Banner Greiff

GREIFF REPRESENTATIEVE BEDRIJFSKSLEDING

07  januari 2020

Greiff is een toonaangevende, Duitse producent van bedrijfskleding voor de dienstverlenende sector in de hotel- en horecabranche. Zij zijn gevestigd in Bamberg en hebben creativiteit en innovatie hoog op de agenda staan. Een mooi voorbeeld van deze creativiteit zijn de met de wasmachine wasbare kostuums die ontwikkeld zijn door Greiff zelf.

 

Naast creativiteit en innovatie vervult ook maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol. Greiff selecteert haar producenten met de groots mogelijke zorg en waarborgt daarmee dat er zuinig wordt omgegaan met energie en grondstoffen. Haar producenten werken op een eerlijke en veilige manier, met respect voor arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Lees hier meer over op de website van Greiff.

Greiff staat daarnaast voor Duitse degelijkheid en topkwaliteit bedrijfskleding. Tegenwoordig zijn de corporate fashion en gastro moda collecties daarnaast ook nog eens erg modieus. Greiff heeft verschillende kostuums en shirts in hun collecties die in te zetten zijn voor verschillende branches. Denk hierbij aan de bankensector, hotellerie, uitvaart, automotive, catering, facilitair, airport en retail.

 

In de basis werkt Greiff met een viertal formele bedrijfskleding collecties. Deze bestaan uit Premium, Modern 37.5, Casual en Basic.

 

GREIFF PREMIUM

De premium collectie is de grootste corporate fashion collectie van Europa die uit voorraad leverbaar is. Doordat de collectie modulair is, is er keuze uit 25 verschillende modellen in 6 verschillende kleuren. De shirts collectie bestaat maar liefst uit 14 modellen. De premium collectie kun je herkennen aan de comfortabele bi-stretch stoffen die verwerkt zijn in de kostuums. Dit zorgt ervoor dat een kostuum zowel in de breedte als in lengte elastisch is. Daarnaast is de shirts collectie strijkvrij. Wie wil dat nu niet? Bekijk hier de catalogus.

 

DE MODERN 37.5 COLLECTIE

Greiff Modern 37.5 is de tweede collectie van Greiff. Een waanzinnig technisch doek is gebruikt voor de kostuumlijn van deze collectie. 37.5 beschrijft namelijk de techniek die verzekert dat jouw medewerkers comfortabel kunnen werken in fluctuerende temperaturen. Een perfect doek voor onder andere het klimaat in Nederland, wat zowel erg warme als koude dagen kent. Het doek reguleert namelijk de lichaamstemperatuur van de drager. Het koelt op warme dagen en isoleert op de frissere dagen. De toevoeging ‘modern’ laat ook al doorschemeren dat dit een van de modernere collecties van Greiff is. Binnen deze collectie zijn de meest kenmerkende modellen de jogpants, een kort zipper jacket voor dames en een mooie pinpoint stof. Lees meer over deze collectie op de blog van Aileen Out of bekijk hier de video.

GREIFF CASUAL

De meest sportieve bedrijfskleding die zij bieden, is de Greiff Casual collectie. Hiermee spelen zij in op de steeds sportiever wordende bedrijfskleding trend. In deze collectie vind je jersey blazers, toffe jeans, casual chino’s en andere sportieve modellen.

 

GREIFF BASIC

Greiff Basic is de collectie geschikt voor de intensieve beroepen. Uitstekend voor onder andere de beveiligings- en de vervoerssector. De martindale ofwel schuurwaarde van Greiff Basic ligt op 45.000 toeren. Dat maakt hem uitermate geschikt als beroepskleding voor beroepen met zeer intensief gebruik. Deze Greiff Basic collectie komt in een slim en regular fit uitvoering.

OTHER BLOGS

THERE’S MORE TO READ