RECEPTIE KLEDING DAMES

VLOTTE, VROUWELIJKE EN COMFORTABELE RECEPTIE KLEDING VOOR DAMES

Receptie kleding voor dames is vaak een afgeleide van bedrijfskleding voor heren. De modellering en details zijn hetzelfde. Dat moet anders kunnen toch? Suit Up maakt vrouwelijke, comfortabele en stijlvolle receptie kleding voor dames. Niet alleen onze collectie receptie kleding is vrouwelijk. Ook onze bedrijfskleding voor dames, horeca kleding, werkkleding en casual bedrijfskleding kenmerkt zich door een grote diversiteit aan dames kleding. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Lees er meer over in dit artikel.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

DAMES-BEDRIJFSKLEDING-SUIT-UP

BEDRIJFSKLEDING VOOR DAMES

UNIFORMITEIT EN GELIJKHEID

Het doel van zakelijke bedrijfskleding is niet meer alleen om herkend te worden als receptiemedewerker. Zeker nu, een tijd waarin ongelijkheid en discriminatie zeer actueel zijn. Naast professionaliteit en herkenbaarheid zorgt bedrijfskleding voor dames voor uniformiteit en gelijkheid in een team. Deze twee zaken zijn essentieel om een winning team te formeren en maximaal te presteren.

BEKIJK ONZE CASES >

‘Bedrijfskleding voor dames is vaak een afgeleide van heren. Wij hebben juist een unieke collectie voor dames ontwikkeld zodat ze zich ook echt vrouw voelen in hun bedrijfskleding’.

Evert van Bergen

VROUWELIJKE MODELLEN

RECEPTIE KLEDING VOOR DAMES

Ongeacht of je representatieve bedrijfskleding zoekt voor een event, voor achter de receptie, of voor in een hotel. Het begint bij collectioneren. Suit Up doet haar product ontwikkeling in huis. Hierdoor hebben we controle over modellen, maatinhoud, stoffen, pasvormen en afwerking details. Voordat wij nieuwe modellen ontwikkelen, gaan we eerst luisteren naar de wensen en eisen van de dames. Wat zijn de trends in de markt? Wat voor praktische eisen hebben zij aan de bedrijfskleding? Hoe zijn de ervaringen uit het verleden? Wie zijn de dames die de bedrijfskleding gaan dragen? Deze inventarisatie doen we ook wanneer we onze Suit Up collectie gaan ontwikkelen. Deze informatie staat aan de basis van het uitwerken van modellen en het tekenen van patronen.

 

Het is onze overtuiging dat receptiekleding voor dames, vrouwelijk mag zijn. Dat kan met een elegante interpretatie of juist stoer. Maar bedrijfskleding voor dames begint bij andere modellering. Bij Suit Up vind je vele bedrijfskleding jurken voor dames, jumpsuits, crêpe blouses, korte blazers en meer.

MEER WETEN? >
HIPPE-BEDRIJFSKLEDING-VROUWEN

DOORPASSEN

MAAK HET OF KRAAK HET

Essentieel bij het implementeren van nieuwe receptiekleding is het doorpassen. Goed zittende, representatieve bedrijfskleding is essentieel om je werk naar behoren uit te kunnen voeren. Suit Up adviseert bij representatieve bedrijfskleding altijd om een inmeet dag in te plannen. Alle medewerkers krijgen de gelegenheid de kleding te passen en aan te geven waar het kledingstuk nog vermaakt moet worden. Inmeten kan zowel in onze showroom in Breda of op locatie bij de klant.

