• Suit Up | Bedrijfskleding op maat IGC
  • Suit Up | IGC Bedrijfskleding op maat
  • Suit Up | IGC Amsterdam custom knopen
  • Suit Up | IGC Amsterdam De Dam

Project uitgelicht: IGC

Over dit project

 

De Koninklijke IGC is een actieve business club en sociëteit, opgericht in 1913 door leden vanuit het heel Nederland. De club kent een roemrijke historie en is gevestigd in het monumentale pand ‘Industria’ aan de Dam in Amsterdam, precies 100 jaar geleden gebouwd door haar leden.

 

Naast business club en sociëteit wordt deze unieke locatie gebruikt voor het organiseren van uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten, zoals vergaderingen, film- en fotoshoots, feestavonden en huwelijken. Een bijzondere ambiance middenin het zakelijke en culturele centrum van Amsterdam.

 

Samen één geheel, met duidelijk oog voor het individu

 

Dit was het belangrijkste uitgangspunt tijdens de brainstorm die we samen met Richard Franke, directeur Koninklijke IGC,  en met verschillende medewerkers van IGC hebben gehouden. Omdat er binnen de IGC verschillende combinaties worden gedragen was het erg belangrijk dat er toch sprake is van een eenduidige uitstraling.

 

Uiteindelijk is er gekozen voor eigentijdse bedrijfskleding op maat met als basis een prachtige soepel vallende bruine birds-eye stof met enkele subtiele en unieke details. Zo hebben we speciaal voor de IGC knopen geproduceerd met daarin het logo van de IGC. Ook komt het logo terug in de stropdas die speciaal voor de IGC geproduceerd is.

Wat duidelijk naar voren komt bij het project voor de IGC is de vraag naar onderscheidend vermogen en een eigen identiteit. Suit Up biedt u de mogelijkheid om een unieke collectie bedrijfskleding op maat te ontwerpen. In dit proces staan de ervaringen van zowel de dragers, alsmede de inkopers en de managers van het proces centraal

Suit Up corporate fashion design
Geen zorgen meer om uw bedrijfskleding Suit Up

Naast het ontwerpen, verzorgt Suit Up ook de volledige productie, implementatie en nazorg  van het project. Suit Up: een adres, een partner voor al uw bedrijfskledingvraagstukken.