotel bedrijfskleding logo

Het verhaal achter de collectie is bijzonder. Het thema ‘contemporary hip’ vertaalt zich naar luxe en verfijnde materialen, aardse tonen en natuurlijk: a touch of orange. Unieke details zoals een één-knoops colbert gecombineerd met een slanke revers voor de formele functies. Alle shirts hebben een korte kraag en manchet. De bow-tie, das en strik zijn vervaardigd uit een faux leather welke ook als tape terugkomt op de rok van Front Office en Management. Het gebruik van deze natuurlijke en authentieke materialen is ook doorgetrokken naar de schorten van de Brasserie. De eye-catcher van de collectie is de chino van de lugagge porters welke in de unieke Conservatorium terracotta kleur is ingeverfd. Ook de driver cap die in samenwerking met De Hoedenmaker is gemaakt voor alle doormen moet natuurlijk worden benoemd. Kortom, een zeer unieke horeca kleding collectie. Lees er hier alles over in de klantcase.

BENIEUWD NAAR HET HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WAAR SUIT UP VOOR STAAT:

NEEM CONTACT OP
VERANTWOORDE PRODUCTIE

GELUKKIGE DRAGERS

SNELLE LEVERING