MEER WETEN OVER DOORPASSEN? >
TREND

RECEPTIEKLEDING VOOR DAMES TREND: JURKEN

Dé trend voor receptiekleding voor dames is de jurk. De jurk is lange tijd niet populair meer geweest maar is nu terug van weggeweest. Bij Suit Up heb je keuze uit jurken direct uit voorraad leverbaar of custom made. Bij custom made kies je het model, de stof en eventuele afwerking details. We hebben keuze uit prachtige jersey, crêpe, woven, dry-fit en duurzame stoffen, speciaal om jurken uit te maken. In veel bedrijfskleding collecties tref je enkel jurken met strakke modellen in geweven doeken. Dat kan gelukkig anders. Kom langs in onze showroom om alle modellen te bekijken.

BEKIJK HIER EEN AANTAL MODELLEN:

LAAT JE INSPIREREN!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

Suit Up levert niet alleen receptie kleding voor dames. Al meer dan 10 jaar leveren wij bedrijfskleding aan grote en MKB bedrijven in West-Europa. Daarom zijn wij trotse partner van Roompot VakantieparkenSlagerij Dierendonck en hotels zoals W-Hotels,  Hotel de Blanke Top en Conservatorium Hotel. Verder werken wij voor de volgende sectoren; facilitair, retail, uitvaart, opleidingen, luchtvaart en leisure. Daarnaast werken wij veel voor D’Ieteren en PSA, bekend uit de automotive.

 

Door onze ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is per branche. Daarnaast zijn er per bedrijfskleding project persoonlijke wensen op gebied van service, die wij in kaart brengen tijdens een project inventarisatie. Ieder project kent unieke specificaties en is daarom nooit hetzelfde. Hieronder brengen we onze belangrijkste services voor je in kaart. Wil je meer weten klik dan verder, of neem even contact met ons op.

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding Suit Up
LOGO’S
Bedrijfskleding doorpassen op locatie Suit Up
WEBSHOP
Bedrijfskleding op maat Suit Up
DOORPAS
Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

TEVREDEN KLANTEN

EEN KORTE INTRODUCTIE
Horeca-kleding-dames-jurk-voor-W-Hotel-by-Suit-Up
W HOTEL

Suit Up heeft niet alleen een jong, fris, speels en modern uniform ontworpen voor onze collega’s, zij zijn ook goed georganiseerd en erg behulpzaam tijdens de implementatie. Ik beveel ze van harte aan!

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

Verswinkel-kleding-voor-slager-Dierendonck-van-Suit-Up
SLAGERIJ DIERENDONCK

˝Suit Up en Slagerij Dierendonck hebben de handen ineen geslagen voor duurzame samenwerking voor de bedrijfskleding voor de slagerij en winkels˝

KOM SHOPPEN IN ONZE SHOWROOM

KLEDING MOET JE ZIEN, KLEDING MOET JE VOELEN
Showroom Suit Up
Bedrijfskleding vink

CUSTOM MADE 

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

EERLIJK ADVIES

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?

HORECA KLEDING DAMES

 

Naast receptie kleding voor dames krijgt ook horeca kleding en bedrijfskleding voor dames bij ons de aandacht die het verdiend. Omdat dames bedrijfskleding vaak is afgeleid van heren kleding. Bij Suit Up ontwikkelen we speciale modellen en stoffen die de vrouwelijkheid accentueren en er voor zorgt dat dames zich vrouwelijk voelen. Suit Up heeft daarom een unieke horeca kleding collectie voor dames bestaande uit; jurken, flatterende blouses, treggings en unieke vrouwelijke stoffen. Ben je benieuwd naar de collectie? Dan kun je het beste even contact opnemen en langskomen in onze showroom. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden.

BEDRIJFSKLEDING VOOR DAMES CUSTOM MADE

 

Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept voor dames, perfect afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten maken. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je over het kleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. In onze showroom kun je ook de verschillende modellen passen. Mocht iets niet gelijk naar wens zijn is het gemakkelijk je een alternatief aan te bieden. Ben je op zoek naar inspiratie kijk dan op onze Instagram pagina.

DOWNLOAD HIER ONZE CHECKLIST INKOPEN BEDRIJFSKLEDING
DOWNLOAD CHECKLIST