Waarom wij stijlvolle bedrijfskleding maken

De teamleden van Suit Up hebben zelf ervaren hoe het is om jezelf niet prettig te voelen in bedrijfskleding die dagelijks gedragen moet worden. Deze ervaring hebben wij, Roel Mangnus en Evert van Bergen, in 2010 gecombineerd met onze passie voor fashion & lifestyle. Suit Up, een bedrijf dat eigentijdse kledingconcepten bedenkt en produceert, was geboren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 500 klanten. Een noodzakelijke voorwaarde voor een succesvol totaalconcept is de betrokkenheid en toewijding van ieder teamlid, en deze zijn alleen op te brengen als er met veel plezier wordt gewerkt. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat de mensen die bij én met ons werken dat met plezier doen.

 

Kijkend naar de toekomst kunnen wij concluderen dat duurzaamheid en concepting steeds meer centraal komen te staan. De manier waarop we dit in willen vullen is terug te zien in het beleid van de ILO, waar al onze productiefaciliteiten zich aan houden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om van gerecyclede stoffen kostuums en overhemden te produceren. Met concepting gaan we voor iedere organisatie op inventieve wijze de vertaalslag maken van huisstijl naar corporate fashion.

Onze kernwaarden

Suit Up corporate fashion design

BELEVING

De beleving die men heeft bij een merk bepaalt uiteindelijk de waarde ervan. De kleding van Suit Up versterkt de beleving rondom uw merk. Dit doen wij door sterke concepten te bedenken en onze bedrijfskleding uw verhaal te laten vertellen.

Suit Up Corporate Fashion impact

IMPACT

Ongeacht welk doel u nastreeft met de implementatie van nieuwe bedrijfskleding, wij willen het verschil maken. Zaken doen met Suit Up moet altijd een duidelijk resultaat opleveren.

Oplossingsgericht Suit Up

OPLOSSINGSGERICHT

Wanneer u tegen problemen aanloopt zijn wij er om met u mee te denken over de oplossing. Ongeacht of u uw kleding elders betrekt of al klant bij ons bent, wij helpen u altijd. Suit Up streeft naar een continu proces van verbetering.

Lijkt het je leuk om te werken bij Suit Up?

LAAT U INSPIREREN

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN

Ons team

Uw organisatie valt graag op in de grijze massa? Goed zo, dat doen wij ook graag!

Maar om hier nu te schrijven hoe uniek en innovatief we zijn? Dat laten wij u liever zien op onze website. Dat we een betrouwbare en flexibele partner zijn? Dat laten we u liever zelf ervaren. Onszelf voorstellen en u uitleggen waarom we doen wat we doen? Aangenaam, Suit Up, makers van comfortabele en unieke bedrijfskleding.

Partners

DE HOEDENMAKER

DE HOEDENMAKER

Marcel de Leeuw en Dirk-Jan Kortschot vormen sinds 2010 samen de Hoedenmaker. Met hun ervaring, passie voor het vak en gedrevenheid maken zij custom-made hoeden en petten voor zowel dames als heren.

SEGERS

SEGERS

Segers bedrijfskleding, opgericht in 1943 in Zweden. Het bedrijf dat al drie generaties lang door de familie Larsson wordt gerund, wil marktleider zijn op het gebied van werkkleding voor al het personeel dat werkzaam is in de hotel- en restaurantsector, en tevens de zorg- en gezondheidssector.
CONCEPT GOD

CONCEPT GOD

Concept God wordt gerund door de jonge en bevlogen ontwerper Sven Roumen. Onder zijn leiding vormt Concept God een complete merkbeleving. Van grafisch ontwerp tot het samenstellen van een team dat uw verhaal compleet maakt.