dynasure-bedrijfskleding-suit-up-3

CORPORATE FASHION

DYNASURE

Dynalogic is meer dan een standaard logistiek dienstverlener. Zij richten zich op verhogen van conversie en gaan voor absolute klanttevredenheid. Dit verwezenlijken zij door middel van snelheid en flexibiliteit. Twee kernwoorden die ook goed passen bij de dienstverlening van Suit Up.

Voor hun merk, Dynasure, hebben wij een collectie bedacht die uit voorraad leverbaar is. Snel, net zoals hun eigen dienstverlening. Voor deze bezorgers hebben we een praktische collectie uitgedacht die aansluit bij het high-end segment waarin Dynasure opereert. Omdat zij niet een standaard logistiek dienstverlener zijn hebben we gekozen voor een semi workwear broek in een chino uitvoering. Gemaakt voor industriële reiniging en vervaardigd uit fair-trade katoen. Op de chino wordt een polo gedragen met een moderne pasvorm, geschikt voor jonge en oudere medewerkers. De waterafstotende en winddichte softshell maken de outfit verder af en zorgen dat medewerkers beschermd zijn tegen weer en wind.

dynasure-bedrijfskleding-suit-up-5

Tevens hebben we in de collectie een strijkvrij overhemd gemaakt uit een fil-a-fil doek zodat de stof niet doorschijnt. Alle items zijn voorzien van geborduurd logo. Deze kwaliteit borduring gaat zelfs langer mee dan het kledingstuk zelf en zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen aan de deur.

dynasure-bedrijfskleding-suit-up-4

Onlangs hebben we voor de logistieke sector een KMS systeem online geplaatst. Waarom gaan we met een KMS werken? Omdat we het bestellen van nieuwe kleding eenvoudiger, sneller en minder fouten willen maken. Hieronder de voordelen:

 

– Gepersonaliseerde webshop voor jouw organisatie met enkel jullie producten, je bestelt voortaan bij ons binnen enkele klikken. C’est ça!

– Bestellingen verlopen digitaal en worden automatisch ingekocht. Dit levert enkele dagen snellere levertijd op.

– 24/7 Digitaal inzage in orderstatus, pakbonnen, facturen en complete orderhistorie.

 

Wil je een demo zien van deze webshop? Neem dan even contact met ons op.

1Evert-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1577kopie

Accountmanager

Evert van Bergen

Kenmerken

Logistiek

 

Periode

2018 tot en met heden

 

Categorie

SU Styling 

 

Issue

Snelle levering in kleine batches met betrouwbare maatvoering inkopen

 

Geboden oplossing

Kleding uit voorraad en het opsturen van paskleding

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA