CORPORATE FASHION

HOTEL DE BLANKE TOP

Op één van de duintoppen van Cadzand-Bad, ligt Hotel De Blanke Top****s. In dit hotel bevind je je middenin de ongerepte Zeeuwse kust. Omringd door prachtige zandstranden, met uitzicht op de ruisende Noordzee. Naast deze nautische omgeving, heeft het hotel er alles aan gedaan om een home-away-from-home gevoel te creëren. Daarbij speelt comfort en luxe een grote rol, dus dit vind je dan ook terug in het gehele hotel en hun bedrijfskleding.

 

In november 2018 is Suit Up in gesprek gegaan met Hotel De Blanke Top. De fundering lag, het skelet stond, maar daar was ook alles mee gezegd. Tijdens het eerste gesprek werden door Suit Up verschillende uiteenlopende concepten voorgesteld, om aan te tonen wat er allemaal mogelijk was. Na deze inventarisatie werd al veel duidelijker wat de wensen waren en volgde al snel een 2e gesprek op locatie, met nieuwe concepten, passend bij de feedback van het eerste gesprek.

SUITUP-HOTELDEBLANKETOP-werkkleding

Qua kleur werd vrij snel duidelijk dat navy blue de voorkeur genoot. Kijkend naar de gekozen navy blue kleur, de gewenste snelheid van levering en de uiteenlopende mogelijkheden van kledingmaten, was Greiff als leverancier de meest logische keuze. Lees hier alles over de Greiff collectie.

SUITUP-HOTELDEBLANKETOP-0272-corporate-bedrijfskleding

De personeelsleden die de gasten ontvangen aan de receptie, dragen een kostuum met als hoofdkleur navy blue. Een compleet kostuum in dezelfde kleur past niet goed bij waar het hotel voor staat, dus zijn er enkele artikelen toegevoegd om de collectie meer in beweging te laten komen. Dit kostuum is namelijk gecombineerd met een matte wol-polyester blend gillet met visgraat patroon en een satijnlook strik. Deze kleding en stijl is doorgetrokken in de kleding van het personeel die in het restaurant en/of de bistro werken. Uiteraard hebben zij meer bewegingsvrijheid nodig en dient hun kleding slijtvaster te zijn, daarom is een alternatief geboden voor de wol-polyester blend pantalon. Deze is vervangen door een chino met dezelfde kleurstelling, maar dan gemaakt van een katoen-polyester blend. De drager ervaart hier veel meer comfort van in de functies die zij uit dienen te voeren en zal zich hierdoor veel gelukkiger voelen.

Suit Up Marinda Appeldoorn

Accountmanager

Marinda Appeldoorn

Kenmerken

Hotel

 

Aantal werknemers

32 medewerkers

 

Periode

November 2018 tot februari 2019, uitlevering in juni 2019

 

Categorie

SU Styling 

 

Issue

Zij wisten nog niet wie hun medewerkers zouden worden en hoeveel medewerkers zij zouden krijgen. Daarnaast diende alles snel geleverd te worden voor de opening van het hotel. 

 

Geboden oplossing

Om de snelle levering te kunnen waarborgen, is gekozen voor stock-items van Greiff. Naast de garantie op snelle levering, hanteert Greiff een breed maatbereik, waardoor ook de levering van extra kleine/grote maten mogelijk was. 

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA